kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.......................................10 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMİŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

@ Ipekirem ve nasip...
siz Izmir de hangi kadin doktoruna gidiyorsunuz sorabilirmiyim. Ipekirem seni yeni bir doktora gidiyorsun dimi?? Nasil memnunmusunuz... Birde Türkiye de kontrole gitmek istiyorum da... Ama bir doktor bilmiyorum. Mayis in sonunda Izmirdeyim de... :-)

canım ben evet doktorumu değiştirdim. özel izmir kocaman hastanesi müjgan hanıma gidiyorum. bu doktoruda burdan arkadaşların tavsiyesi ile buldum. gerçekten çok memnun kaldım çok nazik ve ilgili bir bayan. gönül rahatlığıyla gidebilirsin. ssk güvencen var ise 20 tl ücreti o kadar.. ben açıkcası allah nasip ederse doğumumu dahi orada yapmaya karar verdim.

heja.........................................13 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
Dilşahım ...................................9 Nisan
mawili.......................................10 Nisan
Hatice alpaslan.........................12 Nisan
pelin003....................................12 Nisan
gülücük.....................................15 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce

HAMıŞLER

krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....
[/I]
[/QUOTE][/B]

canım kırmızı kartı bugün gördüm ben listedeki yerimide değiştirdim..

ipekirem tesekkür ederim canim bilgilerin icin. artik geldigimde Türkiye ye gidecem insallah. bakalim bide ordan ne diyorlar. Insallah canim dua ediyorum senin icin hamileligin kolay dogumun istedigin gibi kolay gecsin. Hayirlisiyla bebeisini kucagina alirsin gamyoncuiremsu

ipekirem tesekkür ederim canim bilgilerin icin. artik geldigimde Türkiye ye gidecem insallah. bakalim bide ordan ne diyorlar. Insallah canim dua ediyorum senin icin hamileligin kolay dogumun istedigin gibi kolay gecsin. Hayirlisiyla bebeisini kucagina alirsin gamyoncuiremsu

canım benim güzel dileklerin için çok sağol. inşallah hepimiz için böyle olur..
çok sağola.s.

ben bugün rahim filmi çektirmeye gideceğim:a015: çok korkuyorum.:çok üzgünüm:İnşallah hiç acı çekmem.:Saruboceq:

nasip canım belki de gittin rahim filmini çektirmeye ama ben yine de yazayım canım..hiç korktuğum kadar acı duymadım ben kendi adıma söyleyecek olursam..tamamen ağrısız denilmez ama anlatıldığı kadar kötü diil canım..umarım sende de kolay geçer..
sevgiler..

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakem evimi yerleştirdim kızımı uyuttum ama yemek yapmadım onuda yaparız inşallah ipekcim seni görüyorum aşağıda hemde yeşil yeşil yanıyosun valla

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakem evimi yerleştirdim kızımı uyuttum ama yemek yapmadım onuda yaparız inşallah ipekcim seni görüyorum aşağıda hemde yeşil yeşil yanıyosun valla

evet canımm burdayımm.. bugün işler sakin takılıyorum bende.. nasılsın bakalımm. miden falan bulanıyor mu.. ben yemeklerden tiksinmeye başladım yaa..

selam kızlaaarr..ooo maşallah fatoşcum belirtilerde başlamış..hayırlısı canım benim..inşallah Rabbim hepinize kolay sorunsuz hamilelikler,kolay doğumlar nasip etsin..bizleride dualarınızda unutmayın oldumu..

öptüm canlarııımm..

evet canımm burdayımm.. bugün işler sakin takılıyorum bende.. nasılsın bakalımm. miden falan bulanıyor mu.. ben yemeklerden tiksinmeye başladım yaa..
ohhh iyi sakin olsun işleriniz ya bilmiyorumki acaba psikolojikmidir diye düşünüyorum ama böyle ara ara sanki bulanıyor gibi çok hafif belki çok küçük olduğu için çok az bulanıyordur
selam kızlaaarr..ooo maşallah fatoşcum belirtilerde başlamış..hayırlısı canım benim..inşallah Rabbim hepinize kolay sorunsuz hamilelikler,kolay doğumlar nasip etsin..bizleride dualarınızda unutmayın oldumu..

öptüm canlarııımm..

evet canım ama psikolojikde olabilir fazla değil zaten ama hamile kalmadan önce ne yasem ne yaesem diye düşünürdüm şimdi canım hiç bişey istemiyor sadece başım ağrımasın bebişim oralardaysa beslensin diye yiyorum yoksa canım yemek istemiyor öyle işte canım
allah sanada nasip eder inşallah

bende pazartesi gidicemm.hadi hayırlısı bakalım ikimiz içinde. iyi haberlerini bekliyorumm:nazar:a.s.

aaa aynı günm doktora gidecez ne güzel inşallah şikimizde hayırlı haberlerle döneriz canım
benim tsh sonuçlarım yüksek çıktı pazartesi yeni bi tahlil daha yapacak bakalım o nasıl çıkar acaba tsh nin yüksek çıkması bebeğe zararmı veriyorki neyse pazartesi sorarım artık

kesem haftama uyumlu gayet güzel gelişmiş. ancak içinde net birşey göremedik. sadece 4mm belirti var o olabilir dedi. birde ultrasonda 5+5 çıktım, onunda etkisi olabilir. haftaya pazartesi yine gidicem.

içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ben ne zaman doktora gidip göbek atarak çıkıcam Rabbim.:çok üzgünüm:

canım biliyosun, seninle özeldende konuşmuştum herzaman dualarım seninle rabbim seninle olsun....

canım, dualarımız karşılıklı.a.s.

yaa canım kusura bakma bu test nasıl bişey bilmiyodumya biraz kafam karıştıı..şimdi detaylı inceledimm..aşağı yukarı anladımm..wanna sen testi kaça almıştın..bide ne marka kullandın..bisürü marka buldumm..

canım, clearblue kolay hamilelik monitörü diye bir başlık var. ben onu kullandım. biraz fiyatlı bir alet. test çubuklarıda baya pahalı. ben yurt dışından getirtmiştim.

bende pazartesi gidicemm.hadi hayırlısı bakalım ikimiz içinde. iyi haberlerini bekliyorumm:nazar:a.s.

bende tekrar pazartesi gidicem. Rabbim hepimize hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah.:nazar:

kesem haftama uyumlu gayet güzel gelişmiş. ancak içinde net birşey göremedik. sadece 4mm belirti var o olabilir dedi. birde ultrasonda 5+5 çıktım, onunda etkisi olabilir. haftaya pazartesi yine gidicem.

içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama ben ne zaman doktora gidip göbek atarak çıkıcam Rabbim.:çok üzgünüm:

canım dur bakalım hemen yelkenleri suya indirme hem bak doktorun küçükte olsa bişeycik görmüş sen gönlünü ferah tut hem kendini hemde bebişini üzme :1hug:

Back
X