kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydıııınn kızlaaarr...herkese hayırlı bereketli günler dileriim..nasılsınız bakalım canlarııımm..öptüm hepinizi..

kaydirigubbakcemile5
aranızda rahim filmi çektiren varmı?zormu oluyor?yarın kan tahlillerim yapılacak sonrada f ilm çekilecek.Seebsiz kısırlık benimkisi sanırım.Bakalım film çekilince ve kan tahlillerinde neler olacak.Benim gibi bu olayları yaşayanlar varsa cevap yazarsa sevinirim.ya sanırım o hapı ben 2 yani sabah bir akşam bir kullanmıştım.Özür dilerim bunlar benim ilk msjl rım. Herşeyi kısa ama hepsini yazmaya çalıştığımdan bu kadar uzun oldu.

merhaba canım hoşgeldin. seni anlayabiliyorum gerçi burda çoğumuz uzun uğraşlardan sonra başaran veya başarmaya çalışanlardanız. hepimiz anlıyoruz desek daha doğru olur..... ben 16. ayımda kavuştum 2. bebeğime ki sen yıllarca uğraşmış birisin. allahım tez zamanda versin. psikolojini anlayabiliyorum.

gelelim soruna.... ben hsg çektirmiştim.... yaklaşık 6-7 ay önce adetin 8-9 günleri gibi en uygun zamanmış . benim sanırım 9. gündü yapıldığında. çok zor acı veren bişi değil emin olabilirsin..... rahimden renkli bir sıvı veriyolar. sadece bir kez adet sancısına benzer bir sancı oldu okadar. endişe etme. ama insan kendini kasıyo ister istemez...... sonuç hemen çıkıyo. dr. biz demişti çoğu kişi filmden sonra ufask tıkanıklıklar varsa 1-2 ay içinde kendiliğinden gebe kalıyo diye..... ama bende birde rahim ağzı yarası vardı. smear verdim bişi çıkmadı. vajinal siğilde çıktı. hepsini bir kerede yaktı doktorum koterle..... yaranın yakılmasından sonra 2.ayda gebe kaldım.... demekki bendeki engel oymuş. yada sebeplerden biri sonuç olarak allahım karar veriyo o gönderiyo ..... hepimize nasip etsin yüce rabbim......

kızlarrr hemen cevaplara daldım ben herkese günaydınnnnnnn bugün benim hafta dönümüm 11. haftam doldu. allahıma şükür haftaya dr. kontrlümde var. hayırlsııyla 11-14 testi yapılcakkkk bebişimi 7. haftadan beri görmedimmm çok meraktayım bakalım....... büyümüştür kelebeğimmm. belki sürpriz yapar cinsiyetinide görürürz...... efe 13 haftalıkdı öğrendiğimzide.....

kızlaaar günaydın dün test yaptım ikinci geliyorrrr...

canım benim gözün aydına.s.:1hug:,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiinn..kaç günün geçmişti,belirtilerin neydi?öptüm canım..

nasiparamıza hoşgeldin canım.a.s..inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir canım..amiinn..

handefecim canım:1hug::nazar: baya olmuş büyümüş bebişin..inşallah öncelikle sağlıklı sıhhatli,sonrada kalbinde geçen cinsiyeti nasip etsin Rabbim..Rabbimtopiğimizdeki v kulubümüzdeki bütün hamişlere hayırlı sorunsuz hamilelikler,sorunsuz kolay doğumlar nasip etsin...amiiinn..öptüm canlarııımm..:enbuyukkk::1hug:

canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.:nazar: gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.:nazar: Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh.

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:

wanna canım çok sevindim..bundan sonra durmak yok yola devam yani:))) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım...

Arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Yani burda yeniyim.Bir oğlum var.11 yaşında.Oğlumdan sonra hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.geçen yıl süpriz bir gebeliğim oldu.Fakat kalp atışı çok azdı.Sonrada ex oldu ve kürtaj oldum.3 aydırda uğraşıyoruz.geçen ay çatlatma iğnesi oldum ondan öncede birkez olmuştum ama olmadı.kullandığım yumurtlatma hapını dr 3 er 3 er vermişti kist oluştu.sonra tedavi falan .şimdi adetliyim.bu ay klomene başlayacağız.umarım ALLAH banada sizlerede sağlıklı hayırlı 2.bebeklerimizi nasip eder.üstelik benim yaşımda ilerledi 37.

aranızda rahim filmi çektiren varmı?zormu oluyor?yarın kan tahlillerim yapılacak sonrada f ilm çekilecek.Seebsiz kısırlık benimkisi sanırım.Bakalım film çekilince ve kan tahlillerinde neler olacak.Benim gibi bu olayları yaşayanlar varsa cevap yazarsa sevinirim.ya sanırım o hapı ben 2 yani sabah bir akşam bir kullanmıştım.Özür dilerim bunlar benim ilk msjl rım. Herşeyi kısa ama hepsini yazmaya çalıştığımdan bu kadar uzun oldu.

nasip canım öncelikle hoşgeldin aramıza..geçen sene gebe kalabildi isen bu her zaman kolaylıkla kalabileceğini gösteriyor canım bence..neden dr un rahim filmi istedi anlam veremedim aslına bakarsan..zaten tüplerin tıkalı olsa geçen sene de sürpriz yapmazdı bebeğin öyle değil mi.. canım bence sen çok rahatlıkla gebe kalabilirsin yani.
rahim filmine gelince, benim de 6 yaşında bir kızım var ve ona da tedavi ile sahip oldum canım..yıllar öncesinde o zamanın teknolojisi ile bile aşırı acı yaşamadım ben rahim filminde...handefenin de dediği gibi ufak bir sancı regl ağrısına benzer canım..
sevgilerimle..

birsuu canım tebrik ederim seni...darısı başımızaa...

kızlarrr hemen cevaplara daldım ben herkese günaydınnnnnnn bugün benim hafta dönümüm 11. haftam doldu. allahıma şükür haftaya dr. kontrlümde var. hayırlsııyla 11-14 testi yapılcakkkk bebişimi 7. haftadan beri görmedimmm çok meraktayım bakalım....... büyümüştür kelebeğimmm. belki sürpriz yapar cinsiyetinide görürürz...... efe 13 haftalıkdı öğrendiğimzide.....

handefe büyütmüşsün canım bebeyi:))) erkek çabuk gösterirmiş pipiyi, bu nazlı ise bilki kız:)))) Allah sağlıklı gebelik ve ardından da sağlıklı bebek versin canım hepimize de...

canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.:nazar: gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.:nazar: Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh.

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:
ohh ohhhh :sm_cool:maşallah bebişimiz geliyor inşallah:emir_bebek::nazar::nazar:allah tamamına erdirsin canım sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah.:Saruboceq:a.s.
gözün aydın olsun canıma.s.:nazar: sanada maşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza.:Saruboceq:

hadi güzel haberlerle gelirsin inşalalah hihoyyytikinciyide rabbim gönlündekini versin canım.kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

ohh ohhhh :sm_cool:maşallah bebişimiz geliyor inşallah:emir_bebek::nazar::nazar:allah tamamına erdirsin canım sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah.:Saruboceq:a.s.

gözün aydın olsun canıma.s.:nazar: sanada maşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza.:Saruboceq:

hadi güzel haberlerle gelirsin inşalalah hihoyyytikinciyide rabbim gönlündekini versin canım.kaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

canım saol allah inşallah haberlerde güzel olur.....

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.insan bu gibi durumlarda herkese herşeyi anlatamıyor.Çünkü bunları yaşamayan bilmez.Rahim filmini neden istediğini bilmiyorum.Sanırım kürtaj olduğum için .Bugün adetimin 3.günü hormontestlerim yapıldı.bakalıom sonuçlar ne çıkacak.Geçen yıl kürtajdan sonra prolaktin 95 çıkmıştı.Onun için tedavi gördüm.Umarım şimdi bir sorun çıkmaz.Her dakika aynı şeyi düşünmek insanın bütün fonksiyonlarınıda bozuyor sanırım.senağlamasenağlama

kızlar çok sevindim.rabbim kucağınıza almayıda nasip ertsin.sağlıklı gebelik geçirin canlarım.Şeniz

herkese merhaba, hamişlerimiz artıyor, darısı bizlerin başına,

birsu çok sevindim, hayırlısıyla kucağına alırsın.

