kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

iyi akşamlar hanımlar çok kötü sancım var anlatamam ben hiç böyle kesilmeden aralıksız bir ağrı yaşamadım ölüyorum resmen ağrı kesicide içmiyorum mideme dokunuyor ölüyorum kızımda uyumadı uyusa yatıp dinleneceğim ama bu ağrıylada uyuyabilirsen çok kötüyüm benim hep günüm geçtiği zaman böyle oluyor ama bu kadar hiç olmamıştı senağlama

günaydıınn kızlaaaarrr.hihoyyythihoyyyta.s.a.s..herkese hayırlı bereketli günleeeerr.:Saruboceq:.elmascım geçmiş olsun canıma.s...inşallah bu ağrıler sana süpriz yapar..bebişin süprizle gelir..:Saruboceq:amiiinn..canım kendini üşütme sıcak tut ağrın azalır biraz.a.s.öptüm canım benim...Şeniz

günaydıınn kızlaaaarrr.hihoyyythihoyyyta.s.a.s..herkese hayırlı bereketli günleeeerr.:Saruboceq:.elmascım geçmiş olsun canıma.s...inşallah bu ağrıler sana süpriz yapar..bebişin süprizle gelir..:Saruboceq:amiiinn..canım kendini üşütme sıcak tut ağrın azalır biraz.a.s.öptüm canım benim...Şeniz

sağol canım benim hala ağrım var anlatamam yatsam yatamıyorum ayakta duramıyorum bir sürüde işim var offffffff çok kötüyüm yaaaa benneyaptımki

cerotomm canımm :)bu ay olmadıı inşallahh gelecekk aya müjdelii haberler alırız sendenn.Bu ayy sıkı çalışş oldumuu :jeyyar::CüvCüv:

balımmm, bitanemm tarihime bakar mısın lütfen seninki ile aynı ..dikkatimi çekti bir anda..ister misin aynı anda verelim müjdeli haberimizi...kaydirigubbakcemile5 olur mu olur:))
geçen ay baya bi tembeldim canım aslına bakrsan, olmamasına çok şaşırmadım..körün attığı taşa dönerdi yani tutsaydı:)))) bu aya İnşallah durmak yok ve yola devam:))

selkie canım benim geçmiş olsun oğluşuna..canını sıkma lütfen yasakkelime,,hem kendi moralini hem de oğlunun moralini bozma oldu mu canım benim..çok şükür sağlığı yerinde :Saruboceq:gözlerininde başka sorunu yok ya şükür edelim canım.a.s.evet ırsi olabilir..olsun a.sRabbim yavruna sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin,hayırlı yazılar yazsın inşallah..öptüm canım benim..Şeniz

ceroşuuumm canım beniiimmŞeniz olsun canın sağ olsun bitaneemm.Şeniz.seni çok iyi anlıyorum:1hug:aşılama yaptırıcan mı bu ay??:uhm:bence dene canım inşallah bu ay hepimize uğurlu gelecek amiiinnn..:Saruboceq:

elmascım canım benim moralini bozma.:teselli:.bebişin küçük daha annesi.kaydirigubbakcemile3.canın sağ olsun..inşallah diğer aya hamiş kalırsın..öptüm canım benim..Şenizbu arada prensesin de çok tatlı maşallah:nazar:Rabbim sizlere bağışlasın,hayırlı yazılar yazsın amiiinnnn...:Saruboceq
:

ebruşumm canım benimmm, inanır mısın alıştım artık..kırmızılar gelmese bile farlutal içmeye programlı gibiyim, asla gebelik testine değil yani..kızımda olduğu gibi bir sürprizle gelir sanırım artık gelirse de...kendimi dinlemek istemiyorum canım, yoruldum inan..
canım aşılamayı hiç düşünmedim aslına bakarsan..dr um 2. aşılamada da tutmazsa direk tüp bebek dedi..kalan ümidimin de gitmesini istemediğim için bekleyeyim diyorum anlatabildim mi canım..yaza kadar beklerim, olmadı tüp bebek canım, napayım..:1no2:

çok öptüm seni..

kadus canım gözümden kaçmış sanırım, tebrik ederim seni dee..Allah kucağına almayı da nasip etsin canım.. sevgiler..

