- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.961
Ebrucum merhaba. valla bende çok sevindim senin adet olmana ne yalan söyliyim. Sebepsiz gecikmesi insanı strese sokuyo. İnş. şimdi tedaviye başlarsın hakkında hayırlısı olsun canım. Bugün sana yazacaktım hala yokmu bişey diye sen yazmışsın. İşlerimden dolayı dışarlardaydım şimdi geldim bi bakayım dedim senin yazını okuyunca inanmazsın ama oh be dedim :) Oluruz bi dert olmayız bi dert nedir bu kadınların çilesi.
Bütün arkadaşlarada selamlarımı iletiyorum. Hastalanmayıp bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı haberlerinizi alırız. Benimde hastalanmama daha 10 gün var ama karnım belim çok ağrıyosanırım bu ayda olmayacak. ne yapalım hayırlısı böyleymiş. Hepinizi öptüm
çok saol hatice ablacım..gerçekten üstümden büyük bi sıkıntı kaşlktı..tabiki Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..amiinn..:Saruboceq: inşallah sendende hayırlı haberler alırız..çok saol ablacım..öptüm canım benim..ŞenizŞeniz
selam kızlar benim kırmızılar bana 1 nisan şakası yapıp geldiler malesef inşallah önümüzdeki aylarda böyle gecikmeler yaşamam zeynepcim yeni tarihim 1 mayıs hatırlıyorumda geçen sene mayısa listeye yazdırmıştım kendimi koskoca 1 sene geçti bişey yok 19. aya adım attık rabbim herşeyin hayırlısını verir inşallah....
zelişcim çok sevindim bende bugün adet oldum.inşallah gelecek ay birlikte veririz müjdeyi..amiiinn..:Saruboceq::Saruboceq:
zeynep ablacım benim tarihide 1 mayıs diye yaz canım inşallah hayırlı haberler veririm bu tarihte..öptüm canlarııımm..ŞenizŞenizŞeniza.s.