- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.601
ya hamile kalamayı yaş etkiliyor mu sizin yasınız daha kücük ama cok büyük degilsiniz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hamile kalamayı yaş etkiliyor mu sizin yasınız daha kücük ama cok büyük degilsiniz ki
labaysegul canım 16 aydır bekleyip te pozitifi görenleri görünce bazen şükrediyorum aslına bakarsan..ama senin oğluşun hemen olmuş şansından..ben kızımda da 4 sene uğraştım((
sevgiler canımm
canım ya kızın kaç yaşındada hala süt geliyo.....sitres yapma sitres yaptıkca adet gelmiyo benim 17 gün geçmişti...
gülesercim kızım 2.5 yaşında..1.5 yaşında sütten kestim..hala geliyo göğsümün birinde yok ama sol göğsümde hala yağlı süt geliyo sıkınca..acaba ondan mı etkileniyo adetlerim anlayamadım..stres yapmamaya çalışıyorum aslında ..şaştım kaldım valla..
nasılsınız kızlar..aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..öptüm canlarııımm..Şeniz:1hug:
doğrusu bence bu sevilcim..bencede cumaya kadar bekle.sonra kendimizi iyice
ümitlendiriyoruz,sonuç negatif çıkınca yıkılıyoruz..eşimde bu ay bana öyle dedi ben dinlemeyip testi yaptım sonuç eksi çıkınca oda üzüldü bende ..en iyisi eşin ne zaman diyorsa o zaman yap canım benim..dualarımız seninle inşallah hamilesindir..müjdeli haberlerini alırız inşallah..
öptüm canım..a.s.
herkese günaydın hoşbulduk, cetor dediğin gibi içimizi karartmamak lazım,
sevil inşallah hamilesindir, darısı bizlerin başına diyeyim, aslında çok istememekte lazım, bazen bir şeyi çok istersin olmaz, ne olursa olsun biz bu bebekleri tutturacağız, başka yolu yok.
selam kızlar ben geldim test yaptırmadım eşim cumaya kadar bekleyelim dedi sonra üzülüyorsun dedi bekliycez 2 yıldır bekliyoruz ama çok zor..bugun 5. gün hala kırmızılar gelmdi gelmez inşallahda benim karnım çok sis aşağı eğilirkende acayip hissediyorum altı sis görebiliyorum bazen başım dönüyor midemde bazen bulanıyor her zaman değil daha öncede adetim gecikmişti ama hiç lekelenmem olmamıştı o yüzden bu ay umutluyum gerçi her ay umutlanacak bişeyler buluyorum kendime:CüvCüv:
ya kızlar ne zormuş hamile kalmak.bende ikinci bebeğe karar vereli 3 ay oldu ama hala bişi yok.oğlumdada istemeden kalmıştım bundada hemen olur sanıyordum.hayırlısı allahdan
sevilcim inşallah hamişsindir, sonucu alınca halaylar çekeriz hepbirlikte:içelim:
Zeynepçim bu arada benim kırmızılar bu ay erken erken geldi, bu ay da bişi yok yani, :çok üzgünüm::çok üzgünüm: walla içim sıkılmaya başladı artık yüce rabbim oğluma sağlık sıhhat versin ama ne biliyim beklemek çok zor bişeymiş. Yeni tarihim 24 Mart. Allah gerçekten uzuun uzuun bekleyen arkadaşlara çooook sabır versin öpüyorum hepinizi. Seni ve bebişi de tabii ki:CüvCüv::ecrin_bebek:
selam kızlar bugün doktordaydım doktorum kan verdirdi malesef 0 çıktı strestengecikme olduğunu sggöyledi farlutal adet söktürücü verdi ve adetimin 3. günü hormonlarıma baktırmak için çağırdı kızlar hastaneden çıktım arabada hemen bir farlutal ilaç aldım sonra moralim bozulunca eşim haydi gezelim dedi biraz gezdikten sonra eve geldimki adet olmuşum kızlar bu stres denen şey hormonlarımızıda alt üst ediyo mevlam sonumuzu hayır etsin zeynepcim canım sana zahmet benim yeni tarihim şayet yine gecikmezse 26 mart eklersen sevinirim....