- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #6.341
kızllar aramıza hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...........
hoşbulduk canım ALLAH yavrularımıza uzun ömür versin olmayanlarada nasip etsin:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızllar aramıza hoşgeldiniz inşallah en yakın zamanda bebeklerinize kavuşursunuz...........
edirne keşandayız yanı siz edirnelimisiniz
Evet canım ben Edirneliyim. Merkezde oturuyorum. Keşan da güzel bir ilçedir. Bence yani. Nasıl alışabildin mi Edirneye? Keşanda devlet hastanesine mi çıkıyorsun canım. Çıok soru sordum dimiisırnaşık şey
Balsurat ne haber kız? Anacığnıın yanında rahatsın dimi? Aman aman bol bol sarılıp hasret gider anneciğinle. Allah bozmasın.
slm allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bi evlat nasip etsin inşallah aminnnnnn... benim 4 yaşında bi kızım var ve 2. cisi için kendimi hazır hissediyorum ve çalışmaya başladık benim son adet tarihim 27 nisan ve dün de yumurtlama günüm dü ilk deneme anneler günü 10 nisan bakalım hayırlısı.....
ark benide listeyi eklemeyi unutmayın 24 mayıs
kızlarrrr adet oldum...benim kırmızılar erken geldii...Çok üzgünüm çoook...zeynep ciğim bidahaki adet tarihim haziranın 6 sıı...inşallah yaza sıcak sıcak bebişleri yaparızz..
günaydııınn kızlaaaarrr.a.s..nasılsınız canlarııımm..herkese hayırlı bereketli günleeeerr..elmas cım aramıza hoşgeldin canım..inşallah topiğimiz sana uğur getirir..amiiinn..erken değil canım benim kızımda 2,5 yaşında ..teadviyle hamile kalabildiğim için bende erken istedim 2.bebişi..bence tam zamanı..hakkında hayırlısı olsun canım benim...öptüm canlarııımm...Şeniz
hoşbulduk canım inşallah uğur getirir sen şuan hamilemisin ayyyyy çok istiyorum ya
yok canım benim keşke hamile olsaydım..hamile değilim:çok üzgünüm:tedavi görüyorum iki aydır..aslında kızım 1,5 yaşındayken istemeye başladık,son iki aydır tedaviye başladıksositososito inşallah hamilesindir canım..güzel müjdeli haberlerini bekliyoruz..öptüm canım benim...Şeniz
arkadaşlar ben de 24 aydır uğraşıyodum bugün adet günümdü ve test yaptım sonuç pozitif darısı sizlerin başına inş.
arkadaşlar ben de 24 aydır uğraşıyodum bugün adet günümdü ve test yaptım sonuç pozitif darısı sizlerin başına inş.
raebzehcim sağol canım benim darısı sizlerin başına inşallah benim için dua edin nolur.sağlıkla hayırlısıyla alayım kucağıma ben de size dua ediyorum hep.Rabbim çok büyük.umudunuzu yitirmeyin .ben öyle yaptım.ve Allaha bol bol dua edin canlarım benim.:Saruboceq:kadusuuumm canım çok sevindim.:teytey::teytey::teytey:.tebrik ederim.Şeniz.Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:..amiiinnn...hihoyyythihoyyytsositosositosositosositoöptüm canım benim.Şeniz
genciza canım zaten o listedekiler başından beri yazanlardan bugünkilere kadar hamile kalanların listesi..tabi hamile kalmaya çalışanlar da dahil..a.ssenin bebiş küçükmüş daha..bence de daha erken ama tedaviyle hamile kalıyorsan bence bebişin 1,5 yaşındayken düşün.a.sRabbin yavruna hayırlı ömürler ,hayırlı yazılar versin..amiiinn:Saruboceq:..öptüm canım benim..Şeniz
amin teşekkür ederimTebrik ederiz Canımm ne güzel bir haber..Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsinnn ve darısı diğer tatlılarıma :asigim::1hug:a.s.