kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

Ebrummm ben hala listedemiyimm kaydirigubbakcemile3Kız çıkartmadınmı beniii sırnaşık şey
Herkezeee hayırlıı cumalarrr kızlarrrr:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Hepinize hayırlı cumalar kızlar..Allahım bütün dularınızı kabul etsin.ısteklerinizle tez zamanda karşılaştırsın sizlerii.Hepinizi çok çok öperim a.s. a.s.

günaydınnnnnnnnn hayırlı cumalar hepimize kızlarr...Allah dularımızı en hayırlı şekilde kabul eder inşallah..

günaydın gülücüğüüümm..hoşgelmişsen bacııımm..nasılsın canım?opuyorumnanaktanŞeniz
Ebrummm ben hala listedemiyimm kaydirigubbakcemile3Kız çıkartmadınmı beniii sırnaşık şey
Herkezeee hayırlıı cumalarrr kızlarrrr:Saruboceq:opuyorumnanaktan

ulaaaa seni silmeyecem dedim yaaa:mymeka:sen hep bizimle olacaksın kusura kalma:içelim:öyle hemen kolayca kaçayım yok öleeekaydirigubbakcemile:roflol::roflol:balıımm öptüm canım beniiimm....

herkese hayırlı cumalar canlarııımm..Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eylesin...amiiiiinnn:Saruboceq::Saruboceq:ŞenizŞeniz

kızlar göbeğimde bi ağrı var.ne olduğunu kestiremedim..öne doğru eğilince göbeğimin ortası ağrıyo,ağrı tam vajinaya vuruyo..şuan sanki göbeğim uyuştu gibi..birden oldu anlayamadım..sizce neden olabilir???

aynen yaa,vardır kız belki bir akrabalık falan,benimde 11 yaş var adamla aramda,aslında onların oğulları şanslı değilmi kız?zemuszemus ayol ne çok orta yönümüz var seninle?:1shok:çıtır kızları bulmuşlar hala biz şanslıymışız hıııı!naniknanik

ya narkoz olayına bende bi bakayım burda,eşim dün onların akrabalarınn yaptığı dr ile konuşmuş,750 tl istiyor normal sünnete,nasıl fiyat acaba iyimi?çokmu?lazerli sünnetide hiç taviye etmiyorlarmış ben vazgeçtim lazerden....

şanslılar tabiiiii:1closedeyes:aldılar bizi çıtır çıtır ohhhh ...selkie biraz uğraşırsak hakikatten akraba çıkacazz...kocalarda bi bağ var bence...benim kayınpederin kökeni bursaya dayanıyo zatenn..emiroğulları beyliği....
sünnet kaça yapılıyo bilmiyorumm...biz burda üniversite hastanesinesinde yaptırcaz galibaa..koca öğretim üyesi oyüzden bize bedavaya gelcek sanırımmkaydirigubbakcemile3...750 çok değilmi bi sünnet için..gerçi ben piyasada fiyatlar nasıl bilmiyorumm..:uhm:

kızlar göbeğimde bi ağrı var.ne olduğunu kestiremedim..öne doğru eğilince göbeğimin ortası ağrıyo,ağrı tam vajinaya vuruyo..şuan sanki göbeğim uyuştu gibi..birden oldu anlayamadım..sizce neden olabilir???

canım temizlik falan derken üşütmüş olmayasın...ben üşüttüğüm zaman böle ağrılarım oluyo..sanki biri üstten iğne sokuyoda alttan çıkıyomuş gibi oluyo..kendini sıcak tut..çokkk geçmiş olsunn

canım temizlik falan derken üşütmüş olmayasın...ben üşüttüğüm zaman böle ağrılarım oluyo..sanki biri üstten iğne sokuyoda alttan çıkıyomuş gibi oluyo..kendini sıcak tut..çokkk geçmiş olsunn

Allah razı olsun canım benim..sanırım üşütmeden dolayı bu ağrılar..ayol yakında külüstüre çıkacam valla:roflol::roflol::roflol:ağrımadık yerim yok..eşimde gülüyo öyle bu yaşta sana noluyo diyo:roflol::roflol:aynen böyle gülüyo.:utangac:öptüm canım benim..çoookk saol bitanemopuyorumnanaktanŞeniz

şanslılar tabiiiii:1closedeyes:aldılar bizi çıtır çıtır ohhhh ...selkie biraz uğraşırsak hakikatten akraba çıkacazz...kocalarda bi bağ var bence...benim kayınpederin kökeni bursaya dayanıyo zatenn..emiroğulları beyliği....
sünnet kaça yapılıyo bilmiyorumm...biz burda üniversite hastanesinesinde yaptırcaz galibaa..koca öğretim üyesi oyüzden bize bedavaya gelcek sanırımmkaydirigubbakcemile3...750 çok değilmi bi sünnet için..gerçi ben piyasada fiyatlar nasıl bilmiyorumm..:uhm:

canım benimki köken olarak üsküplü arnavut,belki akrabadırlar kimbilir...sülale çok geniş....

