kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Evet canım ben Edirneliyim. Merkezde oturuyorum. Keşan da güzel bir ilçedir. Bence yani. Nasıl alışabildin mi Edirneye? Keşanda devlet hastanesine mi çıkıyorsun canım. Çıok soru sordum dimiisırnaşık şey

olurmu hiç böyle tanıyacağız birbirimizi sevkli gidebiliyoruz devlet hastanesine onun dışında çorluya yada gelibolu askeri hastanesine gidiyoruz
alışamadım buraya bir türlü kıbrıstan geldik biz buraya ya bilmiyorum ama alışamadım kıbrısı çok arıyorum ufak güzel yer keşan ama keşke edirne falan oralar çıksaydı ama hayırlısı buraymış

Balsurat ne haber kız? Anacığnıın yanında rahatsın dimi? Aman aman bol bol sarılıp hasret gider anneciğinle. Allah bozmasın.

:asigim:Umutluu :) iyiyim canım seni sormalıı..ŞenizAnnemin yanındayım evett rahatımm :)evimi eşimi bile özlemedim burda kalsam keşke hepp.Ama eşimie özlerim yaa:jeyyar:Canım öpüyorumm senniii:1hug:

kizlar ben ovulasyon kitlerinden aldım
biraz once yaptım
4 saat cisimi tuttum tabiki sıvıda almadım
ikinci cizgi silik cıktı bu ne demek acaba yumurtlamam yakınmı demek?

slm allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah aminnnnnn... benim 4 yaşında bi kızım var ve 2. cisi için kendimi hazır hissediyorum ve çalışmaya başladık benim son adet tarihim 27 nisan ve dün de yumurtlama günüm dü ilk deneme anneler günü 10 nisan bakalım hayırlısı.....

ark benide listeyi eklemeyi unutmayın 24 mayıs

arkadaşlar hoşgeldniz,allah kısa zamanda versin inşallah!

kızlarrrr adet oldum...benim kırmızılar erken geldii...Çok üzgünüm çoook...zeynep ciğim bidahaki adet tarihim haziranın 6 sıı...inşallah yaza sıcak sıcak bebişleri yaparızz..

üzülme canım yaa,öümüzdeki ay inşallah!allah bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman versin,hayırlısını versin.

günaydııınn kızlaaaarrr.a.s..nasılsınız canlarııımm..herkese hayırlı bereketli günleeeerr..elmas cım aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz sana uğur getirir..amiiinn..erken değil canım benim kızımda 2,5 yaşında ..teadviyle hamile kalabildiğim için bende erken istedim 2.bebişi..bence tam zamanı..hakkında hayırlısı olsun canım benim...öptüm canlarııımm...Şeniz

hoşbulduk canım inşallah uğur getirir sen şuan hamilemisin ayyyyy çok istiyorum ya

Elmasçığım Kıbrıstan sonra Keşan tabii ki de iyi gelmez gülüm haklısın. Ama dediği gibi hayırlısı böyleymiş. BALSURATÇIĞIMM bence sen birkaç güne kalmas kocişiiimmm demeye başlarsın. Uzakta evli olman kötü işte. Ya ailenle olacaksın, ya da eşinle. Allah yardım etsin vallahi gurbettekilere. Benim anacığım da Edirne' de. Canım sıkıldı mı hoop annemdeyim. Ama yine de evimdeki gibi rahat edemiyorum yaa. Senin de anladığın gibi bugün benim çenem düştüüü. Ben de seni çok öpüyorum tatlım.

benide listeye eklermisiniz arkadaşlar son adet tarihim 14 nisan normalde 28 günde bir oluyorum bakalım inşallah bu ay olmam 2 gün daha bekleyeceğim eğer olmazsam test yapacağım

hoşbulduk canım inşallah uğur getirir sen şuan hamilemisin ayyyyy çok istiyorum ya

yok canım benim keşke hamile olsaydım..hamile değilim:çok üzgünüm:tedavi görüyorum iki aydır..aslında kızım 1,5 yaşındayken istemeye başladık,son iki aydır tedaviye başladıksositososito inşallah hamilesindir canım..güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz..öptüm canım benim...Şeniz

yok canım benim keşke hamile olsaydım..hamile değilim:çok üzgünüm:tedavi görüyorum iki aydır..aslında kızım 1,5 yaşındayken istemeye başladık,son iki aydır tedaviye başladıksositososito inşallah hamilesindir canım..güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz..öptüm canım benim...Şeniz

nasıl bir tedaviye başladınız canım ne kullanıyorsun

kızlar merak ettim varmı topiğin başından beri ismini yazdırıpta hamile kalanlar a.s.
şimdilik 10 aylık bi kızım var ikinciyi 3 sene sonra düşünüyorum.

arkadaşlar ben de 24 aydır uğraşıyodum bugün adet günümdü ve test yaptım sonuç pozitif darısı sizlerin başına inş.

kadusuuumm canım çok sevindim.:teytey::teytey::teytey::nazar:.tebrik ederim.Şeniz.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..amiiinnn...hihoyyythihoyyytsositosositosositosositoöptüm canım benim.Şeniz

genciza canım zaten o listedekiler başından beri yazanlardan bugünkilere kadar hamile kalanların listesi..tabi hamile kalmaya çalışanlar da dahil..a.ssenin bebiş küçükmüş daha..bence de daha erken ama tedaviyle hamile kalıyorsan bence bebişin 1,5 yaşındayken düşün.a.sRabbin yavruna hayırlı ömürler ,hayırlı yazılar versin..amiiinn:Saruboceq:..öptüm canım benim..Şeniz

arkadaşlar ben de 24 aydır uğraşıyodum bugün adet günümdü ve test yaptım sonuç pozitif darısı sizlerin başına inş.

Tebrik ederiz Canımm ne güzel bir haber..Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnn ve darısı diğer tatlılarıma :asigim::1hug:a.s.

kadusuuumm canım çok sevindim.:teytey::teytey::teytey::nazar:.tebrik ederim.Şeniz.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..amiiinnn...hihoyyythihoyyytsositosositosositosositoöptüm canım benim.Şeniz

genciza canım zaten o listedekiler başından beri yazanlardan bugünkilere kadar hamile kalanların listesi..tabi hamile kalmaya çalışanlar da dahil..a.ssenin bebiş küçükmüş daha..bence de daha erken ama tedaviyle hamile kalıyorsan bence bebişin 1,5 yaşındayken düşün.a.sRabbin yavruna hayırlı ömürler ,hayırlı yazılar versin..amiiinn:Saruboceq:..öptüm canım benim..Şeniz
raebzehcim sağol canım benim darısı sizlerin başına inşallah benim için dua edin nolur.sağlıkla hayırlısıyla alayım kucağıma ben de size dua ediyorum hep.Rabbim çok büyük.umudunuzu yitirmeyin .ben öyle yaptım.ve Allaha bol bol dua edin canlarım benim.:Saruboceq:

Back
X