kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

kızlar uzun zamandır topiğe şöle bakıp çıkıyordum nasılsınız bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldumu
zeynep gebelik şekerin çıkmış kafaya takma fazla bizim topiktede bi kaç kişide çıktı diyetle dengelediler canım

canim, kizimiz olacakmis.:)) oyle dedi hem doktorum hemde ayrintili ultrasonda. ama saglikli ve hersey yolunda ya gerisi bos benim icin.

kızlar hepinize çok teşekkürederim ama şu anda gerçekten çok kötüyüm,ugün yine kanamam olunca dr ye gittim,şimdi geldim ve size yazıyorum ilk olarak yine,bebğin kesesi ultrasonda hem karından bakılan hem alttan bakılan ultrasonla gözükmedi,dr kan aldı benden,cumartesi yine gideceğim,

dış gebelik veya düşükten şüphelendi bana progestan verdi,şu anda kesenin görünmesi gerekiyordu dedi,kızlar dua edin benim için ne olur?
başka neden gözükmezki?
her tarafım arıyor,kendimi çok yorgun hissediyorum...

canim, hemen canini sikma. benim doktorum hic alttan bakmadi. usttende keseyi gordugumuzde sanirim 6 haftalikti. gormeniz icin cok erken. ama progestanini duzenli al ve mumkunse hic kalkmadan yat dinlen canim.

canım uzulme benımde 5haftalıkken gozuktu kesem ayrıca kan testındede degerlerım hep duşuk cıkıyordu bos gebelık olabılır demıştı doktor bebek olması cok duşuk ıhtımal demıştı olursa süprız olur demışti ümitlenmeyın fazla demişti bak 4aylık olduk bıle :nazar:ınsallah sende gorursun suprız yumurtanı :Saruboceq:a.s.

canım inşallah bir an önce görürüm süpriz yumurtamı,içim iyice ferahlar!

canim, kizimiz olacakmis.:)) oyle dedi hem doktorum hemde ayrintili ultrasonda. ama saglikli ve hersey yolunda ya gerisi bos benim icin.

canim, hemen canini sikma. benim doktorum hic alttan bakmadi. usttende keseyi gordugumuzde sanirim 6 haftalikti. gormeniz icin cok erken. ama progestanini duzenli al ve mumkunse hic kalkmadan yat dinlen canim.

canım benim bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim:nazar::nazar::nazar:,inşallah doğumunda çok kolay olur.
progestanı düzenli içiyorum,mümkün olduğuncada yatmaya çalışıyorum ama oğlum var evde pek beni anlamıyor....

Son düzenleme:
wanna zeyenp tebrikler gözünüz aydın çok sevindim inşallah gönlünüze göre olmuştur
benim doğum temmuz 22 gibi sezeryan olacak benimde oğlum olacak ilki kızdı

selam kızlar, uzun süredir giremiyorum nete..tek tek okuyamadım sayfaları öyle uzamış ki ben gelmeyeli..varsa yeni hamişleri tebrik ederim öncelikle..
handefeciğim sen de uğramışsın..iyisindir umarım canım..26 haftalık olmuş oğluşun.Maaşallah diyorum ne kalmış şurda dimi..
ebruşum, zeliş nasılsınız kızlar..zeynepcim senin yazılarını da gördüğüme sevindim..bende hala aynı tas aynı hamam...beklemedeyiz kendi halimizde 1 sene olacak:( artık eylülü bekleyelim dedik eşimle..olmadı tüp bebek..
hepinizi öpüyorum çok çok..sevgiler

canım benim bebeğinin sağlıklı olmasına çok sevindim:nazar::nazar::nazar:,inşallah doğumunda çok olay olur.
progestanı düzenli içiyorum,mümkün olduğuncada yatmaya çalışıyorum ama oğlum var evde pek beni anlamıyor....

canim, Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

progestani saati saatine ihmal etmeden al. ben hala duzenli iciyorum. oglanida birkac gun yollayabilecegin veya gelip bakabilecek biri yok mu? birkac gun rahat ederdin.

wanna zeyenp tebrikler gözünüz aydın çok sevindim inşallah gönlünüze göre olmuştur
benim doğum temmuz 22 gibi sezeryan olacak benimde oğlum olacak ilki kızdı

canim cok sagol. benim saglikli olmasindan baska bir derdim yok ama tabiki bir oglandan sonra Rabbim saglicakla birde kiz tattirirsa daha ne isterim Rabbim'den.opuyorumnanaktan

seninde cok az kalmis, heyecan dorukta. Rabbim bir avazda kurtarsin insallah.:1hug:

canim, Rabbim hepimize saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

progestani saati saatine ihmal etmeden al. ben hala duzenli iciyorum. oglanida birkac gun yollayabilecegin veya gelip bakabilecek biri yok mu? birkac gun rahat ederdin.

canim cok sagol. benim saglikli olmasindan baska bir derdim yok ama tabiki bir oglandan sonra Rabbim saglicakla birde kiz tattirirsa daha ne isterim Rabbim'den.opuyorumnanaktan

seninde cok az kalmis, heyecan dorukta. Rabbim bir avazda kurtarsin insallah.:1hug:

yok canım gönderebileceğim bir yer,kayınvalidem ankarada görümcemde,zaten gelmez cağırsamda,annem kuşadasında gezmede,onuda çağırmam 2. bebeğimi istemiyor çünkü olmasını,çocuğu yanlarınada yollayamam,kreşde kapandı...mecbur başbaşayız....

selkie arkadşım öncelikle tebrik ederim dün doktora gittim benimde morelim bozuldu aynı şeyleri yaşıyoruz hcg 934.16 çıktı fakat hem alttan hem üstten baktı keseyi göremedi dış gebelik olabilir dedi hcg ye baktı normale yakın dedi 2- 3 haftalık gözüküyor salı gün gel tekrar bakalım dedi o kadar üzüldüm ki buraya bile yazmaya cesaret edemedim bi gireyim dedim ve aynı şeyleri paylaştığımızı gördüm üzüldüm zaten yanlış hatırlamıyorsam aynı hapı aynı zaman larda bıraktık inşallah en kısa zaman da seviniriz

canım uzulme benımde 5haftalıkken gozuktu kesem ayrıca kan testındede degerlerım hep duşuk cıkıyordu bos gebelık olabılır demıştı doktor bebek olması cok duşuk ıhtımal demıştı olursa süprız olur demışti ümitlenmeyın fazla demişti bak 4aylık olduk bıle :nazar:ınsallah sende gorursun suprız yumurtanı :Saruboceq:a.s.
antalya dasın heralde arkadaşım hangi doktora gidiyosun ben de antalya merkezdeyim araştırma hastanesine gittim
hcg kaç çıkmıştı ilk başlarda

selkie arkadşım öncelikle tebrik ederim dün doktora gittim benimde morelim bozuldu aynı şeyleri yaşıyoruz hcg 934.16 çıktı fakat hem alttan hem üstten baktı keseyi göremedi dış gebelik olabilir dedi hcg ye baktı normale yakın dedi 2- 3 haftalık gözüküyor salı gün gel tekrar bakalım dedi o kadar üzüldüm ki buraya bile yazmaya cesaret edemedim bi gireyim dedim ve aynı şeyleri paylaştığımızı gördüm üzüldüm zaten yanlış hatırlamıyorsam aynı hapı aynı zaman larda bıraktık inşallah en kısa zaman da seviniriz

