- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.441
delikafaduldendelikafaduldenZelişimm ben delüyüm yaa eşime diyomkiii Trazondaki arkadaşım hamişş galiba:teytey::teytey:
balıım canım inşallah hamileyimdir rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
delikafaduldendelikafaduldenZelişimm ben delüyüm yaa eşime diyomkiii Trazondaki arkadaşım hamişş galiba:teytey::teytey:
Zeynommm canım benimm geçmiş olsunnn....Yatt dinlennn karnını bebişinii sevvv ...güzel mamalar yemeğe çalışşş....canım benım kıyamam sana:1hug:Şeniz
kızlar ben geldim sabah gittim kan testini verdim sonucu saat 4'de alacağım İNŞAALAH güzel haberler verebilirim.
zelişcim hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz .seni bunaltmıyoruzdur umarım ama her güzel haber bizleride çok mutlu ediyor canım.
kızlar hepinizden ALLAH razı olsun hepiniz çok ilgilisiniz hendefe canım evet sağlık ocağında yaptırdım hem sağlık ocağı yakın hemde okadar para vermek istemedim İNŞALLAH güzel haberler verebilirim hepinizi çok öptüm....
kızlar beni yanlış anlamayın lütfen..moralim alt üst valla çok kötüyüm..eşimede kızgınım zaten..adam ne harçlık veriyo ne de tahlil alıyo..kan tahliline de gidemiyom hava soğuk kızımlada zor oluyo..sanki ben tek başıma istiyomuşum gibi hissediyorum..ooooffff oooofff..kimse beni anlamıyo..
arkadaşlar şuan okadar kahrolmuş durumdayımki size anlatamam ağlayarak yazıyorumsenağlama uok kızlar malesef hamile değilim ben kendimi okadar çaresiz hissediyorumki:çok üzgünüm: ben kendimi unuttum eşimin haline acıyorum telefonda hayır yok deyince üst üste 3 kere şaka yapıyosun dedi sonra bişey yokmuş gibi beni teselli etti halbuki ben onun sesinden ne kadar üzüldüğünü anladımsenağlama evet kader arkadaşlarım malesef yok galibada olmayacak sizleri çok seviyorum bu saate kadar benimle birlikte beklediniz ama ben size bir güzel haber veremedim:a015:
arkadaşlar şuan okadar kahrolmuş durumdayımki size anlatamam ağlayarak yazıyorumsenağlama uok kızlar malesef hamile değilim ben kendimi okadar çaresiz hissediyorumki:çok üzgünüm: ben kendimi unuttum eşimin haline acıyorum telefonda hayır yok deyince üst üste 3 kere şaka yapıyosun dedi sonra bişey yokmuş gibi beni teselli etti halbuki ben onun sesinden ne kadar üzüldüğünü anladımsenağlama evet kader arkadaşlarım malesef yok galibada olmayacak sizleri çok seviyorum bu saate kadar benimle birlikte beklediniz ama ben size bir güzel haber veremedim:a015: