kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

ya hamile kalamayı yaş etkiliyor mu sizin yasınız daha kücük ama cok büyük degilsiniz ki

canım, insan senin gibi 22 yaşında olunca bunları düşünmüyor tabi. ama yaş geçtikçe yumurta rezervleri azalıyor ve kalitesi düşüyor. tabi buda hamile kalmayı zorlaştırıyor.

bu arada çok büyük değilsiniz iltifatına teşekkürler.a.s.

labaysegul canım 16 aydır bekleyip te pozitifi görenleri görünce bazen şükrediyorum aslına bakarsan..ama senin oğluşun hemen olmuş şansından..ben kızımda da 4 sene uğraştım:(((
sevgiler canımm

evet canım oğluma evlenince istemeden hamile kalmıştım.iyikide olmuş tabi.oğlumda hemen hamil kalınca bundada hemen kalırım diye düşünüyordum.hayırlısı allhatan bakalım ne zaman olacak

kuzum 21 canım teşekkür ederim, tabi ben hala cıtırım biraz kilolu cıtır, ben oğluma korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım o zaman yaşım 29 du. şimdi bunu bekliyoruz, bakalım ne zaman her şeyin hayırlısı diyorum,

canım ya kızın kaç yaşındada hala süt geliyo.....sitres yapma sitres yaptıkca adet gelmiyo benim 17 gün geçmişti...

gülesercim kızım 2.5 yaşında..1.5 yaşında sütten kestim..hala geliyo göğsümün birinde yok ama sol göğsümde hala yağlı süt geliyo sıkınca..acaba ondan mı etkileniyo adetlerim anlayamadım..stres yapmamaya çalışıyorum aslında ..şaştım kaldım valla..

nasılsınız kızlar..aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..öptüm canlarııımm..Şeniz:1hug:

gülesercim kızım 2.5 yaşında..1.5 yaşında sütten kestim..hala geliyo göğsümün birinde yok ama sol göğsümde hala yağlı süt geliyo sıkınca..acaba ondan mı etkileniyo adetlerim anlayamadım..stres yapmamaya çalışıyorum aslında ..şaştım kaldım valla..

nasılsınız kızlar..aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler..öptüm canlarııımm..Şeniz:1hug:

hoşbulduk arkadaım.ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum.oğlum 5 yaşında.aslında düşünmüyordum ama oğlum çok istiyor kardeşi olmasını oyüzden düşünüyoruz.

günaydın herkese kızlarrrrrr....
raebzeh canım 14 gün geçti ve hala duruyorsun yani...git bişiiler yap, test yaptır, kan ver.ne bileyim bişiiler yap ya nasıl duruyorsun..bazen ilk zamanlarda kanda bile çıkmayabiliyor ama seninki artık belirgindir bitanemm..hadi koşşşş müjde ver sonrada..hadi bakemmm....

aramıza yeni katılan arkadaşlar hıoşgeldiniz...Allah hepimize de ikinici bebişini versin hayırlısıyla İnşallah..ben de 33 üm..40 a kadar yolu var yani bu işin..hem ilk çocukta 35 i geçirmek riskli derler, biz ikinciyi istiyoruz.. karartmayın içinizi yaa, biz çıtırız çıtırrr:)))

öptüm hepinizii...

canım valla haklısın ama ben ümidi kestim bebişten..artık kilo vermeye çalışıyom..şimdi doğadan form çayı içmeye başladım..içinde civan perçemi var adet söktüren..inşallah adet olurum..hayırlısı cerotcum..

öptüm canım benim..:1hug:

selam kızlar ben geldim test yaptırmadım eşim cumaya kadar bekleyelim dedi sonra üzülüyorsun dedi bekliycez 2 yıldır bekliyoruz ama çok zor..bugun 5. gün hala kırmızılar gelmdi gelmez inşallahda benim karnım çok sis aşağı eğilirkende acayip hissediyorum altı sis görebiliyorum bazen başım dönüyor midemde bazen bulanıyor her zaman değil daha öncede adetim gecikmişti ama hiç lekelenmem olmamıştı o yüzden bu ay umutluyum gerçi her ay umutlanacak bişeyler buluyorum kendime:CüvCüv:

doğrusu bence bu sevilcim..bencede cumaya kadar bekle.sonra kendimizi iyice
ümitlendiriyoruz,sonuç negatif çıkınca yıkılıyoruz..eşimde bu ay bana öyle dedi ben dinlemeyip testi yaptım sonuç eksi çıkınca oda üzüldü bende ..en iyisi eşin ne zaman diyorsa o zaman yap canım benim..dualarımız seninle inşallah hamilesindir..müjdeli haberlerini alırız inşallah..

öptüm canım..a.s.

herkese günaydın hoşbulduk, cetor dediğin gibi içimizi karartmamak lazım,
sevil inşallah hamilesindir, darısı bizlerin başına diyeyim, aslında çok istememekte lazım, bazen bir şeyi çok istersin olmaz, ne olursa olsun biz bu bebekleri tutturacağız, başka yolu yok.

doğrusu bence bu sevilcim..bencede cumaya kadar bekle.sonra kendimizi iyice
ümitlendiriyoruz,sonuç negatif çıkınca yıkılıyoruz..eşimde bu ay bana öyle dedi ben dinlemeyip testi yaptım sonuç eksi çıkınca oda üzüldü bende ..en iyisi eşin ne zaman diyorsa o zaman yap canım benim..dualarımız seninle inşallah hamilesindir..müjdeli haberlerini alırız inşallah..