canım ben kan testimi dün verdim,bu gün aradım dr yi,yarın çıkacakmış testin sonucu yarın gideceğim zaten yine bakacak göremezsek yine kan tahlili alacak.birde progestan verdi,kanamam olduğu için biraz düşük olabilir dedi..bende çok üzülüyorum,inşallah güzel sonuçlar alırız canım,evet canım bende hapı aynı zamanda bıraktığımızı hatırlıyorum...benimki aynı dedi işte dış gebelik yada düşük dedi,az önce bir arkadaşımın dr sini aradım telle,kadın sağolsun bana açıklamada bulundu,döllenme geç olduysa gözükmeye bilir dedi,ovulasyon tarihimi istedi,benim dr sormadı bile,bende ayın 10 dedim,15 gün geçmiş daha dedi,verdiğiniz bilgiye göre tam olarak 2 haftalık dedi,gözükmeye bilir dedi,dr nizin dediğide doğru olabilir dedi,ben sizi incelemediğim için fazla yorum yapamam dedi,fazla hareket etmeyin dedi,içinizide rahat tutun dedi,

şu keseyi bir göreyim sanırım dr mide değiştireceğim,5 senedir aynı dr ye gidiyordum,oğlumu doğumunuda o yaptırdı,aslında iyi bir dr yinede,ama ssk geçmiyor onda,her seferinde dünya para ödüyorum,bütcemi zorluyor biraz....

bol bol dua edelim canım,güzel sonuçlar alırız artık...bir gün arayla hamle olduğumuzu öğrendik zaten biz seninle,eğer bebişlerimiz sağsalim tutunurlarsa bize aynı zamanlarda doğum olacak seninle,,,kanaman varmı seninde...?

Son düzenleme:
zühalcim bence sende üzülme benim dr.um ilk 3ay vajinal muayene ediyorrr. ve ben bile keseyi 7. haftada gördüm ve ilk kan testim 29. günde 68 di sanırım..... içinizi ferah tutun bence ikinizde sağlıkla alacaksınız kucağınıza...

zühalcim bence sende üzülme benim dr.um ilk 3ay vajinal muayene ediyorrr. ve ben bile keseyi 7. haftada gördüm ve ilk kan testim 29. günde 68 di sanırım..... içinizi ferah tutun bence ikinizde sağlıkla alacaksınız kucağınıza...

inşallah canım,bizde görürüz bebeklerimizin keselerini,sonra kalp atışlarını duyarız...gönlümüzü rahat tutmaya çalışmaktan başka çaremiz yok,!!!

teşekkür ederim bende daha erken diye kendimi teselli ediyorum
Selkie arkadaşım benim kanamam yok ama kasıklarımda hafif hafif ağrı var sürekli

antalya dasın heralde arkadaşım hangi doktora gidiyosun ben de antalya merkezdeyim araştırma hastanesine gittim
hcg kaç çıkmıştı ilk başlarda

canım benim ilk 14cıkmıştı ama adetıme 3gun falan vardı sonra 74 sonra 136 cıkmıştı gec dollenme olmuş oyuzden keseyıde gec gorduk bende cok gerılmıştım doktorum muhammet öztürk ssk doktoru ozelıde hastahanenın karsısında ben cok memnunum doktorumdan tavsıye ederım

bendede var canım o ağrı,benim kanamda düne kıyasla azaldı...ilaç iyi gelmeye başladı sanırım...

canım progestan sakın bırakma kanamayı kesıyor düşmesini engelıyor vede degerlerı yukseltıyormuş insallah hayırlı sonuçlar verırsınız zuhal selkie dualarım sızınle 1 2hafta dayanın sabırr

canım progestan sakın bırakma kanamayı kesıyor düşmesini engelıyor vede degerlerı yukseltıyormuş insallah hayırlı sonuçlar verırsınız zuhal selkie dualarım sızınle 1 2hafta dayanın sabırr

canım düzenli içiyorum canım ama çok uyku yapıyor,napıcam bilmem,komşularım hep,hastamısın,yüzün gözün solmuş,çok halsiz duruyorsun diyor,haberleri yok henüz,
Allah razı olsun canım benim....

Back
X