kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün bir haberle yıkıldım teyzemin oğlunun oğlu çok yakından tanıyodum onu bursada polisti teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu çok üzgünüm ailece çok kötü durumdayız.......................

zeliş canım başın sağolsun..Allah sabırlar versin canım ailesine ve sizlere...sözün bittiği nokta canım ya..inan nefret ediyorum terör olayından:((

kızlar yaaa şu benim tsh tahlilim yüksek çıktı dedi doktorpazartesi gelince bir tahlil daha yapacak
nedir bu iş anlamadım bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor neden bizleri bu kadar korkutuyorlar
daha önce hamile kalmadan önce gittiğimdede aynı tahlili yapmıştı onada yüksek çıktı demişti ve başka bir tahlil gerekiyor demişti o temiz çıktı şimdi aynı tahlili neden yaptı yine yüksek çıktı diyo başka bi tahlil gerekiyor dedi nedir buyaaaa bugün arkadaşıma gitmiştim arkadaşım 6 aylık hamile ve şu ana kadar sadece bir kere doktora gitti bana diyor fatoş benden sana tavsiye doktora felan gitme doktorlar insanı korkutuyor o tahlil bu tahlil derken bizlerin psikolojisini bozuyorlar aslında haklıda bende şu kalp atışlarını duysam rahat edecem ondan sonra gerçekten fazla sık sık gitmeyecem kızlar inanın takatim kalmadı tahlil sonuçları kan vermeler moral bozuklukları
eminimki pazartesi gittiğimde kalp atışlarını duyamıycam yine bana 1 hafta sonra gel diyecek ve ben o bir haftayıda stresli geçirecem ben kızıma ilk gidişimde 7 haftaklıktı ve kalp atışlarıda yoktu bide taaa 3 aylık gittim herbişeyi vardı çünkü doktor beni 1.5 ay sonra gel demişti şimdi neden doktorlar böyle haftada bir çağırıyorlar anlamadım para peşindelermi nedersiniz kızlar yanlışmı düşünüyorum bize yazık değilmi

canım bende ilk kez duyuyorum gebelikte tsh bakıldığını..yani dr lara anlam vermek zor canım bazen..dediğin gibi işin maddi kısmı da var tabi..içini rahat tut derim ben.bi anormallik yok canım şu ana kadar zaten..kalp atışı da 10. haftada duyulan duymuştum ben...
sevgiler canım

canım 2,5 uğu devirdik haftaya cuma 3 bitiyo benide 2 haftada bir çağırıp duruyo haftaya 2li testimi yapacak ..anca para almayı biliyorlar valla...

canım içime doğuyo bu son adetin olacak inşallah bu seferki aşılamanda gelecek meleğin inşallah...

inşallah zeynebim inşallahhhhh:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün bir haberle yıkıldım teyzemin oğlunun oğlu çok yakından tanıyodum onu bursada polisti teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu çok üzgünüm ailece çok kötü durumdayız.......................

zelişcim başınız sağ olsun canım benim..Rabbim ailesine ve eşine bol bol sabırlar versin..oğlunada hayırlı ömürler versin..amiinn..

kızlar nasılsınız canlarıımm..öptüm hepinizi..

zelişcim başınız sağolsun bende sabah radyoda haberlerde duymuştum bende şehit geliniyim. allahım mekanlarını cennet eylesin...

aaaaa çok üzüldüm canım allah bilgiği gibi yapsın şu teröristleri yaaaa
hay allah yazık yaaaa
canım başın sağolsun allah mekanını cennet etsin zaten şimdi o cennetlik
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

zelişcim duydum canım sizin akrabı canım benim başınız sağolsun.:çok üzgünüm:

başınız saolsun canım benim çok üzüldüm.Yüce rabbim sizlere sabır versin.İnan çok çok ama çok üzüldüm...........

ahh canım basınız sagolsun allah rahmet eylesinsenağlama

wanna cim seni kirmak istemedim gercekten... haklisin insan 3 düsük yasayinca... demek sende de olmus. bende üc düsük yasadim. Allahim insallah bu sefer birsey olmaz bebisine. Rabbim korur onu.

Zelis cim allah rahmet etsin akrabaniz icin. Görüyorsun dimi. Biz anneler ne eziyetle hamile kalmaya calisiyoruz, ne eziyetlerle dogurup büyütüyoruz... ondan sonra böyle... neyse

nasip cim gelelim sana...
dedigim gibi iyiki Tüpler acik tikanik degil. bende de yapacakti bu rahim filmini sonra ben kendimi korkudan cok gerdim rahimin icine sikmaya calistigi ilac yine akti. sonra bana dediki bu ay Klomen i kullan ve bir daha ki ayda yine adet görüp temizlendikten sonra iliskiye girmeden yine gel bu sefer rahim filmini narkozlu yapacaz.
Ben dedigi gibi Klomen i basladim kullanmaya. Adetin 5. gününde basladim 5 gün süreyle hergün bir tane aldim. Ve dedigim gibi o ay Hamile kalmistim. Gerek kalmadi narkozlu rahim filmine.
o zamanlar hemen ilk ayda kaldim ama iste simdi bana fayda vermiyor artik. 2008 de yine kullandim yine hamile kalmak icin. ama olmadi. 2008 de iki defa hamile kalmistim (düsükle sonuclanmisti ama) Agnucaston denen ilac sayesinde. Agnucaston bitkisel bir adet düzenleyicisidir. Doktorum demistiki bununla kalirsin diye. Gercekten de öyle oldu. Ama iste bende sorun haile kaldiktan sonra devam etmemesi.