öptüm canım..a.s.

insallah canım a.s.

herkese günaydın hoşbulduk, cetor dediğin gibi içimizi karartmamak lazım,
sevil inşallah hamilesindir, darısı bizlerin başına diyeyim, aslında çok istememekte lazım, bazen bir şeyi çok istersin olmaz, ne olursa olsun biz bu bebekleri tutturacağız, başka yolu yok.

başka yolu yok canım olacak inşallah
aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

selam kızlar ben geldim test yaptırmadım eşim cumaya kadar bekleyelim dedi sonra üzülüyorsun dedi bekliycez 2 yıldır bekliyoruz ama çok zor..bugun 5. gün hala kırmızılar gelmdi gelmez inşallahda benim karnım çok sis aşağı eğilirkende acayip hissediyorum altı sis görebiliyorum bazen başım dönüyor midemde bazen bulanıyor her zaman değil daha öncede adetim gecikmişti ama hiç lekelenmem olmamıştı o yüzden bu ay umutluyum gerçi her ay umutlanacak bişeyler buluyorum kendime:CüvCüv:

sevilcim inşallah hamişsindir, sonucu alınca halaylar çekeriz hepbirlikte:içelim:

Zeynepçim bu arada benim kırmızılar bu ay erken erken geldi, bu ay da bişi yok yani, :çok üzgünüm::çok üzgünüm: walla içim sıkılmaya başladı artık yüce rabbim oğluma sağlık sıhhat versin ama ne biliyim beklemek çok zor bişeymiş. Yeni tarihim 24 Mart. Allah gerçekten uzuun uzuun bekleyen arkadaşlara çooook sabır versin öpüyorum hepinizi. Seni ve bebişi de tabii ki:CüvCüv::ecrin_bebek:

ya kızlar ne zormuş hamile kalmak.bende ikinci bebeğe karar vereli 3 ay oldu ama hala bişi yok.oğlumdada istemeden kalmıştım bundada hemen olur sanıyordum.hayırlısı allahdan

Labaysegül' cüümm aynı durumdayız tatlım benim de 2,5 yaşında bi oğlum var korunmayı bırakalı bu ay 3 ay oldu, bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum:teselli: Bakalım hangimiz önce haber verebileceğiz, hayırlı haberler alırız bu ay inşallah öpüyorum

sevilcim inşallah hamişsindir, sonucu alınca halaylar çekeriz hepbirlikte:içelim:

Zeynepçim bu arada benim kırmızılar bu ay erken erken geldi, bu ay da bişi yok yani, :çok üzgünüm::çok üzgünüm: walla içim sıkılmaya başladı artık yüce rabbim oğluma sağlık sıhhat versin ama ne biliyim beklemek çok zor bişeymiş. Yeni tarihim 24 Mart. Allah gerçekten uzuun uzuun bekleyen arkadaşlara çooook sabır versin öpüyorum hepinizi. Seni ve bebişi de tabii ki:CüvCüv::ecrin_bebek:

inşallah canım:Saruboceq:
bu arada bu ay erken gelmesi güzel yumurtlayacaksın sakın boş geçirme önmüzdeki ay hamilesin inşallah:Saruboceq::CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar bakın kafaya takmak yokkk bizi örnek alın zeynep 22 ben 16. ayımda hamile kaldım numuneyiz yane:)
ama ben şu yara olayına takıldım dr.a yaklaşık 11. ay gibi gittim. ve yarayı söledi. 11 ay boşa kürek salladık yane.
11.ay yaram yakıldı 1 ay ilişki yasaktı bir ay daha olmadı ve yakmadan sonraki 3. ayda geldi meeğim.
yani benim gibi dr.a görünmeden uzun zamandır açabalayn arkadaşlara tavsiyemdir. bir muayeneden geçmek.....

selam kızlar bugün doktordaydım doktorum kan verdirdi malesef 0 çıktı strestengecikme olduğunu sggöyledi farlutal adet söktürücü verdi ve adetimin 3. günü hormonlarıma baktırmak için çağırdı kızlar hastaneden çıktım arabada hemen bir farlutal ilaç aldım sonra moralim bozulunca eşim haydi gezelim dedi biraz gezdikten sonra eve geldimki adet olmuşum kızlar bu stres denen şey hormonlarımızıda alt üst ediyo mevlam sonumuzu hayır etsin zeynepcim canım sana zahmet benim yeni tarihim şayet yine gecikmezse 26 mart eklersen sevinirim....

selam kızlar bugün doktordaydım doktorum kan verdirdi malesef 0 çıktı strestengecikme olduğunu sggöyledi farlutal adet söktürücü verdi ve adetimin 3. günü hormonlarıma baktırmak için çağırdı kızlar hastaneden çıktım arabada hemen bir farlutal ilaç aldım sonra moralim bozulunca eşim haydi gezelim dedi biraz gezdikten sonra eve geldimki adet olmuşum kızlar bu stres denen şey hormonlarımızıda alt üst ediyo mevlam sonumuzu hayır etsin zeynepcim canım sana zahmet benim yeni tarihim şayet yine gecikmezse 26 mart eklersen sevinirim....

hayırlısı olsun zeliş inş. önümüzdeki ay olur canım:ecrin_bebek:
kaç gün gecikmişti değişik belirtilerin varmıydı benimde 5 gün gecikti merak ediyorum çok

Batuhanım.............................20 Şubat
asu1984.................................25 Şubat
crazybaby..............................27 Şubat
WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
yağmur20...................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
sencerderen...............................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

Son düzenleme:
Back
X