kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

RAEBZEHımm maşallahh yumoş büyümüşş yuppii ..Şimdii çatlatıcıdan sonra sana sıkı çalışmak düşüyorrr..:dance::dance:

SAOL BALIIIIMM BENİİİİMMMŞenizevet dr çalışın dedi..bakalım sınavdan geçerli not alıcaz mı:roflol::roflol::roflol:zaten iğneden sonrası çalışma önemli[:dance:sositosositokaydirigubbakcemile2:1hug:öptüm canım benim..:1hug:"Şeniz/COLOR]

selam kızlar dr dan geldim..sol yumurtalıktaki yumoşum 16 mm olmuş..dr iki gün daha bekle dedi..p.tesi çatlatma iğnesini vurunucam hayırlısıyla..inşallah bu aya hamiş kalırım hayırlısıyla..tabi hayırlısı ne zamansa o zaman versin Rabbim..öptüm canlarıımm.Şeniz.

gülücüğüm bacıımm o ne demek öle bakiimm.:mymeka:.derdini paylaş ki derman bulasın...canım..sıkma canını nerelerdesin uğramıyon pek topiğe..öptüm canım beniiimm..Şeniz

ebrucum canım inşallah bu ay sende bize güzel haberler verirsin:Saruboceq: maşallah:nazar::nazar: yumoşunda iyi büyümüş.....

ığneden sonra dr sorr kaç gün olsunn.Benimki 3 gün peşpeşe diyoduda :roflol:Ben bekleme süresine geçtim çalışmalar bitti artıkk şafak 7 :roflol:

ebrucum canım inşallah bu ay sende bize güzel haberler verirsin:Saruboceq: maşallah:nazar::nazar: yumoşunda iyi büyümüş.....

zelişim çok saol canım..valla incir yedim bol bol,suyunu içtim..bakalım p.tesi iğneyi vurdurucam inşallah birlikte veririz müjdeleri..öptüm zelişim..Şeniz

http://img15.imageshack.us/img15/3781/dsc04446ujn.jpg
1 senedir uğraşıyodum.sonunda oldu 2, şükür..Allah herkeze hayırlı evlat versin

canım aramıza hoşgeldin..canım orda resim mi var göremedim benim pc açmıyo onu..öptüm canım..Şeniz

İğneden sonra dr sorr kaç gün olsunn.Benimki 3 gün peşpeşe diyoduda :roflol:Ben bekleme süresine geçtim çalışmalar bitti artıkk şafak 7 :roflol:

Balııııımm valla bana pazar,salı, çarşamba ilişki dedi..yani biri iğneden 1 gün önce:utangac:ooo :nazar:maşallah senin şafak az kalmış bacıımm..yavaş yavaş mendilleri hazırlayalım o zaman:teytey::teytey:hakkında hayırlısı olsun canım benim öptüm seniŞenizŞeniz

ben de yeni üye oldum

ikinci bebeğimizi istiyoruz bizde

canım aramıza hoşgeldin..inşallah topiğimiz sana uğur getirir..:Saruboceq:öptüm canımŞeniz

MAŞALLAH TOPİĞİMİZE NAZAR DEĞMESİİİNN...:nazar::nazar::enbuyukkk:

bugün doktordaydım yine. bebişimiz biraz daha büyümüş. 3 cm olmuş. kolları bacakları başı biraz daha belirginleşmiş maşallah barekallah. Rabbime şükürler olsun hamd olsun. her seferinde bir heyecanla gidiyorum, tabiki benim tansiyon tavan yapmış oluyor. halbuki diğer zamanlar gayet normal çıkıyor. yada doktordaki alet bozuk.

ilk defa oğluşumu götürdüm, ultrasonda kardeşiyle tanıştı. ağzı kulaklarında çıktı doktordan, iki hafta sonra yeniden gidicem ikili test yapılıcak o zaman da. Rabbim onu da hayırlısıyla atlatmayı nasip eder inşallah.

raporumda bitti. pazartesinden itibaren artık yavaş yavaş normal hayatıma dönüyorum inşallah. iyide oldu, iyice hasta moduna girmiştim artık çıkmak istiyorum bu moddan. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah, dualarım hep sizlerle.

selam kızlar..ne habersiniz bakalım..bende aynı tas aynı gülücük işte...çok moralim bozuk bugün hepinizi öpüyorum canınızıda sıkmak istemiyorum benim derdimle..ama şunu iyice şu aptal kafama soktum bugün..ben aşkım ve oğlum sadece bu kadar bundan sonra..kimse için üzülmeye derde kedere değmezmiş anan baban kardeşin bile olsa bunu iyice anladım..üff hem moralinizi bozmayayım diyorum hemde ne var ne yok dökülüyorum..inanın artık patlama derecesine geldim..bunları yazarken bile bogazım düğümleniyor..

canım, niye canın sıkıldı? anlatki rahatlayasın. derdini anlatmayıp içine atarsan sana zarar verir. eminim burdaki herkes seve seve dinler.