sengözlerimebaksanab

ya banada 750 biraz fiyatlı geldi açıkcası,benim evin burda medicana çamlıca hastanesi var bende oraya bi sorayım diyorum,hem eve yakın hem güzel bir hastane,

benim kayınvalide ve kayınpeder geliyorlar bu akşam,benneyaptımki inşallah iyi geçer,gerçi ben hoş karşılarım onları sonuçta evime gelmiş misafir,inşallah iyi geçer...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7

canım benim bencede sen üşütmüşsün kendini,sıcak bişeyler koy oraya,sıcak su torbası falan,iyi geliyor,kendimden biliyorum...a.s

ya ben cok heyecanlıyım cok da korkuyorum wc. gıtmekten bıle korkuyorum heran hasta olacakmısım gıbı gelıyor zaman zamn karnım agrıyo degısık sekılde ama kısa suruyor resmen o zaman odum patlıyo hasta oluyorum zannedıyorum off beklemek ne zor dusunmemeye calısıyorum guya hıc takmıyodum ama bal gıbı takıyorum pazara kadar hasta olmassam kan tahlılı yaptırıcam pazar gunu asılamadan sonra kı 16. gun oluyo bellı olur tuttuysa degılmı kızlar aslında kendımı dınleyınce hıc belırtım yok ne bılım cok karısıgım cok zordayım tek tesellım dr cok umut verıcı konusmustu onu dusunup kendımı rahatlatmaya calısıyorum offf ne bılım ıste nolur dua edın bana bıraz zor toparlanırım gıbı gelıyo busefer de olmassa Allah herseyın ıyısını bılıyor hayırlısı artık...

ya ben cok heyecanlıyım cok da korkuyorum wc. gıtmekten bıle korkuyorum heran hasta olacakmısım gıbı gelıyor zaman zamn karnım agrıyo degısık sekılde ama kısa suruyor resmen o zaman odum patlıyo hasta oluyorum zannedıyorum off beklemek ne zor dusunmemeye calısıyorum guya hıc takmıyodum ama bal gıbı takıyorum pazara kadar hasta olmassam kan tahlılı yaptırıcam pazar gunu asılamadan sonra kı 16. gun oluyo bellı olur tuttuysa degılmı kızlar aslında kendımı dınleyınce hıc belırtım yok ne bılım cok karısıgım cok zordayım tek tesellım dr cok umut verıcı konusmustu onu dusunup kendımı rahatlatmaya calısıyorum offf ne bılım ıste nolur dua edın bana bıraz zor toparlanırım gıbı gelıyo busefer de olmassa Allah herseyın ıyısını bılıyor hayırlısı artık...

mavili canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah aşılaman tutmuştur.aslında basit bir idrar testiyle bile sonuç çıkar diye düşünüyorum.galiba 14 gün oldu aşılamadan sonra değilmi...sizde sorun neydi canım doktor ne diyodu bizimkisi sebepsiz infertilife bende sonbaharda düşünüyorum aşılama..inşallah güzel haberler alırsın...opuyorumnanaktan

sagol zelıscım daha once yazmıstım burda ama zamanla unutuluyo tabıı ben gecırdıgım dıs gebelıkten dolayı tek tupum tıkalı onun dısında esımde de bende de bı sorun yok ama nerdeyse 2 sene olacak hamıle kalamıyorum oysa ogluma evlendıgım ay korunurken kalmıstım.. asılama zor bısı degılmıs cok kolay bence yaptır derım bıde takıp ettıgım kadarıyla sen cok dusunuyosun bu konuyu yanı stresın fazla gıbı yanılıyomuyum bılmem ama burdan oyle anlasılıyo cok duygusalsın galıba gercı hangımız takıp stes yapmıyoruz kı ne bılım sen cok hassassın gıbı geldı bana canım o yuzden asılama onerırım tıbbı bır sorunun olmadıgı ıcın ay ınsallah anlatabılmısımdır aklımdakılerı kafam cok karısık canım kusuruma bakma sacmaladımsa

sagol zelıscım daha once yazmıstım burda ama zamanla unutuluyo tabıı ben gecırdıgım dıs gebelıkten dolayı tek tupum tıkalı onun dısında esımde de bende de bı sorun yok ama nerdeyse 2 sene olacak hamıle kalamıyorum oysa ogluma evlendıgım ay korunurken kalmıstım.. asılama zor bısı degılmıs cok kolay bence yaptır derım bıde takıp ettıgım kadarıyla sen cok dusunuyosun bu konuyu yanı stresın fazla gıbı yanılıyomuyum bılmem ama burdan oyle anlasılıyo cok duygusalsın galıba gercı hangımız takıp stes yapmıyoruz kı ne bılım sen cok hassassın gıbı geldı bana canım o yuzden asılama onerırım tıbbı bır sorunun olmadıgı ıcın ay ınsallah anlatabılmısımdır aklımdakılerı kafam cok karısık canım kusuruma bakma sacmaladımsa

merhaba canım inşallah aşılaman tutmuştur canım benim bence yap test hemen belli olur
bende aşılamayla hamile kaldım şu ana kızım 22 aylık

arkadaşım mayısın 11 de aşılama oldu aşılama olduktan 11 gün sonra test yaptı ve hanile olduğu çıktı inanamadı kan yaptı oradada çıkrı ama şuan dört tane bebek var karnında iki tanesi alınacak mecburen yani demek istediğim git eczaneden al bir test hemen çıkar varsada yoksada bilirsin en azından bu kadar stres yapmazsın canım hakkında hayırlısı olsun bende 2. bebek için ocak ayında aşılama yaptırmayı düşünüyorum inşallah o zamana kadar kendiliğinden tutar

merhaba canlarım nasılsınız bi aksilik yok inşallah...ben yarın tatile çıkıyorum 10 gün buralarda olmıycam..kendinize çok iyi bakın döndüğümde bir sürü hamile haberi istiyorum ona göre...hepinizi öpüyorum byyyyyy...

Back
X