- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.601
selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün bir haberle yıkıldım teyzemin oğlunun oğlu çok yakından tanıyodum onu bursada polisti teröristlerin açtığı ateşle şehit oldu çok üzgünüm ailece çok kötü durumdayız.......................
zeliş canım başın sağolsun..Allah sabırlar versin canım ailesine ve sizlere...sözün bittiği nokta canım ya..inan nefret ediyorum terör olayından

kızlar yaaa şu benim tsh tahlilim yüksek çıktı dedi doktorpazartesi gelince bir tahlil daha yapacak
nedir bu iş anlamadım bu doktorlar ne yapmaya çalışıyor neden bizleri bu kadar korkutuyorlar
daha önce hamile kalmadan önce gittiğimdede aynı tahlili yapmıştı onada yüksek çıktı demişti ve başka bir tahlil gerekiyor demişti o temiz çıktı şimdi aynı tahlili neden yaptı yine yüksek çıktı diyo başka bi tahlil gerekiyor dedi nedir buyaaaa bugün arkadaşıma gitmiştim arkadaşım 6 aylık hamile ve şu ana kadar sadece bir kere doktora gitti bana diyor fatoş benden sana tavsiye doktora felan gitme doktorlar insanı korkutuyor o tahlil bu tahlil derken bizlerin psikolojisini bozuyorlar aslında haklıda bende şu kalp atışlarını duysam rahat edecem ondan sonra gerçekten fazla sık sık gitmeyecem kızlar inanın takatim kalmadı tahlil sonuçları kan vermeler moral bozuklukları
eminimki pazartesi gittiğimde kalp atışlarını duyamıycam yine bana 1 hafta sonra gel diyecek ve ben o bir haftayıda stresli geçirecem ben kızıma ilk gidişimde 7 haftaklıktı ve kalp atışlarıda yoktu bide taaa 3 aylık gittim herbişeyi vardı çünkü doktor beni 1.5 ay sonra gel demişti şimdi neden doktorlar böyle haftada bir çağırıyorlar anlamadım para peşindelermi nedersiniz kızlar yanlışmı düşünüyorum bize yazık değilmi
canım bende ilk kez duyuyorum gebelikte tsh bakıldığını..yani dr lara anlam vermek zor canım bazen..dediğin gibi işin maddi kısmı da var tabi..içini rahat tut derim ben.bi anormallik yok canım şu ana kadar zaten..kalp atışı da 10. haftada duyulan duymuştum ben...
sevgiler canım