- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.981
Meraba arkadaşlar.Bugün adetimin 26.günü.24.gününde idrar testi yaptım negatif çıktı.Tabi doğru sonuç vermemiştir inşallah diyorum.biliyorsunuz bu ay rahim filmi çektirdim,klomen kullandım prolaktin içinde hala dostinex kullanıyorum.birde crinone diye vajinal bir jel hergün.Folikasit ve kan hapını saymıyorum bile.Crinone jaelden 2 tane kaldı.Pazartesi gelmezse daha ümitleneceğim.Ama dünden bu yana ara ara adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.Korkuyorum ya olmazsa diye.13 nisan a kadar gelmezse gel demişti doktorum.sizce adetimin 24. günü yaptığım test doğru olabilirmi?Allahım inşallah bu ay nasip eder.Yoksa..........bilmiyorum hiç ümidim kalmayacak.Hergeçen gün ümidim dahada azalıyor.Keşke şundan 5 yıl önce uğraşsamışım 2. bebek için.Ümitlerimi boşa çıkarmaz inşallah Allahım.Allahım bebek isteyen kim varsa aratmasın nasip etsin inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İnşallah bu ay hamile olurumda sizlere güzel haberlerimi veririm.Şuanda eşim ve benden başka birde siz biliyorsunuz bunları.sizlerle paylaşıyorum.Allah benimde sizlerinde yüzünü güldürsün inşallah.