kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bu hayırlı günde ibadetleriniz kabul,dualarınız makbul olsun..peygamber efendimizin sancağı altında hep birlikte bulunmak dileğiyle..KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN...a.s.ÖPTÜM CANLARIIIMMM

bu hayırlı günde ibadetleriniz kabul,dualarınız makbul olsun..peygamber efendimizin sancağı altında hep birlikte bulunmak dileğiyle..KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN...a.s.ÖPTÜM CANLARIIIMMM

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim bu mübarek gecede herkesin dualarını kabul etsin, bizlere her zaman herşeyin hayırlısını nasipetsin inşallah.

:Saruboceq:arkadaşlar kandilinizz mübarek olsunnn...benim kahverengi akıntım devam ediyoo...bu gece ibadet edemicemm...geçen senede bütün kandillerde adettimm...bi türlü kısmet olmuyoo...listenin en tepesindeyimmm...ama yarın adet olurummm kesinnn..hekese iyi kandillerr benim içinde dua edinn lütfenn:Saruboceq:

canım benim benimde bugün kahve rengi akıntım geldi bende ibadet edemiyorum benimde nedense hep kandillere denk geliyor ne iş anlamadım ama adetliyken ellerimizi açıp dua etmekte bir sakınca olduğunu duymadım namaz kılınmaz kur,an okunmaz camiye girilmnez ama dua edebiliriz buda bi engel yok tv deki dualara katıldım allah kabul etsin inşallah allah seninde dualarını ve tüm arkadaşlarımın dualarınıda kabul etsin canım

şimdi benim kahve rengi akıntım bugün geldi son üç aydır böyle oluyor sonra bir kaç güne kalmaz kendileride gelir belki bu gece belki yarın adetimin sağı solu belli olmuyor yani bu ayda tutmadı kızlar nasipse bir dahaki aya artıuk napalım beklemekten başka çare yok 1 sene doluncaya kadar deneyecem olmazsa tekrar doktora gidecem inşallah o zamana kadar tutar

Sevgili Arkadaslar,

Bana bilgi verebilirseniz cok sevinirim.
35 yasındayım 15 yasında bir oglum var

adetime uc gun kala beta hcg 156 cıktı adet gunumde de 506 cıktı.
5+'2 oldugumda tekrar yapıldı 536 cıktı doktorum panik oldu bi yanlıslık var dedi
5+3 oldugum gun baska bir lab da test yaptırdıö 2697 cıktı degerim
doktoruma goturdum kesen cok ufak bu degere uyumlu
henuz bebek gozukmuyor bekleyecez gorecez dedi.

kizlar bos gebeligin belirtileri nelerdir?
beta hcg degerli normal gebelikteki gibi artıyor dedi wannababy ..
bos gebelik yasayan varsa benimle deneyimlerini paylasabilir mi?

canım benim benimde bugün kahve rengi akıntım geldi bende ibadet edemiyorum benimde nedense hep kandillere denk geliyor ne iş anlamadım ama adetliyken ellerimizi açıp dua etmekte bir sakınca olduğunu duymadım namaz kılınmaz kur,an okunmaz camiye girilmnez ama dua edebiliriz buda bi engel yok tv deki dualara katıldım allah kabul etsin inşallah allah seninde dualarını ve tüm arkadaşlarımın dualarınıda kabul etsin canım

canım bende tv ye katıldımm..ama kuran-ı kerimi elime alıp 4-5 yasin okumayınca başımı seccadeye koymayınca kendimi kötü hissediyorumm...

herkese günaydııınn..nasılsınız kızlar..benim adetten gelen giden yok..bir ayı tamamladım..ne yapacağımı şaştım valla..cerot cum nerelerdesin? senin adet geldi mi? test yaptın mı bacııımm...öptüm canlarııımm..

herkese günaydııınn..nasılsınız kızlar..benim adetten gelen giden yok..bir ayı tamamladım..ne yapacağımı şaştım valla..cerot cum nerelerdesin? senin adet geldi mi? test yaptın mı bacııımm...öptüm canlarııımm..

:uhm: :uhm: :bbo:Kız inanamıyorum sanaa 1 ay olmuş ve hala doktora gitmedin ne bekliyorsunnn kızıyorum artıkk daha bişi demiyorum:dilcikar: :dilcikar:

herkese günaydın, raebzeh doktora niye gitmiyorsun, bebek yoksa belki başka bir sorun vardır, bu da hamiş kalmana engel olabilir,

aneeeey kıs delümüsün sen nasıl durdun bunca zman.ben olsam çoktan gitmiştim doktora.gitsene bir yaaa.bi sorun olsa haberin olmıycak.ayy şimcik ikiye çatlıycam​
:1shok: :bbo:

raebzeh hadi bu gidişle doğumamı gidecen be yafrum.sengözlerimebaksanabbiz çatladık sen nasıl duruyorsun.kaydirigubbakcemilehadi bi test bari yapta topikçe rahatlayalım

kizlar kimse bana yardımcı olmayacak mı :( :(

aranıza yeni katıldım. 35 yasındayım. 2. bebegime hamileyim
fakat 5+3 te kan degerim 2697 cıktı ve kese cok ufak icinde bebek olup olmadıgı belli degil henuz
sizce bos gebelik olabilirmi?
bos gebelik yasayanlar tecrubelerini paylasabilirler mi..
cok uzuluyorum ne yapacagımı bilemiyorum

:oklava::oklava::oklava::1rolleyes:Sopa istiyonnn

canım bende tv ye katıldımm..ama kuran-ı kerimi elime alıp 4-5 yasin okumayınca başımı seccadeye koymayınca kendimi kötü hissediyorumm...
ahhh canım doğru diyosunda işte napalım elimizden başka ne gelirki allah dualarımızı kabul eder inşallah
krispi adet tarihine baktım 16 mart...erken değilmii...tamam bu ay adet olalımmm..ama önümüzdeki ay inşaallahh birbirimize bebişş haberlerini verelimm...çokkkk çalışmamız lazımmm çokkkkkkaydirigubbakcemile5

canım benim benim benim adetler biraz aşağı yukarı iniyorda geçen ayda 35.ci günde adet oldum en fazlar buraya kadar çıktım bende en son ihtimalle 16 martı yazdım kahve rengi akıntım geldiği için bir kaç güne gelir adetim yada bugün bilmiyorum ama 16 marta kadar gitmez ozaman kahve leke erken geldi kendileride erkencidir
inşallah bir dahaki aya artık nasip kısmet beraber tuttururuz canım

günaydın hatunlar, oftyi takip ederkene gördüm burayı, 2. bebeleri istiyonuz ha, abbavvvv nasıl cesaret ediyonuz be, ben accayip tırstım bi daha cesaret edemiyom :roflol:

kizlar kimse bana yardımcı olmayacak mı :( :(

aranıza yeni katıldım. 35 yasındayım. 2. bebegime hamileyim
fakat 5+3 te kan degerim 2697 cıktı ve kese cok ufak icinde bebek olup olmadıgı belli degil henuz
sizce bos gebelik olabilirmi?
bos gebelik yasayanlar tecrubelerini paylasabilirler mi..
cok uzuluyorum ne yapacagımı bilemiyorum

canım hoşgeldin
valla ben bu işlerden anlamıyorum ama bece değerin düşük değil yani beş haftalık değer daha ne kadar olacak
internette haftaya göre kandeğerleri var belki ordan düşükmü değilmi anlarız senin için bakayım bulabilirmiyim

Back
X