kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlarrrr ..iyi haftalar herkeseee...

hadi bakalım Mart a girdik..bu ay İnşallah çok uğurlu gelecek hepimize..hamile haberi ile kaynayacak topik hanımlaaaaar:))))

bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.

çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:

canım çok tebrik ediyorum allahın izniyle bir sorun olmaz inşallah kötü şeyler düşünme
bebişini düşün o seni bırakmayacak rabbimin izniylea.s

valla kızlar şimdiki aklım olsayddı kızımın 2 yaşını bile doldurmasını beklemezdim 1 yaşını doldurduktan sonra hemen çalışmalara başlardım aahhh aaahhhh ama hamiş kalyım inşallah tabi üçüncünün çalışmalarına bebek 1 yaşında olur olmaz başlayacam tabi rabbim verirse ben üç tane istiyorum nasip olursa

selam kızlar
kan testi sonucmu aldım negatif üzgünüm 10 gün geçti hala adet olmadım dr belirtiler tamamen psikoljık dedi kafana takarsan dış gebelik yaşarsın dedi adet tarihim belli değil bildiririm marta bakacaz tam gaz devam:(

selam kızlar..hafta sonu kursum vardı bütün gün çok yoruldum akşam saat 8de yattım sabah olmak bilmedi bir türlü:D..
raebzeh kızzzzz delüm benimm bak bebe bile biliyor demekki kardeşi karnında..canımmm hakkında en hayırlısı neyse o olur inşallah...
wannacımm canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebişini kucagına alırsın dualrımız seninle canım..
sevilcimm demekki hakkında hayırlsı buymuş dediğin gibi tam gaz devam...pes etmek yok..
hepinizi öpüyorum kızlar..

selam kızlar
kan testi sonucmu aldım negatif üzgünüm 10 gün geçti hala adet olmadım dr belirtiler tamamen psikoljık dedi kafana takarsan dış gebelik yaşarsın dedi adet tarihim belli değil bildiririm marta bakacaz tam gaz devam:(

sevilcim canım üzülme bende bu ay aynı senin gibi oldum kendimiz edip kendimiz buluyoruz hayatımda hiç adet düzensizliği yaşamış değilim bu ay adetim 13 gün gecikmişti ister istemez ümitlenmişdim ama doktorum bunun hep stresden kaynaklandığını söyledi ve eve gelir gelmez adet oldum ama malesef kendimize laf geçiremiyoruz RABBİM sonumuzu hayırlı eder inşallah:1hug:

canım hadi şimdiden gözün aydın...çok sevindim ben sana dememişmiydim canım sen hamilesin diyorum rabbim bu sefer meleğini sana bağışlasın sımsıkı tutundursun sana bizede çok dua et olurmu canım...

canım, Rabbim bu sefer yüzümü güldürür bebeğimi sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder inşallah. size dua etmez olurmuyum canım, hep dualarımdasınız. derslere girip çıkıyorum ama n dediğimi bile bilmiyorum. elim ayağım buz gibi. şu kan testi sonucunu alsam, birde çarşamba tekrarını. Rabbim hep sevinçten ağlatsın inşallah.

canım çok tebrik ediyorum allahın izniyle bir sorun olmaz inşallah kötü şeyler düşünme
bebişini düşün o seni bırakmayacak rabbimin izniylea.s

İnşallah olmaz canım. Rabbim en kısa zamanda sizede nasip eder inşallah.

selam kızlar

üzülme canım. tam gaz devam.

selam kızlar..hafta sonu kursum vardı bütün gün çok yoruldum akşam saat 8de yattım sabah olmak bilmedi bir türlü:D..
raebzeh kızzzzz delüm benimm bak bebe bile biliyor demekki kardeşi karnında..canımmm hakkında en hayırlısı neyse o olur inşallah...
wannacımm canım inşallah bu sefer herşey yolunda gider ve bebişini kucagına alırsın dualrımız seninle canım..
sevilcimm demekki hakkında hayırlsı buymuş dediğin gibi tam gaz devam...pes etmek yok..
hepinizi öpüyorum kızlar..

canım, Rabbim en kısa zamanda senide sevindirsin inşallah. ama bu sevinç yarım kalmaz inşallah. sabahtan beri ruh gibiyim. hiç belirtim yok. bu beni daha da korkutuyor. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

hadi bakalım wanna
er geç deme her türlü haberini bizle paylaş ... merakta bırakma
inşallah hayırlı haberlerle döncekesin...ben inanıyorum

bu sabah ilk idrarla test yaptım yine. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde belirdi. okula gelirkende kan verdim, akşama alıcam sonucu.