balımmm, bitanemm tarihime bakar mısın lütfen seninki ile aynı ..dikkatimi çekti bir anda..ister misin aynı anda verelim müjdeli haberimizi...kaydirigubbakcemile5 olur mu olur:))
geçen ay baya bi tembeldim canım aslına bakrsan, olmamasına çok şaşırmadım..körün attığı taşa dönerdi yani tutsaydı:)))) bu aya İnşallah durmak yok ve yola devam:))

QUOTE]

alkisalkisalkisCanımm cerotom inşallahh yaa Şubatt annesi olurmuşuz bide:)Bende hafataya klomene başlıcam sonrada kocişin yanına uçuş zamanında yumoşlucam hahaha:)hadii sıkı calısalımm buu ayyyy :)dualarda eksik etmeyelimmm...:dance::sm_cool:

ben geldim işte,
benim çok işim vardı bugün oğlanda evde kreşe gitmedi,
o nedenle fazla giremedim,
ev işi,yemek ,sonra oğlanın göz doktoruna,bugün gözlüklerini verdi dr miz,bizde siparişimizi verdik yarın optikten alıcaz,sağ gözü 0,50 sol gözü 0,75 miş daha fazla olmadığına sevindim,1 'e yakın deyince korkmuştum ve üzülmüştüm açıkcası,
şimdi biraz boş vaktim olduda takılayım dedim oğlanda diğer bilgisayardayken,yoksa hiç boş bırakmıyor beni,sürekli onunla oynamamı istiyor,
birde oğlanın kreşinde yıl sonu gösterisi yapılacak onun için bazı şeyler istem,şler onları aradım buldum çarşıda,hep ufaklığın peşindeyim vallahi,2. olunca napıcam ben bilmem,?nasıl yeticem ikisine birden,eşim oğlumda pek yardımcı olmadı ve halada çok yardımcı diyemem,2. yede pek yardımı olmayacak gördüğüm kadarıyla yaparken yardımcı olmak dışında :utangac::utangac:sırnaşık şey

bazen korkuyorum 2. bir çocuk sahibi olmaktan,vaz geçeçek gibi oluyorum sonra diyorum allah gücünü veriri herhalde!sizde bazen korkuyor endişe duyuyormusunuz benim gibi,yoksa ben kendim hazır değilmiyimki böyle hissediyorum.?

ben geldim işte,
ev işi,yemek ,sonra oğlanın göz doktoruna,bugün gözlüklerini verdi dr miz,bizde siparişimizi verdik yarın optikten alıcaz,sağ gözü 0,50 sol gözü 0,75 miş daha fazla olmadığına sevindim,1 'e yakın deyince korkmuştum ve üzülmüştüm açıkcası,
şimdi biraz boş vaktim olduda takılayım dedim oğlanda diğer bilgisayardayken,yoksa hiç boş bırakmıyor beni,sürekli onunla oynamamı istiyor,
birde oğlanın kreşinde yıl sonu gösterisi yapılacak onun için bazı şeyler istem,şler onları aradım buldum çarşıda,hep ufaklığın peşindeyim vallahi,2. olunca napıcam ben bilmem,?nasıl yeticem ikisine birden,eşim oğlumda pek yardımcı olmadı ve halada çok yardımcı diyemem,2. yede pek yardımı olmayacak gördüğüm kadarıyla yaparken yardımcı olmak dışında :utangac::utangac:sırnaşık şey

bazen korkuyorum 2. bir çocuk sahibi olmaktan,vaz geçeçek gibi oluyorum sonra diyorum allah gücünü veriri herhalde!sizde bazen korkuyor endişe duyuyormusunuz benim gibi,yoksa ben kendim hazır değilmiyimki böyle hissediyorum.?

hadi gözünüz aydın canım. çok yüksek değilmiş derecesi.

canım, baktımda sen ev hanımıymışsın ve ikinciden korkuyorsun. benim gibi çalışanlar ne yapsın peki. benim eşimde oğlumuz büyürken hiç yardımcı olmadı, hala daha da olmaz. eve geldimi ancak ayağını uzatır oturur. ancak çok zorda kalınca, benim önemli bir işim varsa bakar.

bu korku benide senelerce korkuttu. sonra artık gözümü karartıp aman yardım etmezse etmesin ben ikinci yavrumada yeterim deyince bu sefer de senelerce olmadı.senağlama