a.s.Birsu canım adına çok sevindim allah tamamına erdirsin hayırlısıyla zeynepcim listemize bir hamile daha ekleniyor maşallah maşallah :nazar:darısı geride kalan hepimizin başına amiiiin:Saruboceq:

böyle hamişlerin haberini alamk çok güzel geldi bana bir teselli ALLAH sağlıklı güzel ve sağlıklı bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Guzelim cok sevindim Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasip etsin..

Amin canım. Rabbim hepimize sorunsuz bir hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah.

oooo hadi gözün aydın canım şimdi ne kadar mutlusundur tahmin edebiliyorum allah mutluluğunu daim etsin canım

aramıza hoşgeldin canıminşllah en kısa zamanda ikinci bebişlinide alırsın kucağına allah nasip eder inşallah allah tedavilerinde kolaylıklar nasip etsin çünkü tedavi sürecide kolay şeyler değil insan yıpranıyor manevi olarak

canım bende pek tecrübeli sayılmam ama bişeyler öğrendim sende öğrenirsin merak etme

canım sağol ama hala rahatlamış sayılmam. şimdi sırada hayırlısıyla kalp atışı, sonra sağlıcakla gelişimi vs.. varda var, annelere rahat yokki zaten. Rabbim sağlık versin inşallah.

slm kızlar hepinize günaydın wannababy canım değerin çok güzel allah sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin benim buğün korunmayı bırakalı tam birinci yılım babam geçen sene buğün vefat etmişti ve ben bir çocuğa karar vermiştim doğum yapacak ve inşallah babamın adını koyacaktım ve buğün babama götürecektim ama nasip ve kismet olmadı çok üzülüyorum allahım inşallah hepimizi birer evlet daha nasip eder

canım sağol. Rabbim tez zamanda sanada nasip eder, sende babacığının adını koyarsın inşallah. babanın mekanı cennet olsun canım.

a.s.canım benim adına çook mutlu oldum allah nazarlardan :nazar:korusun seni ve bebişini saglıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirdikten sonra melegini kucagına aldıgın günleride görürsün inş. herşey gönlünce olsun canım

Aminnn canım aminnnn. tez zamanda sizlerdende alırız bu güzel haberleri inşallah.

gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

wanna canım çok sevindim..bundan sonra durmak yok yola devam yani:))) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım...

nasip canım öncelikle hoşgeldin aramıza..geçen sene gebe kalabildi isen bu her zaman kolaylıkla kalabileceğini gösteriyor canım bence..neden dr un rahim filmi istedi anlam veremedim aslına bakarsan..zaten tüplerin tıkalı olsa geçen sene de sürpriz yapmazdı bebeğin öyle değil mi.. canım bence sen çok rahatlıkla gebe kalabilirsin yani.
rahim filmine gelince, benim de 6 yaşında bir kızım var ve ona da tedavi ile sahip oldum canım..yıllar öncesinde o zamanın teknolojisi ile bile aşırı acı yaşamadım ben rahim filminde...handefenin de dediği gibi ufak bir sancı regl ağrısına benzer canım..
sevgilerimle..

birsuu canım tebrik ederim seni...darısı başımızaa...

handefe büyütmüşsün canım bebeyi:))) erkek çabuk gösterirmiş pipiyi, bu nazlı ise bilki kız:)))) Allah sağlıklı gebelik ve ardından da sağlıklı bebek versin canım hepimize de...

İnşallah canım. Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride göstersin inşallah.

Amin canım. Rabbim hepimize sağlıklı, güzel hamilelik nasip etsin inşallah.

kızlar çok sevindim.rabbim kucağınıza almayıda nasip ertsin.sağlıklı gebelik geçirin canlarım.Şeniz

canım bu ay sendende güzel haberler alırız inşallah.

Back
X