of ya cok yazdim galiba... affedersinizzzzzzzz

zelişcim başınız sağolsun canım çok üzüldüm.. allah sabırlar versin.

canım benim başınız saolsun..Allah sabırlar versin..Şehidimizinde şehadeti kabul olsun inşallah..senağlama

canım ya haberlerde gördüm ben o olayı o an bile lanet okudum böyle pisliklere allahlarından bulsunlar...başınız saolsun canım allah dayanma gücü versin...

canım dr un olabilecekleri söylemiş eşine aslında can sıkmaktan başka bişey yapmamış...bak canım bende 3 ay klomen kullandım her seferinde yumurtalarım çok güzel oluştu ama hiç birinde hamile kalamadım...ama bebeğim ialçları bıraktıktan 6 ay sonra kendiliğinden geldi...yani allahtan neyin ne zaman geleceği belli olmaz...sakın umudunu yitirme canınıda sıkma...

canım hamilelerde neden tsh ye bakılıyor anlamadım ilk senden duydum bunu...bende arkadaşına katılıyorum çok kurcalamamak lazım... bu dr lar insanı bazen delirtiyolar korkudan....emin ol bebeğin sapasağlam yatıyordur içerde...

zeliş canım başın sağolsun..Allah sabırlar versin canım ailesine ve sizlere...sözün bittiği nokta canım ya..inan nefret ediyorum terör olayından:((

canım bende ilk kez duyuyorum gebelikte tsh bakıldığını..yani dr lara anlam vermek zor canım bazen..dediğin gibi işin maddi kısmı da var tabi..içini rahat tut derim ben.bi anormallik yok canım şu ana kadar zaten..kalp atışı da 10. haftada duyulan duymuştum ben...
sevgiler canım

zelişcim başınız sağ olsun canım benim..Rabbim ailesine ve eşine bol bol sabırlar versin..oğlunada hayırlı ömürler versin..amiinn..

kızlar nasılsınız canlarıımm..öptüm hepinizi..

zelişcim başınız sağolsun bende sabah radyoda haberlerde duymuştum bende şehit geliniyim. allahım mekanlarını cennet eylesin...

kızlar hepinizden rabbim razı olsun allahım mekanını cennet eylesin inşallah:çok üzgünüm:

amiinn canım benim,ağzına sağlık..bizlerde seni öpüyoruz a.s.

wannacıımm kız nasıl göbek atacan:1shok:sen hamişsin unuttun mu bacıııımm...göbek atamazsııınn delikafadulden:teytey::teytey: ancak sizin yerinize biz atarız sen iste yeterki :teytey::teytey::teytey:inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsiniz..:1hug:

handefecim maşallah yaa oğlu pek tatlıymışkaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar:

gııız ben bi çıkıyom kulupten arkamdan sayfalar akıp gidiyoo maşallah...bende çıkmıyom işte çıkmıyooomdelikafadulden :sm_cool:

öptüm canlarııımm...a.s.

canım hayırlısıyla o kalp atışları bir göreyim bak nasıl atıyorum hopidik hapidik.yerimseniben

canımmmm nasıl üzüldüm anlatamam. bu aralar sürekli herşeye gözlerim doluyor, okurken yine çok kötü oldum. Allah rahmet eylesin, Rabbim geride kalanlara sabır versin.senağlama

yok yazacağım yazmazsam uyuyamayacağım.Bugündoktora gittim ovulasyon takibi yapılıyor ya.İki yumurta var biri çatlar ama diğeri küçük çatlamayabilir dedi.ovitrella iğne verdi.Buraya kadar herşey güzel.Ama dışarıda eşime yumurta çatlamayabilir:tomato:,döllenme olmayabilir,ya da rhime yerleşmeyebilir dedikötükedihüso eeeeeee bu nedemek oluyor şimdi.fisfisfis İşte ben o an bittim.ben ümidimi kaybettim.Sanırım bu ay son denemem olur.Artık normal hayatıma dönmeliyimsenağlama Boşuna uğraşmanın faydası yok.Daha fazla yazamayacağım.Ben az yazdım siz çok anlayın.Neyse herşeyin hayırlısı.Ağlamamak için yazmıyorum artık.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Alllah oğluma uzun ömürler versin inşallah.Hepinizide çok öpüyorum

canım burda kaç kişi en ümitsiz anında hamile kaldı. kimlere senin bebeğin olmaz dendi ama onlar yinede kaldı. bu Rabbimin işi, Rabbim ne derse o olur. sen elinden geleni yap, tabiki bol bol da dua et. dualarımdasın canım.

wanna cim seni kirmak istemedim gercekten... haklisin insan 3 düsük yasayinca... demek sende de olmus. bende üc düsük yasadim. Allahim insallah bu sefer birsey olmaz bebisine. Rabbim korur onu.