şimdi inan hiç korkmuyorum. sadece sağlıcakla kucağıma almak için dua ediyorum. hele bir sağlıcakla kucağıma alayım inşallah ben iki yavruma da bakarım. napalım erkeklerin keyfini beklersek bu hayatta hiçbirşey yapamayız.

hadi gözünüz aydın canım. çok yüksek değilmiş derecesi.

canım, baktımda sen ev hanımıymışsın ve ikinciden korkuyorsun. benim gibi çalışanlar ne yapsın peki. benim eşimde oğlumuz büyürken hiç yardımcı olmadı, hala daha da olmaz. eve geldimi ancak ayağını uzatır oturur. ancak çok zorda kalınca, benim önemli bir işim varsa bakar.

bu korku benide senelerce korkuttu. sonra artık gözümü karartıp aman yardım etmezse etmesin ben ikinci yavrumada yeterim deyince bu sefer de senelerce olmadı.senağlama

şimdi inan hiç korkmuyorum. sadece sağlıcakla kucağıma almak için dua ediyorum. hele bir sağlıcakla kucağıma alayım inşallah ben iki yavruma da bakarım. napalım erkeklerin keyfini beklersek bu hayatta hiçbirşey yapamayız.

anım sağol,aslında ben sorumluluğundan korkuyorum,beslemek uyutmak falan bunlar korkutmuyor,oğlumun heşeyiyle ben ilgilenirim,bir kez olsun kreşine bile gitmemiştir eşim,yerini bile bilmez,bunlar benim çanımı sıkıyo,oğlum geniz eti ameliyatı oldu ve o yanımızda değildi,düşün artık!kaşı yırtıldı dikiş atmaya gittim tek başıma beyefendinin semineri vardı!evin herşeyiylede ben ilgilenirim eve tamirçi çağırılaçaksa ben çağırırım adamlarla ben muhatab olurum,onun kıyafetlerini bile ben alırım,
bazen şükrediyorum yinede,
çalışıyor olsaydım çok daha zor olurdu,şu erkekler hepsi aynı!

ben geldim işte,

hayırlı akşamlar kızlar iyi bari fazla degilmiş tembellik falan var dedimi dr. benimki zamanla düşmüştü ama şimdi oldugu yerde sayıor haftaya dünya göze gitcem yeni açıldı buraya bakalım onlar nedicek başka hstanelr ameliyat yapamayız demişlerdi onların teknolojisi çok fazla belki onlar yaparda kurtulurum bunlarda hoş artık alıştımda
aman benim kocada aynı seninkinden farkı yok sadece paradan yana faydası var bende seningibi arada bi düşünmüyor degilim acaba yapmasammı diye bu gidişle zaten olmucak gibide

hayırlı akşamlar kızlar iyi bari fazla degilmiş tembellik falan var dedimi dr. benimki zamanla düşmüştü ama şimdi oldugu yerde sayıor haftaya dünya göze gitcem yeni açıldı buraya bakalım onlar nedicek başka hstanelr ameliyat yapamayız demişlerdi onların teknolojisi çok fazla belki onlar yaparda kurtulurum bunlarda hoş artık alıştımda
aman benim kocada aynı seninkinden farkı yok sadece paradan yana faydası var bende seningibi arada bi düşünmüyor degilim acaba yapmasammı diye bu gidişle zaten olmucak gibide

günaydın canım,yok tembellik falan oğlanın gözünde,dünya göz hastanesi burdaki gerçekten çok iyi,tavsiye ederim.excimer lazer falan yapıyorlar,sonuçları güzel oluyormuş,

benimkide öyle işte,para getiriyor o kadar,bankamatik baba!ben zaten 2. yi oğlum için istiyorum tek sebebi o!oğlum yalnız kalasın ilerde diye!

