kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

:roflol::roflol::roflol:Delii karı güldürdünn beni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldenSakinn relaxxkaydirigubbakcemile3
Testt şuan düşünmüyorumm ehuehu sen hatırlıyomusun ne kadar çok geç test yapmıştıınn. Okadar diyoduk sana bende yapmıcam işte hehe sırnaşık şeycanım 5 gün geçsin bakalım yaparım ..Öpüyorumm bendee senii varmıı değişiklikkk sendeee delikafadulden

uleeeeekafamçokkarıştı5 güne kadar çatlarım meraktan yaaww:roflol::roflol:neyse nazlan bakalııımm..sen nazlı bebiş nazlıkafamçokkarıştılaelaelaelaelae:roflol::roflol:hayırlısı olsun..yaa balıımm benim ara ara sol kasığıma ağrı giriyobenneyaptımkikasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyo..hayırlısı bakalım..canım ben bugün annemlere gidecem akşama görüşürüz..haa bu arada bugün rüyamda bi camide namaz kılıyodum hemde ağlayarak..hayırlısı inşallah..öptüm canım benimŞenizŞeniz bu arada benim her ay günüm geçiyodu ben ondan testi geç yapıyorumm hehehehhhhnaniknanikyerimseniben:dilcikar:a.s.

uleeeeekafamçokkarıştı5 güne kadar çatlarım meraktan yaaww:roflol::roflol:neyse nazlan bakalııımm..sen nazlı bebiş nazlıkafamçokkarıştılaelaelaelaelae:roflol::roflol:hayırlısı olsun..yaa balıımm benim ara ara sol kasığıma ağrı giriyobenneyaptımkikasıklarıma ara ara ağrı girip çıkıyo..hayırlısı bakalım..canım ben bugün annemlere gidecem akşama görüşürüz..haa bu arada bugün rüyamda bi camide namaz kılıyodum hemde ağlayarak..hayırlısı inşallah..öptüm canım benimŞenizŞeniz bu arada benim her ay günüm geçiyodu ben ondan testi geç yapıyorumm hehehehhhhnaniknanikyerimseniben:dilcikar:a.s.

senağlama senağlama senağlamaAdet olmak istiyorum benn dua edin benim içinn böyle beklemek dahada sıkıcıı...
canım namaz kılmak çokk güzell hayırrr olsunn inşallahhh..Allaha emanet ol öpüyorum seni
:Saruboceq:Şeniz

senağlama senağlama senağlamaAdet olmak istiyorum benn dua edin benim içinn böyle beklemek dahada sıkıcıı...
canım namaz kılmak çokk güzell hayırrr olsunn inşallahhh..Allaha emanet ol öpüyorum seni

bende seni öpüyorum canııımmŞenizŞenizŞenizhakkında hayırlısı ne ise o olsun balııımm..kendine iyi bak ağşama görüşürük:1hug:

:roflol::roflol::roflol:Delii karı güldürdünn beni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldenSakinn relaxxkaydirigubbakcemile3
Testt şuan düşünmüyorumm ehuehu sen hatırlıyomusun ne kadar çok geç test yapmıştıınn. Okadar diyoduk sana bende yapmıcam işte hehe sırnaşık şeycanım 5 gün geçsin bakalım yaparım ..Öpüyorumm bendee senii varmıı değişiklikkk sendeee delikafadulden

ay ay çok sevindim,inşallah bebek yoldadır,biz sana dedik ama hamilelik beliritleri bunlar diye,hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya bende bu sabah çok kötüydüm eşimde sinir etti zaten,ona sabah kendimi iyi hissetmediğimi söyledim oda ben bugün evdeyim ya o nedenle kendini iyi hissetmiyorsundur dedi,deli mi ne?aman neyse sabah öyle kramplar girdi ki kasıklarıma çok kötü oldu ağlıcaktım nerdeyse acıdan,şu zaman geçmiyo bu günle beraber kırmızıların gelmesine 4 gün kaldı geçmiyo bu 4 günde pazartesi gidip kan tahlili yaptırayım diyorum,yoksa beklesemmi daha?CADIARZU