Zelis cim allah rahmet etsin akrabaniz icin. Görüyorsun dimi. Biz anneler ne eziyetle hamile kalmaya calisiyoruz, ne eziyetlerle dogurup büyütüyoruz... ondan sonra böyle... neyse

nasip cim gelelim sana...
dedigim gibi iyiki Tüpler acik tikanik degil. bende de yapacakti bu rahim filmini sonra ben kendimi korkudan cok gerdim rahimin icine sikmaya calistigi ilac yine akti. sonra bana dediki bu ay Klomen i kullan ve bir daha ki ayda yine adet görüp temizlendikten sonra iliskiye girmeden yine gel bu sefer rahim filmini narkozlu yapacaz.
Ben dedigi gibi Klomen i basladim kullanmaya. Adetin 5. gününde basladim 5 gün süreyle hergün bir tane aldim. Ve dedigim gibi o ay Hamile kalmistim. Gerek kalmadi narkozlu rahim filmine.
o zamanlar hemen ilk ayda kaldim ama iste simdi bana fayda vermiyor artik. 2008 de yine kullandim yine hamile kalmak icin. ama olmadi. 2008 de iki defa hamile kalmistim (düsükle sonuclanmisti ama) Agnucaston denen ilac sayesinde. Agnucaston bitkisel bir adet düzenleyicisidir. Doktorum demistiki bununla kalirsin diye. Gercekten de öyle oldu. Ama iste bende sorun haile kaldiktan sonra devam etmemesi.

of ya cok yazdim galiba... affedersinizzzzzzzz

canım, inan beni hiç kırmadın. sadece seninde kayıpların olduğu için neden bu kadar diken üstünde olduğumu anlarsın diye yazdım. benim sadece biri düşüktü. diğerleri başka sebeplerdi. Rabbim inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür. sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de gösterir inşallah.

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallah.

selam kizlar nasilsiniz bakim ????

zelisim canim basin sagolsun mekani cennet olur insallah
nur icinde yatsin
valla bu durumda baska birsey gelmiyor insanin elinden

wannacim sende icini ferah tut canim insallah hersey yolundan gidecek

zeynepcigim yeni adet tarihim 18 nisan :)))
öpüyorum hepinizi

zelişcim başınız sagolsun allah geride kalanlarına sabır versin...

kızlar ben kaç gündür giremiyom 15-20 gündür biraz oturayım hemen kasıklarıma agrı saplanıyo bende anlamıyom bazen bi giriyo çıkmak bilmiyo valla şu adetim bi olsun güzel bir kadın doguma gitmeliyim hepinizi öpüyorum......:1hug:

zelisim canim basin sagolsun mekani cennet olur insallah
nur icinde yatsin

öpüyorum hepinizi

Amin canım inşallah.a.s.

herkese günayddııııınnn canlarııııııııııııımmm...nasılsınız bakalım..
öptüm canlarıııııımmmm...a.s.

hepinize merhaba hayırlı cumalarrrr....
bugün benim 6 da kontrolüm var miniğimi görecem inşallahhhhh.... çok heyecanlıyım hemde çokkkkk

mrb kızlar bi süredir giremedim...bi süre daha giremicem...k.pederim hasta oyüzden istanbula gidiyoruzz...ben gelene kadar güzel haberlerle doldurun haburalarıı:enbuyukkk:

zeliş başınız sağolsun şok oldum okuyunca bende polis eşiyim allah geride kalanlarına sabır versin şehitimizinde mekanı cennet olsun.

hepinize merhaba hayırlı cumalarrrr....
bugün benim 6 da kontrolüm var miniğimi görecem inşallahhhhh.... çok heyecanlıyım hemde çokkkkk

handefe canım selam söyle meleğine bizden de:))))bende ilk 12 haftalıkken görmüştüm kızımı..el, ayak belliydi baya...inşallah hayırlı haberlerle dön canım...

amniyo sonucum temiz çıktı kızlar derin bir oh çekebildim sonunda.
handefe güzel haberlerle gel canım
zynp wanna nasılsınız güzel hamişler
zynp ikili zamanın gelmiş maşallah.
wanna sende duyucan o güzel kalbin pıt pıt atışını canım.

Zelisim canim basin sagolsun mekani cennet olur insallah
nur icinde yatsin

öpüyorum hepinizi

zelişcim başınız sagolsun allah geride kalanlarına sabır versin...

Kızlar ben kaç gündür giremiyom 15-20 gündür biraz oturayım hemen kasıklarıma agrı saplanıyo bende anlamıyom bazen bi giriyo çıkmak bilmiyo valla şu adetim bi olsun güzel bir kadın doguma gitmeliyim hepinizi öpüyorum......:1hug:

zeliş başınız sağolsun şok oldum okuyunca bende polis eşiyim allah geride kalanlarına sabır versin şehitimizinde mekanı cennet olsun.

[sıze="2"]sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun............[/sıze]

Back
X