Günaydın kızlar, herkese hayırlı günler. Akşam yazdıklarınızı okudum da, demek ki bu dertlerimiz de hemen hemen aynı. Kocaların çoğunluğu rahatına düşkün demek ki. Hatta önceki gece bir yandan çamaşır asıyorum, bir yandan da uyukluyorum. Eşim ne dese beğenirsiniz, ooo bir de ikinci çocuğu istiyorsun ona nasıl bakacaksın? Yeter ki olsun o zaman hiç uyumam dedim. Yani daha ortada fol yok, yumurta yok ama her konuda olduğu gibi bu konuda da kendine pay çıkarıyor. Üst katımıza bebekli bir aile taşındı. Önceki gece bebek ağlıyor, oğluma baktım o da bana baktı. Hadi oğlum git bak kardeşine dedim ki ben sen bak demesini beklerdim. Ne dese beğenirsiniz, "keşke anne"... ınanılmaz mutlu oldum bu sözünden dolayı. Anlatırken bile hala duygulanıyorum...

Kızlar hepinize günaydın; a.s. bu sabah işlerime başlamadan gireyim dedim. selkie canım hiç merak etme erkekler genelde böyle. benim eşimde oğlumla ilgilensin zaman geçirsin istiyorum sonuçta erkek çocuğu ama nerdee... oğlum da baba uzak durunca hiç benden ayrılmıyor. yanında hiçkimseyle konuşturmuyor. bana yapıştı çocuk tamamen.. kardeş işini daha önceki yıllarda yapmadığım için öyle pişmanım ki.. şimdi uğraş dur. yumurtalım mı, yok yumurtlayacak mıyım... yok adamı ikna et.. bu ay da hiç ümidim yok malesef. mayısta klomen kullanıcam ama onunda garantisi yok ki. yıllarca kullananlar olmuş... günleri saymaktan bıktım artık.. of ne çok yazdım... hadi ben çalışayım artık. öğlen uğrarım bi ara .öptüm hepinizi a.s.

günaydın arkadaşlar
hepinize hayırlı cumalar. Allah bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizin dularını kabul eder inş.
Ben artık kendi haline bırkamıştım bu hastalanmamda. Ama eşim illede devam edelim tedaviye diyince hastalığın 5.nci günü dr. a gittim. Oda bana film çekelim dedi. Bende son kez eşimin hatırna kabul ettim ve bugün saat 4 de rahim filmi çektircem çok korkuyorum kimisi çok zor diyo kimisi çok kolay diyo dr. anestesi yapcak herhalde bişey hissetmezsin dedi ama anestesi olmadanda oluyomuş öylemi yapsam offff çok stres yaptım. Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur inş. tüplerimde bi sorun yoktur. Akşama belli olcak hayırlısı artık. Olumlu yada olumsuz bu son olcak başka bişey yapmak istemiyorum artık bu işlemden sonra nasipse Rabbim verir zaten . En azından ben elimden geleni yaptım olmadı derim bu konuda geçmişe baktığımda keşke dememek için......Allah hayırlısı ise verir .....Hepinizi çok öpüyorum . Allah a emanet olun

günaydın arkadaşlar
hepinize hayırlı cumalar. Allah bu günün yüzü suyu hürmetine hepimizin dularını kabul eder inş.
Ben artık kendi haline bırkamıştım bu hastalanmamda. Ama eşim illede devam edelim tedaviye diyince hastalığın 5.nci günü dr. a gittim. Oda bana film çekelim dedi. Bende son kez eşimin hatırna kabul ettim ve bugün saat 4 de rahim filmi çektircem çok korkuyorum kimisi çok zor diyo kimisi çok kolay diyo dr. anestesi yapcak herhalde bişey hissetmezsin dedi ama anestesi olmadanda oluyomuş öylemi yapsam offff çok stres yaptım. Dualarınızı benden esirgemeyin ne olur inş. tüplerimde bi sorun yoktur. Akşama belli olcak hayırlısı artık. Olumlu yada olumsuz bu son olcak başka bişey yapmak istemiyorum artık bu işlemden sonra nasipse Rabbim verir zaten . En azından ben elimden geleni yaptım olmadı derim bu konuda geçmişe baktığımda keşke dememek için......Allah hayırlısı ise verir .....Hepinizi çok öpüyorum . Allah a emanet olun

günaydın ......
canım devam edin tedaviye tabi bırakmayın önce hiç çektirmişmiydin rahim filmi çektirmediysen bilgin olsun biraz ağrılı bir film ve sonrası çok önemli temiz tutman lazım kendini ayakta duş alacaksın bir hafta bunun gibi şeyler ALLAH yardıncın olsun canım dikkat et kendine

Back
X