- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.121
günaydıııınn kızlaaarr...herkese hayırlı bereketli günler dileriim..nasılsınız bakalım canlarııımm..öptüm hepinizi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aranızda rahim filmi çektiren varmı?zormu oluyor?yarın kan tahlillerim yapılacak sonrada f ilm çekilecek.Seebsiz kısırlık benimkisi sanırım.Bakalım film çekilince ve kan tahlillerinde neler olacak.Benim gibi bu olayları yaşayanlar varsa cevap yazarsa sevinirim.ya sanırım o hapı ben 2 yani sabah bir akşam bir kullanmıştım.Özür dilerim bunlar benim ilk msjl rım. Herşeyi kısa ama hepsini yazmaya çalıştığımdan bu kadar uzun oldu.
kızlaaar günaydın dün test yaptım ikinci geliyorrrr...
canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.
Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh.
Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:
Arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Yani burda yeniyim.Bir oğlum var.11 yaşında.Oğlumdan sonra hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.geçen yıl süpriz bir gebeliğim oldu.Fakat kalp atışı çok azdı.Sonrada ex oldu ve kürtaj oldum.3 aydırda uğraşıyoruz.geçen ay çatlatma iğnesi oldum ondan öncede birkez olmuştum ama olmadı.kullandığım yumurtlatma hapını dr 3 er 3 er vermişti kist oluştu.sonra tedavi falan .şimdi adetliyim.bu ay klomene başlayacağız.umarım ALLAH banada sizlerede sağlıklı hayırlı 2.bebeklerimizi nasip eder.üstelik benim yaşımda ilerledi 37.
aranızda rahim filmi çektiren varmı?zormu oluyor?yarın kan tahlillerim yapılacak sonrada f ilm çekilecek.Seebsiz kısırlık benimkisi sanırım.Bakalım film çekilince ve kan tahlillerinde neler olacak.Benim gibi bu olayları yaşayanlar varsa cevap yazarsa sevinirim.ya sanırım o hapı ben 2 yani sabah bir akşam bir kullanmıştım.Özür dilerim bunlar benim ilk msjl rım. Herşeyi kısa ama hepsini yazmaya çalıştığımdan bu kadar uzun oldu.
kızlarrr hemen cevaplara daldım ben herkese günaydınnnnnnn bugün benim hafta dönümüm 11. haftam doldu. allahıma şükür haftaya dr. kontrlümde var. hayırlsııyla 11-14 testi yapılcakkkk bebişimi 7. haftadan beri görmedimmm çok meraktayım bakalım....... büyümüştür kelebeğimmm. belki sürpriz yapar cinsiyetinide görürürz...... efe 13 haftalıkdı öğrendiğimzide.....
ohh ohhhh :sm_cool:maşallah bebişimiz geliyor inşallahcanlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.
Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:
gözün aydın olsun canıma.s.kızlaaar günaydın dün test yaptım ikinci geliyorrrr...
kızlarrr hemen cevaplara daldım ben herkese günaydınnnnnnn bugün benim hafta dönümüm 11. haftam doldu. allahıma şükür haftaya dr. kontrlümde var. hayırlsııyla 11-14 testi yapılcakkkk bebişimi 7. haftadan beri görmedimmm çok meraktayım bakalım....... büyümüştür kelebeğimmm. belki sürpriz yapar cinsiyetinide görürürz...... efe 13 haftalıkdı öğrendiğimzide.....
ohh ohhhh :sm_cool:maşallah bebişimiz geliyor inşallahallah tamamına erdirsin canım sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah.:Saruboceq:a.s.
gözün aydın olsun canıma.s.sanada maşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza.:Saruboceq:
hadi güzel haberlerle gelirsin inşalalah hihoyyytikinciyide rabbim gönlündekini versin canım.kaydirigubbakcemile5![]()
canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.
Guzelim cok sevindim Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasip etsin..
oooo hadi gözün aydın canım şimdi ne kadar mutlusundur tahmin edebiliyorum allah mutluluğunu daim etsin canım
aramıza hoşgeldin canıminşllah en kısa zamanda ikinci bebişlinide alırsın kucağına allah nasip eder inşallah allah tedavilerinde kolaylıklar nasip etsin çünkü tedavi sürecide kolay şeyler değil insan yıpranıyor manevi olarak
canım bende pek tecrübeli sayılmam ama bişeyler öğrendim sende öğrenirsin merak etme
slm kızlar hepinize günaydın wannababy canım değerin çok güzel allah sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin benim buğün korunmayı bırakalı tam birinci yılım babam geçen sene buğün vefat etmişti ve ben bir çocuğa karar vermiştim doğum yapacak ve inşallah babamın adını koyacaktım ve buğün babama götürecektim ama nasip ve kismet olmadı çok üzülüyorum allahım inşallah hepimizi birer evlet daha nasip eder
a.s.canım benim adına çook mutlu oldum allah nazarlardankorusun seni ve bebişini saglıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçirdikten sonra melegini kucagına aldıgın günleride görürsün inş. herşey gönlünce olsun canım
wanna canım çok sevindim..bundan sonra durmak yok yola devam yani:))) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın canım...
nasip canım öncelikle hoşgeldin aramıza..geçen sene gebe kalabildi isen bu her zaman kolaylıkla kalabileceğini gösteriyor canım bence..neden dr un rahim filmi istedi anlam veremedim aslına bakarsan..zaten tüplerin tıkalı olsa geçen sene de sürpriz yapmazdı bebeğin öyle değil mi.. canım bence sen çok rahatlıkla gebe kalabilirsin yani.
rahim filmine gelince, benim de 6 yaşında bir kızım var ve ona da tedavi ile sahip oldum canım..yıllar öncesinde o zamanın teknolojisi ile bile aşırı acı yaşamadım ben rahim filminde...handefenin de dediği gibi ufak bir sancı regl ağrısına benzer canım..
sevgilerimle..
birsuu canım tebrik ederim seni...darısı başımızaa...
handefe büyütmüşsün canım bebeyi:))) erkek çabuk gösterirmiş pipiyi, bu nazlı ise bilki kız:)))) Allah sağlıklı gebelik ve ardından da sağlıklı bebek versin canım hepimize de...
ohh ohhhh :sm_cool:maşallah bebişimiz geliyor inşallahallah tamamına erdirsin canım sağlıklı ve güzel bi hamilelik geçirirsin inşallah.:Saruboceq:a.s.
gözün aydın olsun canıma.s.sanada maşallah darısı bekleyen arkadaşlarımıza.:Saruboceq:
hadi güzel haberlerle gelirsin inşalalah hihoyyytikinciyide rabbim gönlündekini versin canım.kaydirigubbakcemile5![]()
kızlar çok sevindim.rabbim kucağınıza almayıda nasip ertsin.sağlıklı gebelik geçirin canlarım.Şeniz