selam kızlar dr dan geldim..sol yumurtalıktaki yumoşum 16 mm olmuş..dr iki gün daha bekle dedi..p.tesi çatlatma iğnesini vurunucam hayırlısıyla..inşallah bu aya hamiş kalırım hayırlısıyla..tabi hayırlısı ne zamansa o zaman versin Rabbim..öptüm canlarıımm.Şeniz.

gülücüğüm bacıımm o ne demek öle bakiimm.:mymeka:.derdini paylaş ki derman bulasın...canım..sıkma canını nerelerdesin uğramıyon pek topiğe..öptüm canım beniiimm..Şeniz

canım, inşallah müjdeli haberi vericeksin bu ay. yumoşlar güzel büyümüş. Rabbim de "ol" der inşallah.

http://img15.imageshack.us/img15/3781/dsc04446ujn.jpg
1 senedir uğraşıyodum.sonunda oldu 2, şükür..Allah herkeze hayırlı evlat versin

canım, rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah.

ben de yeni üye oldum
ikinci bebeğimizi istiyoruz bizde

canım, sende aramıza hoşgeldin. Rabbim çok bekletmez inşallah.

bu arada heja hamileliğini nerede yazdı? ben bulamadım. burayada uğramıyor. hamile kalan buraya uğramaz oluyor. ama ben gitmem kızlar, en sıkıntılı döneminde yanımdaydınız. hepinizi hayırlısıyla hamile görmeden bu safyadan ayrılmam.a.s.

bu arada heja hamileliğini nerede yazdı? ben bulamadım. burayada uğramıyor. hamile kalan buraya uğramaz oluyor. ama ben gitmem kızlar, en sıkıntılı döneminde yanımdaydınız. hepinizi hayırlısıyla hamile görmeden bu safyadan ayrılmam.a.s.

bende hala burdayımhihoyyyt çok sık takip edemesemde sizlreden haber almak için uğruyorum :içelim:güzel haberleri okudukçada seviniyorum :teytey::dance::nazar:

bugün doktordaydım yine. bebişimiz biraz daha büyümüş. 3 cm olmuş. kolları bacakları başı biraz daha belirginleşmiş maşallah barekallah. Rabbime şükürler olsun hamd olsun. her seferinde bir heyecanla gidiyorum, tabiki benim tansiyon tavan yapmış oluyor. halbuki diğer zamanlar gayet normal çıkıyor. yada doktordaki alet bozuk.

ilk defa oğluşumu götürdüm, ultrasonda kardeşiyle tanıştı. ağzı kulaklarında çıktı doktordan, iki hafta sonra yeniden gidicem ikili test yapılıcak o zaman da. Rabbim onu da hayırlısıyla atlatmayı nasip eder inşallah.

raporumda bitti. pazartesinden itibaren artık yavaş yavaş normal hayatıma dönüyorum inşallah. iyide oldu, iyice hasta moduna girmiştim artık çıkmak istiyorum bu moddan. Rabbim hepimizi güldürsün inşallah, dualarım hep sizlerle.

ne güzel kuzun büyümüş maşallah:ecrin_bebek::nazar: herşey çok güzel olucak hep böyle düşün wanna EVET BİZ HASTA DEĞİLİZ HAMİLEYİZ :jeyyar:HAMİLELEİKTE Bİ HASTALIK DEĞİL:CüvCüv:hihoyyyt

saol wannacım benim,wannacım,sakaleyncim..hoşgeldiniz kızlar Şeniza.s.güzel hamişler nerelerdesiniz bakalım..wannacımın dediği gibi hamile kalıp bizleri unutuyonuz pek sık uğramıyonuz hanfendileeeerr..:mymeka:neyse canınız sağ olsun sizlerin güzel haberlerini alıyoruz ya o önemli:1hug:wannacım canım çok sevindim inan..maşallah :nazar::nazar:bebişin büyüyo annesi..darısı bizlere,tabi öncelikle balıııımaaa..canım Rabbim siz güzel hamişlerimize bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin...amiiiinnn ....öptüm canlarııımm..a.s.Şeniz

Balııııımm valla bana pazar,salı, çarşamba ilişki dedi..yani biri iğneden 1 gün önce:utangac:ooo :nazar:maşallah senin şafak az kalmış bacıımm..yavaş yavaş mendilleri hazırlayalım o zaman:teytey::teytey:hakkında hayırlısı olsun canım benim öptüm seniŞenizŞeniz

:hooray::teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:
Bu sefer başardım inşallahh
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım hadi gözün aydın yüce mevlam tamamına erdirir inşallah

a.s.hamilemisin:nazar: canım ayy aayyy inş. hamilesindir yaa haber et bizede rabbim gönlüne göre versiinn inş.canım amiiin

:asigim:Canım bakma delirdiğime kudurduğuma daha bişi belli değill öyle boşuna zıplanıyomm işte:utangac:Rabbim hepimizin gönlünee göre versin tezzzz zamanda :Saruboceq::Saruboceq:
:asigim:

Back
X