kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ebrum canım arkadaşım çok üzüldüm:çok üzgünüm: ama olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın hemen kendini koyverme canım çok öptüm canım rabbim hakkında hayırlı olanı versin inşallah..:teselli:

canım neyi sorduğunu ben pek anlayamadım ...bende 2 sene sonra kaldım..nasıl kaldığımızımı soruyosun...anlayamadımda...

canım bişe sormadım sadece senelerdir bekleyipte hamile kalamayanlara seslendim yokmu hamile kalan artık bu kadar bekledigimiz yeter yavaş yavaş başlayalım bizde hamileyiz demeye demek istemiştim bazıları hemen bırakır bırakmaz korunmayı hamile kalıyolarya onlara demiyorum dedim

31 martta ben kurtaj oldum canım gelişmeyen gebelikten
29 gun oldu kurtaj olalı ama halen regl olmadım :(
bu arada korunmadım da

kızlaaarr çok üzgünümsenağlamasenağlamasenağlamahiç beklemediğim anada geldi adetim..bugün birden adet oldum..çok fazla geldi kanamam..ben iltihap falan zannettim..wc ye bi gittim umutlarım yıkıldı..inanın çok üzgünüm:a015::a015::a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlamayazarken bile ağlıyacam o kadar üzgün ve de yorgunum kiisenağlamasenağlamaneyse canlarıımm benden ümit yok..sizlerden inşallah güzel haberler alırım inşalah..hepinizi öpüyorum...Şeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım üzülme neolur belki birdahaki ay olur umutlarını kaybetme sen demiyomusun herkeze üzülmeyin diye umutlarınızı kaybetmeyin diye kafanı dagıtmak için kayınvalidengile git onların telaşesinden kafandakilerde çıkar gider inşallah bu bir sınav sende biliyosun sabırla azimle inşallah umutlarımız boşa gitmicek hakkımızda hayırlısını versin yüce rabbim

bu arada korunmadım da

drun korun demedimi tekrar hamile kalırsan bide rahim bakalım hazırmı acaba keşke druna sorsaydın ben kürtaj oldumda tam 40. gün olmuştum aynı dogumumdaki gibi ama tabi herkezin bünyesi farklı

drun korun demedimi tekrar hamile kalırsan bide rahim bakalım hazırmı acaba keşke druna sorsaydın ben kürtaj oldumda tam 40. gün olmuştum aynı dogumumdaki gibi ama tabi herkezin bünyesi farklı

dr korun dedi de canım bi kaza oldu iste :)

bazı arkadaslar 35 bazıları 40 bazıları 32 gunde adet olmuslar
kasıklarım agrıyor goguslerimde hafif sızlama var sanki ama bakalım nolcak

2seneyi geçti 3 ay önce peşpeşe 2 aşılama yaptırdım tutmadı yaza tüp yaptırcam kızıma hemen hamile kalmıştım 1.sınıfa gidiyo şimdi ama işin aslına bakarsan 2.isteyeli 4 yıl oldu 5 aylık ölü dogum yaptım 3sene önce 4senedir takıntı oldu bende

bu arada korunmadım da

canım bende 12 marta düşük yaptım kendiliginden düştüsenağlama 4 gün sürdü dokdor korunma dedi korunmadım 28 gün sonra adet oldum nisanın 7 sinde sinir oldum 1 ay koruncam dedim ama canım acaba üstünemi gördüm çünki bilirtilerim var:uhm:

canım bende 12 marta düşük yaptım kendiliginden düştüsenağlama 4 gün sürdü dokdor korunma dedi korunmadım 28 gün sonra adet oldum nisanın 7 sinde sinir oldum 1 ay koruncam dedim ama canım acaba üstünemi gördüm çünki bilirtilerim var:uhm:

tam oalrak neler canım belirtiler

esterya canım geçmiş olsun canım hayırlısı dilmiş düşük kürtaj sonrası en az 35-40 gün olyomüş ama hayret benimde 28 gün oldu demek herkesde degişyo

walla gogus ucları ve kirpikler buyuk belirti
benimde oyle olmustu
walla canım icime hamilesin gibi doguyoır
uff yarın haber alır almaz lutfennn yazzz
:)

ayyyy daha fazla dayanamıyomm...bilgisayarı oğluşuma bırakıyorumm...hadii iyi gecelerrrkaydirigubbakcemile5...bol bebişli gecelerr...ayy kafiye yaptımm bideekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi şimdi nenimki uyudu okuld akoştoruyolar yoruluyo saba 8de aykata olur aman anneler günü geliyo ögretmene hediye alcaz yok okuma bayramı için ayrı bi hediye zaten sınıf için ayda bi fotokopi parasıda topluyom ay kendimi dilenci zannetmeye başladım utanıyom artık para istemeye sneneye olmam ben ya sınıf annesi sanki kendime istiyom bazıları para istivem diye selam bile varmiyo
hadi hepinize iyi akşamlar bende bnamazımı kılıyım yatıyım sabah beni uyutmaz bu eniyisi uyumak
rosses inşallah seninde hamileligin varsa hayırlısıynan dogurmayıda nsip etsin rabbim

Back
X