kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

insallah canım ağzından bal akıyor:1hug:
etmemmi dua burdaki arkdaşlara ve tüm isteyenlere herzaman ediyorum bende umutluyum ama olmayadabilir ben alıştım canım hüsranda olabilir öğrenince sizlere bildiricem sonucu akşam:emir_bebek:
hani canım sonucu bildirmedin inş.:CüvCüv: hamile çıkmışındır

canım, bende ikiz istiyorum. hatta hep içime ikizim olucakmış gibi doğmuştur. yaza doğru tüp bebek düşünüyoruz ya, olur mu olur.kaydirigubbakcemile3

wannababy canım aynen yaa..bu kadar çok istemekten sanırım bu duygu..sanki ikizim olacak benim de..Allah gönlümüze göre versin İnşallah canım arkadaşım..bu arada benim de ev cümbüş olacak.kızım da vaaaar:))))halay çekeriz artık beşli:))))

canım benim de ilk aşılamam tutmadı ve dr 3 kere de tutmazsa yaza tüp bebek dedi bize de..hayırlısı..yani bizimkiler nazlı napalım..iki tane olunca daha da nazlı gelecek sıpalar:))))

handefeeee..yakaladım seni burdasınn...
nasıl gidiyor canım gebelikkk..
öpüyorummm

selam canımmmm
nasıl olsunnnn midemle başım bu kez dertte anca anca düzeliyor desem yeri ama genede iştah falan yok bütün gün ekmeğe yağ sürüp tuzluyorum onu yiyorum akşamlarıda bir çorba okadar...... sizden naber sevili merak ettimde ona bakıyodum:)

selam canımmmm
nasıl olsunnnn midemle başım bu kez dertte anca anca düzeliyor desem yeri ama genede iştah falan yok bütün gün ekmeğe yağ sürüp tuzluyorum onu yiyorum akşamlarıda bir çorba okadar...... sizden naber sevili merak ettimde ona bakıyodum:)

canımmm genelde hep aynı belirtiler gebelikte..bende de kızımda migren beni öldürmüştü. şimdiden gebe kalırsam onun gerilimi içindeyim yani bakma sen..ilaç da alınmıyor canım bilirim:((
ama çubuk krakerin de çok iyi geldiğini duymuştum bi arkadaşımdan..rahatlatıyor demişti..aklında olsun..

sahi sevilden haber yok ya..akşamdan haber veririm demişti oysa...
bende geçen hafta kızımla uğraştım sorma..kreşin en negatif yönü bu sanırım..birisinden kapmış, gripti..2 gün işe gelemedim:( çok şükür iyi şimdi..

ya kızlar ne zormuş hamile kalmak.bende ikinci bebeğe karar vereli 3 ay oldu ama hala bişi yok.oğlumdada istemeden kalmıştım bundada hemen olur sanıyordum.hayırlısı allahdan

canım senin yine anane burdaymış..bizimkiler şehir dışındalar ve mecburen yıllık izinlerden tüketiyorum..sağlıklı olsunlarda dimi..
geçmiş olsun canım sana da

günaydın kızlaaarr..cerotcum handefecim geçmiş olsun canlarııımm..bu ara havalar çok soğuk ve mevsim belirsiz bi bakıyorsun kar yağıyo,bi bakıyosun yağmur var..neyse tekrar geçmiş olsun tatlı minişlere...aayy cerotcum benimde hep içimde hamile kalırsam ikizim olacakmış gibi geliyo..ama hamile kalamıyorum işte..abimin birisi ikiz eşi diğer ikizi ölmüş..diğer abimin ikiz kızları var..ondan belki kalıtsaldır diyorum ..hayırlısı bakalım...

sevilcim haberler nasıl nerelerdesiiiinnn...?meraklandık iyice..
öptüm canlarııımm..

labaysegul canım 16 aydır bekleyip te pozitifi görenleri görünce bazen şükrediyorum aslına bakarsan..ama senin oğluşun hemen olmuş şansından..ben kızımda da 4 sene uğraştım:(((
sevgiler canımm

raebzeh canım hoşgeldinnn
nasıl morallerrr...??
bende işler yoğunlaşmadan virit atayım dedim kk da..bi anda çıkarsam anlayın e mi.
öptüm hepinizi

raebzeh canım aynı anda yazmışızz..kalp kalbe karşıymış:) canım çok sağol, biraz daha iyi bugün meleğim..benimde babanemin, halamın ve amcamın ikizleri var..veee sıkı dur kızımda ikizmiş benim..düşmüş 2. ayında..ama ayrı yumurta ikizi olduğu için meleğime zarar vermemiş.tek yumurta olsa Allah korusun kızım da olmayacaktı..2 yumurtam da döllenmiş o dönem. annem bana deli cesareti mi var kızım sende, ne ikizi diyooo:)) istiyorum valla da istiyorum..olsun da çıksın aradan..bir daha bu strese dayanamam canım ya..

doğru valla cerotcum..ben hala adet olmadım..bakalım bekli,yorum adet olcam diye..bıktım gariiii..gııızzz amaaaann demek gızın ikizmiş..bilmeyon benim bu gırmızı gart ne zaman gelcek..neyse hayırlısı gari ..biz bi hamile galalım da gerisi kolay iş..kolay gelsin cerotcum..

öptüm canım..a.s.

kızlar yaa ne diycem..benim göğüslerimde hala süt var..sıksam geliyo yani acaba diyorum prolaktin hormonum mu yüksek..bu hamileliğe engel mi?..öptüm canlarıımm..bu arada adetim 14 gün geçti..hala yok..öptüm canlarııımm..

kızlar yaa ne diycem..benim göğüslerimde hala süt var..sıksam geliyo yani acaba diyorum prolaktin hormonum mu yüksek..bu hamileliğe engel mi?..öptüm canlarıımm..bu arada adetim 14 gün geçti..hala yok..öptüm canlarııımm..

canım ya kızın kaç yaşındada hala süt geliyo.....sitres yapma sitres yaptıkca adet gelmiyo benim 17 gün geçmişti...

herkese merhaba bende ikinciyi istiyorum, yedi yaşında oğlum var, yaşım 36 biraz geç, eşim bu zamana kadar istemiyordu, şimdi olsun artık diyor, oğlumda çok istiyor, çalışmalara başladık, yaştan dolayı bu sene hamile kaldım kaldım, bir daha yok, 22 şubatta regl oldum, bu ay olmadı artık,

herkese merhaba bende ikinciyi istiyorum, yedi yaşında oğlum var, yaşım 36 biraz geç, eşim bu zamana kadar istemiyordu, şimdi olsun artık diyor, oğlumda çok istiyor, çalışmalara başladık, yaştan dolayı bu sene hamile kaldım kaldım, bir daha yok, 22 şubatta regl oldum, bu ay olmadı artık,

canım, aramıza hoşgeldin. bende bu sene 35 oluyorum. ikinciye karar vereli 3,5 sene oldu, hala bekliyorum.senağlama herşein hayırlısı.

Back
X