gidip kan tahlili yaptırsana pazartesi!!!:CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden

gidip kan tahlili yaptırsana pazartesi!!!:CüvCüv:delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldendelikafaduldenYaptırmam bekliycem kırmızılarıhihoyyythihoyyyt
ay ay çok sevindim,inşallah bebek yoldadır,biz sana dedik ama hamilelik beliritleri bunlar diye,hihoyyythihoyyythihoyyyt

ya bende bu sabah çok kötüydüm eşimde sinir etti zaten,ona sabah kendimi iyi hissetmediğimi söyledim oda ben bugün evdeyim ya o nedenle kendini iyi hissetmiyorsundur dedi,deli mi ne?aman neyse sabah öyle kramplar girdi ki kasıklarıma çok kötü oldu ağlıcaktım nerdeyse acıdan,şu zaman geçmiyo bu günle beraber kırmızıların gelmesine 4 gün kaldı geçmiyo bu 4 günde pazartesi gidip kan tahlili yaptırayım diyorum,yoksa beklesemmi daha?CADIARZU

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenCanım benimde kasık ağrılarıı varr ..Kızzz yarın kan tahlili yaptırrr sende bence var bişiler hissediyorum:teytey::teytey::teytey:

canım aramıza hoşgeldin hemşeriymişiz ne güzel ...benimde 5 yaşında bir oğlum 3,5 sene korundum sonra eşimin ısrarıyla ikinci bebek için korunmayı bıraktık 1,5 senenin sonunda hamile kaldım ama oda düşükle sonuçlandı düşükten sonra 4 aydır geçti hala hamiş değilim yani 19 aydır bekliyorum canım eğer ikinci bir çocuk niyetin varsa bence hemen çalışmalara başla ha deyince olmuyo .....

çok geçmiş olsun,rabbim inşallah hayırlısıyla yeniden verir bi bebiş,başlıca nedenlerden biride stres,çok etkiliyor...inşallah yüzümüz güler..:emir_bebek:

sositosositoZeynom 14 haziran adetimi yazarsın .oLMADI kızlar biliyodum zaten olmadığını kahverengiler teşrif ettii..delikafadulden

sositosositozeynom 14 haziran adetimi yazarsın .olmadı kızlar biliyodum zaten olmadığını kahverengiler teşrif ettii..delikafadulden

[sıze="2"]balıım sağlık olsun canım bu ay senden çok ümitliydik ama olmadı,olsun önümüzdeki ay inşallah müjdeli haberlerini alırız.....[/sıze]

[sıze="2"]balıım sağlık olsun canım bu ay senden çok ümitliydik ama olmadı,olsun önümüzdeki ay inşallah müjdeli haberlerini alırız.....[/sıze]

Sağlık olsun diyeyimm hayırlısı olsun diyeyim başka ne diyebilirimki ...sınavım devam eiyorr geçemedimm.Rabbim için daha çok şeyler yapmam lazımm geçemedim sınavı kaldım bu ayda:Saruboceq:

kızlar bende de kırmızılar geldi nasıl moralim bozuldu anlatamam karnım agrısını bahane edip bigüzel agladım yoruldum artık ya bıktım her ay beklemekten bana akıl verin ne olur nasıl aklımdan çıkarabilirim moralim düzelsin diye bi banyo yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdi bide fön çektirdim ama inanın biri bişe söylese oturup aglıcam okadar vahim durumum yardım edin bana neolur kızım bide dergiden hamile kıyafetlerini getirmiş gösteriyo kaynanam ayrı dert durmadan dr git diyo koca oralı olmuyo bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm yoruldummmmmmmm

