• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Zelişimm ablan nasıllll anladın sen onuuu..Benmii nasılım anladın sen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Heja canım çok sevindim rabbim aynı anda çifte mutluluk yaşatıcak bak ne güzel:ecrin_bebek: sağlıcakla kucağına al inşallah, allahım bizlere de en kısa zamanda nasip etsin.
Sınav zamanı olduğu için pek gelemiyorum ama dualarım hep sizlerle kızlar, öpüyorum hepiniziyerimseniben

canım çok sağol evet çok güzel bir duygu bir taşla iki kuş misali rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

tabiki alırız canım..aramıza hoşgeldina.s.peki ne zamandır istiyosunuz?canım bi sorunun yoksa tabikide olur yaşla alakası yok benceyasakkelimeinşallah topiğimiz sana uğurlu gelir..tekrar aramıza hoşgeldin canımŞeniza.s.

çok teşekkür ederim. 1 yıldır istiyorum. 8 ay önce boş gebelik yaşadım. 6 ay geçince doktora gittim. hormon seviyelerinin normal olduğunu olmaması için bir neden olmadığını söyledi ama ilaç falan vermedi. bu yaz bekleyeyimmi yoksa ilaç kullanmam gerekirmi bilemiyorum. eşim pek gönüllü değil ama oğlum ve ben çok istiyoruz.. inşallah hepimize uğurlu gelir. a.s.

merhaba esterya, aynı yaşta olmamıza sevindim... bebek için yaşımın geçtiğini düşünüyorum bazen.

Son düzenleme:
arkadaşım bende 36 yaşındayım bende 4 ay önce düşük yaptım.yanlız benim eşimde sorun var.ama şunu söyleyeyim benim 37 yaşında arkadaşım 3, cye hamiş hemde tedavsiz.yerimseniben

çok sağol canım ama kolonya sürmeye cesaret edemem fakat yarın bir eczaneye gidip krem falan almayı düşünüyorum canım sende belkide hamişsindir seni ümitlendirmek istemem ama belki üstüne görüyosundur hiç test yaptınmı evde....
kolanyadan korkma bişe olmuyo ben bugünde dogru dürürs gelmiyo bugün bide kalktıgımdan beri başım fena dönüyo tansiyonumu ölçtürdüm bişe çıkmadı psikolojim bozuldu acaba diyorum hamileyimmi diye aay ben kafayı yedim haberiniz olsun kesin yani zaten bu haplar içmedigi için 15gündür yanıma yaklaştırmadım tabi konuşmadımda dün güllerini almış gelmiş hiç demiyoki benimle niye konuşmuyon niye böyle yapıyon demiyo bu adamın ilgisizligi beni ayrıca bitiriyo şimdi desem bu gülleri niye aldın diye onada bişe demez huyu ben küsüce çiçek alır gelir zaten nezaman alacak diye bekliyodum yumuşucak zannetti herzamanki gibi dün olmadı ama kızım hastaydı ben onun odasında yatcam dedim sesini çıkarmadı anlasın dicem ama ona o hapları içiricem inat ettim akrep burcuyum dedigimi ya yapacak yada suratıma katlanacak:oklava:

kızlar ikinci bebek için yaşımız geçti gibi düşüncelere kapılmayın ben 36 yaşındayım 2 senedir istiyordum son 1 senedir tedavi oldum şimdi 2 ci fıstıgıma hamileyim hemde 2 gün sonra 7 aya giricem herşey rüya gibi allah emeklerinizi boşa çıkarmasın tez zamanda verisin yavrularınızı

ben 30 kızlar azönce kaynanama posteyı koydum bir arkadaşım direk tüp yaptırdı ikizmiş ama birisi gelişmemiş onu konuşuoduk sen nezaman gidicen dedi bende bienimiçin o iş bitmiştir dedim ama erkekler hep öyledir diyo ben kendime dogurmuyom onun umurunda degil benimde artık dgil dedim hiç bişe diyemededi kalktı yanımdan ohhhhhhhhhhhhh biraz rahatladım ogluna biraz kızar artık birazda onlar benim peşimde gezsinler bıktım yav

zeliş canım çok çok geçmiş olsun..bitanem dr una sor ve eğer uygun görürse fitil kullan..fitilin bebeğe zararı yok diye biliyorum..bir de krem..ama asla antibiyotik alma canım..ya da kanda belli olmuştur artık dersen kanda betahcg baktır ve emin olunca antibiyotiğini iç..5 gün falan içilse diğer yumurtlama dönemine de sıfırlanırsın canım..hem mantar da döllemeye engel olabiliyor diye duymuştum canım ben..ve eşine de bulaştırma riskin var..en güzeli bence kan testi gibi..Allah şifa versin canımm...

