- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.581
merhaba arkadaslar,4 yasında bir oglum var..kardes istiyor bende cok istiyorum.ama bekliyoruz
birazda kilo vermem gerekiyormus

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hani canım sonucu bildirmedin inş.:CüvCüv: hamile çıkmışındırinsallah canım ağzından bal akıyor:1hug:
etmemmi dua burdaki arkdaşlara ve tüm isteyenlere herzaman ediyorum bende umutluyum ama olmayadabilir ben alıştım canım hüsranda olabilir öğrenince sizlere bildiricem sonucu akşam![]()
canım, bende ikiz istiyorum. hatta hep içime ikizim olucakmış gibi doğmuştur. yaza doğru tüp bebek düşünüyoruz ya, olur mu olur.kaydirigubbakcemile3
handefeeee..yakaladım seni burdasınn...
nasıl gidiyor canım gebelikkk..
öpüyorummm
selam canımmmm
nasıl olsunnnn midemle başım bu kez dertte anca anca düzeliyor desem yeri ama genede iştah falan yok bütün gün ekmeğe yağ sürüp tuzluyorum onu yiyorum akşamlarıda bir çorba okadar...... sizden naber sevili merak ettimde ona bakıyodum:)
kızlar yaa ne diycem..benim göğüslerimde hala süt var..sıksam geliyo yani acaba diyorum prolaktin hormonum mu yüksek..bu hamileliğe engel mi?..öptüm canlarıımm..bu arada adetim 14 gün geçti..hala yok..öptüm canlarııımm..
herkese merhaba bende ikinciyi istiyorum, yedi yaşında oğlum var, yaşım 36 biraz geç, eşim bu zamana kadar istemiyordu, şimdi olsun artık diyor, oğlumda çok istiyor, çalışmalara başladık, yaştan dolayı bu sene hamile kaldım kaldım, bir daha yok, 22 şubatta regl oldum, bu ay olmadı artık,