kızlar bende de kırmızılar geldi nasıl moralim bozuldu anlatamam karnım agrısını bahane edip bigüzel agladım yoruldum artık ya bıktım her ay beklemekten bana akıl verin ne olur nasıl aklımdan çıkarabilirim moralim düzelsin diye bi banyo yaptım kuaföre gidip saçlarımı kestirdi bide fön çektirdim ama inanın biri bişe söylese oturup aglıcam okadar vahim durumum yardım edin bana neolur kızım bide dergiden hamile kıyafetlerini getirmiş gösteriyo kaynanam ayrı dert durmadan dr git diyo koca oralı olmuyo bıktımmmmmmmmmmmmmmmmmm yoruldummmmmmmm
senağlamasenağlamasenağlamabende bıktım artıkk ..bıktım tedavi görmektende..Bebek beklemektende sıkıldımm.İstemiyorum artıkk...Bu her ayki beklentilerle hayatt çekilmez hale geliyorr....Eşim tlf aradı oldunmu diyee evettttt oldum dedim bağırdımm kapat tlf dedimm ağladım bi güzelll senağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
Şeniz
senağlamasenağlamasenağlamabende bıktım artıkk ..bıktım tedavi görmektende..Bebek beklemektende sıkıldımm.İstemiyorum artıkk...Bu her ayki beklentilerle hayatt çekilmez hale geliyorr....Eşim tlf aradı oldunmu diyee evettttt oldum dedim bağırdımm kapat tlf dedimm ağladım bi güzelll senağlama

balsurat kendıonı yıpratma canım hanı ne dıcektık olmassa vardır bundada bır hayır dımı tatlım uzme kendını olucak bıraz daha sabır canım sakın ol ıcını ferahlat bak onumuzde koskoca bır ay daha var ınan banaolunca butun bu yasadıklarını unutacaksın Allahın ıznı ıle olacak merak etme bu topıgın en neselısısın sen ben senınle cok moral buldugum zamanlarım oldu sen olmassan bızı kım guldurur hadı toparlan sılkelen ve neselen Allha guven sal cayıra mevla kayıra opuyorum canımın ıcı sevgıler.................Şeniz

arkadaslar selam;
ben günlerdir bastan sona kadar okumaya calıştım ama sadece 23.sayfaya kadar gelebildim:)
lütfen bana ayrı ayrı zahmet olmazsa,dogum yapmış arkadaslar için ;ne kadar süre korundunuz ve ne ile korundunuz?benim kızım 2.5 yaşında 2 yaşına kadar emzirdim ve 5 aydırda yazmin kullanıyorum,2.cocugu olmayan ve hala bekleyen arkadasları gorunce korkmaya basladım.bu yuzden merak ediyorum..
iyi anlatabilmişimdir inşallah sorumu...yardımcı olursanız sevinirim,benim gibi aramız yeni katılan arkadaslar içinde faydalı olur....şimdiden teşekkürler...

meraba canım aramıza hos geldın benım 8 yasında oglum var 6 sene spraılle korundum ve bebek yapmayı hıc dusunmedım 6 sene mecburen cıkartmak zorunda kaldım spraılılmı cunkı zamanı dolmustu sonra bebek ıstedık 2.ayımızda dıs gebelık yuzunden tupum um bırı tıkandı ve asagı yukarı 20 aydır ıstıyorum hemde delı gıbı ama yok olmuyo artık asılama dusunuyorum......... sımdı senın meselene gelınce bu ısler kısmet meselesı bız sana hemen bırak korunmayı olmas sonra derız sen bırakınca hemen hamıle kalada bılırsın bızım gıbı aylarca da ugrasadabılırsın....... cocugun bıraz buyumus aslında sımdı olsa aralarındakı yas farkı guzel olur zor bı cocukda degılse tam zamanı derım ben sana ama en ıyısını sen bılırsın hakkında ne hayırlısı ıse o olsun..sevgıler.....a.s