canım eşinle 6 seneyi devirmişsiniz Maaşallah..yani eğer tek sorununuz buysa problem etme derim..erkekler bizler gibi değiller..benim eşimde inan bana bu konularda odundur yani..asla sürpriz yapmayı falan da beceremez ama iyi yönlerini düşünüyorum işte..bunun için asıp kesilmiyor da en fazla oturup ağlanıyor yani:)) canım bence sen de ona hediyeni ve ilgini kes biraz özel günlerde anlasın yani..tepki verirsen düzelir diye düşünüyorum..
sevgiler canımm..

evet canım acılı tatlılı çok günler geçirdik,şimdilik ciddi sorunlarımız yok çok şükür,

bende öyle bir karar aldım bundan sonra bende onun gibi unutacağım.yok ona bişey bundan sonra!-tatlicadiarzu-

balım daha zamanın var gülüm be bizim yaşımıza kadar 3 tane sıralarsın valla ben bide geç evlendim 29 yaşımda ilk bebegim karnımda öldü sonra kızıma hamile kadım

Kızlar merhaba... bende size katılabilirmiyim... 36 yaşındayım. biraz geç kaldım ama 2.kez anne olmayı çok istiyorum ama hiç doktora falan gitmedim. bu yaştan sonra tedavisiz olurmu acaba? allahım isteyen herkese nasip etsin.

hoşgeldin,yaşın içinde bence hiçde geç değil,allahım fazla bekletmesin inşallah!:Saruboceq:

ben 30 kızlar azönce kaynanama posteyı koydum bir arkadaşım direk tüp yaptırdı ikizmiş ama birisi gelişmemiş onu konuşuoduk sen nezaman gidicen dedi bende bienimiçin o iş bitmiştir dedim ama erkekler hep öyledir diyo ben kendime dogurmuyom onun umurunda degil benimde artık dgil dedim hiç bişe diyemededi kalktı yanımdan ohhhhhhhhhhhhh biraz rahatladım ogluna biraz kızar artık birazda onlar benim peşimde gezsinler bıktım yav

ooohhh ne güzel yapmışsın,çok güzel bir cevap vermişsinkaydirigubbakcemile5

kızlar bugün yoktum baya kaynatmışsınız bendu bugün hava güzeldi attım kendimi dışarlara eltime oturmaya gittim ordan görümceme geçtim kafamı dağattım geldim

yaptım negatif çıktı nasıl oluyo ay kafam karıştı bi daha test felan yapmıcam beklicem gelsin 23 nisan
canım üzülme bekle adetini bakalım inşallah hamişsindir...
zeliş canım çok çok geçmiş olsun..bitanem dr una sor ve eğer uygun görürse fitil kullan..fitilin bebeğe zararı yok diye biliyorum..bir de krem..ama asla antibiyotik alma canım..ya da kanda belli olmuştur artık dersen kanda betahcg baktır ve emin olunca antibiyotiğini iç..5 gün falan içilse diğer yumurtlama dönemine de sıfırlanırsın canım..hem mantar da döllemeye engel olabiliyor diye duymuştum canım ben..ve eşine de bulaştırma riskin var..en güzeli bence kan testi gibi..Allah şifa versin canımm...

cerot canım bugün krem aldım eczaneden ondan sürücem hiç olmazsa kaşınmasın adet olduğum zamanda ilaçlarımı içerim canım ben zaten ümitli değilimki döllenme varsın olmasın rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimize inşallah

canım eşinle 6 seneyi devirmişsiniz Maaşallah..yani eğer tek sorununuz buysa problem etme derim..erkekler bizler gibi değiller..benim eşimde inan bana bu konularda odundur yani..asla sürpriz yapmayı falan da beceremez ama iyi yönlerini düşünüyorum işte..bunun için asıp kesilmiyor da en fazla oturup ağlanıyor yani:)) canım bence sen de ona hediyeni ve ilgini kes biraz özel günlerde anlasın yani..tepki verirsen düzelir diye düşünüyorum..
sevgiler canımm..

Kızlar merhaba... bende size katılabilirmiyim... 36 yaşındayım. biraz geç kaldım ama 2.kez anne olmayı çok istiyorum ama hiç doktora falan gitmedim. bu yaştan sonra tedavisiz olurmu acaba? allahım isteyen herkese nasip etsin.
canım aramıza hoşgeldin umarım çok beklemeden meleğine kavuşursunhem yaşında ne var millet 40 yaşında doğuruyo...
Zelişimm ablan nasıllll anladın sen onuuu..Benmii nasılım anladın sen senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

balııım anladım canım ablam şimdi çok iyi...sende iyi ol güzel düşün hem bak ne kaldı burda annenlere kavuşucan onu düşün çok öpüyom seni

raebzeh canım balsuratım teşekkür ederim bende iki gündür araştırıyorum buğünde tahlil verdim bu ay yumurtlama olmuşmu diye ama progesteron 0 çıktı yani yumuttanın yusu yok ay bu kadar doktora gittim hiç biri demezmi pkolusun diye nasıl üzülüyorum böyle imiş en baştan tedavi olurdum bide hap kullanmadım korunurken bilseydim hapla korunurdum düzene girerdi kendime çok kızıyorum hepinizi seviyorum iyiki varsınız

Back
X