çok ama çok korkuyorum. ikinci çizgiyi gördüğümden beri iki gözüm iki çeşme ağlıyorum. bu kez de bebeğime birşey olmasından korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

bu beden, bu psikoloji daha kaç kayıp kaldırır bilmiyorum ama dayanmaz diye düşünüyorum. hiç ağrım, sızım, herhangi bir belirtimde yok. bu beni daha da korkutuyor. senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ne olur benim için dua edin. ama çok dua edin. çok ihtiyacım var. bugün akşamı nasıl edicem bilmiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Rabbim sessizce yolladı meleğimizi, İnşallah bu sefer vakti zamanında sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder.:a015:
HAYIRLI OLSUN CANIM :nazar::nazar::nazar:BENİM.AĞLAMAK YOK GÜZEL DÜŞÜNECEĞİZ OLUMLU OLACAĞIZ .SENİN VE MELEĞİN İÇİNDE BOL BOIL DUA EDECEĞİZ MELEĞİMİZ BU SEFER SIKICA TUTUNSUN HAYIRLI VE SAĞLIKLI GELSİN DİYE.:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar

Üzülme canım en doğru zamanı rabbim bilir .önemli olan sağlıklı ve hayırlı gelmesi yavrularımızın.:Saruboceq:
Stres hamileliğin düşmanı herşeyi doğaya ve rabbime bırakın .

valla kızlar şimdiki aklım olsayddı kızımın 2 yaşını bile doldurmasını beklemezdim 1 yaşını doldurduktan sonra hemen çalışmalara başlardım aahhh aaahhhh ama hamiş kalyım inşallah tabi üçüncünün çalışmalarına bebek 1 yaşında olur olmaz başlayacam tabi rabbim verirse ben üç tane istiyorum nasip olursa

krispi canım sen ikiz yap bence de tek seferde çıksın aradan..valla ben bi 3. de de aynı strese dayanamam diyorum ve Allah da isterse ikiz istiyorum.geçmişler olsun..ahada istedim..olursa ben ettim ben buldum diyceeem:))

selam kızlar

sevilcim canım üzüldüm adına ama lütfen negatif olma..hayırlısı buymuş de ve aynen dediğin gibi yola devam canım..
bende her ay regl olunca 2 gün dumur süreci yaşayıp ardından başlıyorum ne zaman yumurtlayacağım, ne zaman klomene başlayayım hesabına:))
amma nazlılarmış bizim bebişler yaa...

gülücükk..hızlı şöförlük nasıl gidiyor arkadaşımm:)))
handefecim senin de gebelik iyidir umarım..kardeşe alıştı mı efecik şimdiden..

canım efe başdan berisorun çıkarmadı zaten maşallah çok uyumludur oğlum. şimdilik gayet güzel ben sorun çıksa çıksa doğumdan sonra kucağımızdayken falan çıkar diyorum ama belki o zaman bile hemen uyum sağlar yaşayıp göreceğiz. allahım bana ve sizlere efe ciğim gibi çocuk nasip etsin. 41 kere oğluma maşallahhhh

WANNABABY...........................1 Mart
mawili........................................2 Mart
cerot..........................................3 Mart
beratefe......................................4 Mart
sencerderen...............................9 Mart
pelin003.....................................9 Mart
ali -ye ......................................10 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
BTRKLC
derinlik

HAMİŞLER

ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım....

wannacım şimdi gördüm canım çoook sevindim inşallah bu sefer hiçbir sorunla karşılaşmıycaksın canım...sakın belirtilere takılma çünkü benimde hiç belirtim yoktu....senin için dua edicem canım...allahım kucağına almayıda nasip etsin...

krispi canım sen ikiz yap bence de tek seferde çıksın aradan..valla ben bi 3. de de aynı strese dayanamam diyorum ve Allah da isterse ikiz istiyorum.geçmişler olsun..ahada istedim..olursa ben ettim ben buldum diyceeem:))

sevilcim canım üzüldüm adına ama lütfen negatif olma..hayırlısı buymuş de ve aynen dediğin gibi yola devam canım..
bende her ay regl olunca 2 gün dumur süreci yaşayıp ardından başlıyorum ne zaman yumurtlayacağım, ne zaman klomene başlayayım hesabına:))
amma nazlılarmış bizim bebişler yaa...

ahhh canımmm evet bende aynen aynı strese dayanırmıyım diyorum allah verse ikizi ben dünden razıyım keşke olsa böyle stres yaşamaktansa ikisi birden gelsin çok daha iyi olur benim için allah gönlümüze göre versin canım

tamam zeynepcim
yarın sabah test yapacaağım sence çıkarmı 27sinde reglolmam gerekirdifisfisfis

canım ben 27. günümde test yaptım silik çıkmıştı..oğlumda 26. günde yapmıştım gayet net çıkmıştı...yani varsa çıkabilir...gerçi bu bünyeden bünyeye değişebiliyo ama varsa çıkar gibime geliyo...

Back
X