Şeniz

balsurat kendıonı yıpratma canım hanı ne dıcektık olmassa vardır bundada bır hayır dımı tatlım uzme kendını olucak bıraz daha sabır canım sakın ol ıcını ferahlat bak onumuzde koskoca bır ay daha var ınan banaolunca butun bu yasadıklarını unutacaksın Allahın ıznı ıle olacak merak etme bu topıgın en neselısısın sen ben senınle cok moral buldugum zamanlarım oldu sen olmassan bızı kım guldurur hadı toparlan sılkelen ve neselen Allha guven sal cayıra mevla kayıra opuyorum canımın ıcı sevgıler.................Şeniz

senağlama senağlama senağlama senağlamaBirazda Müslümleşelim canım böylede iyi ağlamakkk..Kendime gelince gülmeye devam:a015:

uzme tatlı canını sımdı aynılarını balsurat ıcın soyledım bosver gıtsın relax bıraz tatlım unutmayın HIC BIR SEY BIZDEN DAHA ONEMLI DEGIL tamammı sende benım gıbı keske kımseye soylemeseydın bebk ıstedıgını sımdı ugrasmazdın kaynana ıle......... soranlara esım ıstemıyo bende dusunmuyorum dıyorum kımse agzını acamıyo bılmıyolar benım ıcım kan aglıyo ama olsun kımseyle ugrasamam neden nıye ufff sende bosver takmıyomus gıbı davran aman olursa olur olmassa da muhım degıl de bak o zaman bısey soyleyemıyorlar canım uzme kendını Allah evladını bagıslasın hıc olmayanları dusunup tesellı bulalım hıc olmayanlarda tesellı ıcın eslerı var saglıkları var umutları var bunlarla avunsunlar .....sevgıler canım.....yerimseniben

canlarım benim ne olur böyle yapmayın sizi o kadar iyi anlıyorumki...ben her ay yaptığım testlerin haddini hesabını hatırlamıyorum..hep bir ümitle yaptım hep hüsranla karşılaştım tam 19 ay uğraştım...biliyorum balım seninki daha çok ama inan bende çok yıkıldım bunu iyi biliyosun...hele geçen yaz o kadar çok depresyona girmiştimki günlerce ağladığımı biliyorum....ama neymiş herşey nasip kısmetmiş üzülsekte yıkılsakta sevinsekte faydası yok yaramazların geleceği bir zamanları var onlarda bunu bekliyolar...en iyi ilaç takmamak benim ilacım buydu umarım sizinkide bu olur...

selkie.....................................22 Nisan
szdiker...................................23 Nisan
çikolata86...............................23 Nisan
xnazox...................................24 Nisan
umutlu22................................26 Nisan
crazybaby..............................28 Nisan
raebzeh...................................1 Mayıs
zeliş82 ...................................1 Mayıs
diorisimo................................2 Mayıs
güleser1983............................3 Mayıs
Hatice alpaslan.......................9 Mayıs
pınar77..................................12 Mayıs
cerot.....................................16 Mayıs
pelin003................................16 Mayıs
mawili...................................17 Mayıs
Balsurat ...............................14 Haziran(torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
secemce
gülücük
kaymaklım
Batuhanım
dilşahım
BTRKLC
gülay30
aysu1
yağmur20
ŞEKERPEMBE
Merve6868
sencerderen
asu1984
sevil35
lolo
enteresan
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
ipekirem
erturkfts

HAMıŞLER

heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
esterya
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

Sağlık olsun diyeyimm hayırlısı olsun diyeyim başka ne diyebilirimki ...sınavım devam eiyorr geçemedimm.Rabbim için daha çok şeyler yapmam lazımm geçemedim sınavı kaldım bu ayda:Saruboceq:

canım benim yaa canın sağ olsun..ama seni çok ümitlendirdim..kusura bakma..hakkını helal canım benim yaa:çok üzgünüm:inan çok üzüldüm bişey diyemiyorum çok moralim bozuldu:çok üzgünüm:

Back
X