- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.701
slm kızlarrr..benide listenize alınn:Saruboceq:10 yıllık evliyim..8 yaşında bi bebişimm varr..gerçi o çocuk dememe bile kızıyo ama benim için hala bebişş:ecrin_bebek:3,5 yıldır 2 bebiş için uğraşıyoruz..sebebsiz infertilite dedilerr:çok üzgünüm:1 aşılama yaptırdımm..ikinciyide cesaret edebilirsem yaptırcamm..şöyle sıcak sıcak yazın yaptırayım diyorumm...acaba aranızda sebebsiz infertilite olupta kenkendine hamiş kalan varmııı:CüvCüv:bi umut iştee her ay devamlı calışıyozz:enbuyukkk: bu arada olası adett tarihim 9 mart
canım aramıza hoşgeldin...benimde sebepsiz infertiliteydi 19 ay sonra hamile kaldım...çok yıkıldım çok tükendim tam umudu kestim kendimi başka şeylere verdiğim an hamile kaldım..o yüzden kafana takmadan umudunu yitirmeden denemeye devam et canım...beklenen adet tarihini verirsen senide listeye ekleyelim canım..
zeynoooooom güzel hamişim nasılsın
:çok üzgünüm:Zeynomm özledim seni canım yaa arada gelmeye çalış msn:jeyyar:
fundam balım ben çok fenayım yemeklerden sonra mahvoluyorum midem çok bulanıyo bütün gün yatıyorum hiç kafamı kaldıramıyorum...deil nete girmek inanın tv ye bile bakamıyorum...azcık gözümü açınca şöyle 5 dk. bakıp çıkıyorum...hep aklımdasınız çok özledim hepinizi..mide bulantılarım 1 ay kadar daha sürer sanırım...inşallah ondan sonra yanınızda olucam...sizler için dua ediyorum...allahım hepinize tez zamanda nasip eder inşallah...