kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

nasılsınız hanımlar yeni bir hafta yeni bir umut yeni bir mutluluk versin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zelişiiiiiiiimmm inananmıyorum demek hamilesiiiinnn..:1shok:Şenizopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden..canııımmm çok sevindiiiimm.Şeniz.tebrik ederiiimmm bacııııımmm.:nazar::nazar:a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiiiinnnn.:Saruboceq::Saruboceq:

en son ben kaldım eski guruptan sanırımmafoldumbenmafoldumben..ben hala adet olmadım kızlaaar..listedende çıktım zaten ümidimi kestim ben artık.mafoldumbenmafoldumben.Rabbim kızıma hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin yeter.:Saruboceq::Saruboceq:.öptüm canlarıııımmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zelişiiiiiiiimmm inananmıyorum demek hamilesiiiinnn..:1shok:Şenizopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden..canııımmm çok sevindiiiimm.Şeniz.tebrik ederiiimmm bacııııımmm.:nazar::nazar:a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiiiinnnn.:Saruboceq::Saruboceq:

en son ben kaldım eski guruptan sanırımmafoldumbenmafoldumben..ben hala adet olmadım kızlaaar..listedende çıktım zaten ümidimi kestim ben artık.mafoldumbenmafoldumben.Rabbim kızıma hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin yeter.:Saruboceq::Saruboceq:.öptüm canlarıııımmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ebrum canım arkadaşım çok sağol hemen öyle ümitsizliğe düşmek yok bak ben 20 ayın sonunda kavuştum meleğime sakın pes etme ben inanıyorum seninde mutlu haberlerini alıcaz....

ebrum canım arkadaşım çok sağol hemen öyle ümitsizliğe düşmek yok bak ben 20 ayın sonunda kavuştum meleğime sakın pes etme ben inanıyorum seninde mutlu haberlerini alıcaz....

zelişşşşşşş kız 4 gündür yoktum arada hemen hamişş kalmışsınnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canımmmm hayırlı olsunnnn....allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsinnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

bu arada benim tam 208 hafta oldu ...yaw böle yazınca kötü oluda daa...ben yine 4 sene diyeyim bari kulağa daha hoş geliyooo:umursamaz:
sünnetimizi yaptırdık geldik kızlarr..şükürler olsun çokkk iyi geçti..şimdi temizlik yapıyomm...birazdan misafirler gelmeye başlarr..oğluşumun pipisi çokkkk tatlı oldu..küçüldü diye oğluşum biraz üzüldü..ayyy ben temizliğimi yapayımmm...byyyyy

Son düzenleme:
selam kzlar nasilsiniz bakim ??

ne güzel bi topicmiş burası ya...benim bebişim 4 aylık daha,ve ben tedavisiz hamile kalamıyorum..biraz büyüyünce bende ikinci bebiş için uğraşmaya başlıycam..o zaman uğrarım aranıza..hamilelere sağlıklı doğumlar,bekleyenlere güzel müjdeler dilerim.....:)

insallah buraya gerek duymadan hamile kalirsin canim
ama olmasada bekleriz
biz daha ujzunca burda olacaga benziyoruzzemuszemus

zelişşşşşşş kız 4 gündür yoktum arada hemen hamişş kalmışsınnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canımmmm hayırlı olsunnnn....allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsinnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

pelincim canım çok teşekkür ediyorum darısı inşallah senin başına...bu arada geçmiş olsun atlattın sünnet işinide rabbim düğününü görmeyide nasip eder inşallah....

zelişim canım yazmıştım sana diğer başlıkta ama buradan da tebrik ediyorum canım benim tekrar..Allah tamamına erdirsin..bugün da sana mutlu mutlu geziyorum valla..içim kığır kıpırrr...darısı bizee..
sahi kendiliğinden mi oldu canım..herhangibir ilaç falan yok muydu kullandığın zelişim...

ebruşum 8 temmuz idi canım benim adet tarihim..silinmiş sanırım..yazıyordu ama..sen istersen yenisini ekleme 8 ini bekleyelim regl olursam ağustos için veririm yenisini ok?
çok öpüyorum canımmm

zelişim canım yazmıştım sana diğer başlıkta ama buradan da tebrik ediyorum canım benim tekrar..Allah tamamına erdirsin..bugün da sana mutlu mutlu geziyorum valla..içim kığır kıpırrr...darısı bizee..
sahi kendiliğinden mi oldu canım..herhangibir ilaç falan yok muydu kullandığın zelişim...

ebruşum 8 temmuz idi canım benim adet tarihim..silinmiş sanırım..yazıyordu ama..sen istersen yenisini ekleme 8 ini bekleyelim regl olursam ağustos için veririm yenisini ok?
çok öpüyorum canımmm

canım çok teşekkür ediyorum allah razı olsun...inan bana bu ay hiçbişey yapmadım kız doğru dürüst ilişkiye bile girmedim hem kalkıp hemen banyo ettim demekki rabbim bugünü bekliyodu darısı sizlerin başına inşallah...

bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu hep takipteydim ama nedense yazamadım neyse... bende 2, bebişimi kollarıma almak istiyorum .gerçi aranıza alırmısın benide bilmiyorum ama en son 28 haziranda adet oldum bu ayki çalışmalar nasıl geçer bilmiyorum.şimdiden sevgiler.

Zeliş allahım sağlıklı sıhhatli sonuna erdirir inşallah:Saruboceq:

kızz ebruuuu lısteyı kım hazırlayacak :olmaz:cıkma lısteden bak zelişde cıkcam dedı hamile simdi sende bak bu ay olmazsa bıdahakı aya ıçımden oyle gelıyor bu aylar bereketlı 3aylarda umudunu yıtırme unutmaya calış takma kafana neden adet olmadın acaba doktora gıttınmı kan testı yaptırdınmı evde yapılan testlerde benim cıkmıyor hiç 10 gecmesıne ragmen cıkmamıştı kızımda hakkında hayırlısı neyse o olsun canım :1hug:

bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu hep takipteydim ama nedense yazamadım neyse... bende 2, bebişimi kollarıma almak istiyorum .gerçi aranıza alırmısın benide bilmiyorum ama en son 28 haziranda adet oldum bu ayki çalışmalar nasıl geçer bilmiyorum.şimdiden sevgiler.

teşekkür ederim canım sende aramıza hoşgeldin umarım fazla beklemeden hamile kalırsın...

merhaba canım hoşgeldın aramıza

kesme hayatım ümidini sen bir test yaptır bakalım belki geç döllenme oldu o zaman çıkmıyor testlerde belkide hamilesindir :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:
bu arada benim tam 208 hafta oldu ...yaw böle yazınca kötü oluda daa...ben yine 4 sene diyeyim bari kulağa daha hoş geliyooo:umursamaz:
sünnetimizi yaptırdık geldik kızlarr..şükürler olsun çokkk iyi geçti..şimdi temizlik yapıyomm...birazdan misafirler gelmeye başlarr..oğluşumun pipisi çokkkk tatlı oldu..küçüldü diye oğluşum biraz üzüldü..ayyy ben temizliğimi yapayımmm...byyyyy
ayyy kıyamam.......geçmiş olsun canım kolay gelsin

ne demek hayatım buyur gel vereliniortakinş. en kısa zamanda güzel haberi verirsin :Saruboceq:

birşey sorucam size. ilk doğum sezeryanla oldu benim şimdide felaket bir gerilme var yani elimle dokunamıyorum bile dikişime bunun nedenını bılen varmı kızım eylülde 2 yasına gırecek .
bişey daha sorucam ben çalışıyorum kızıma da babannesı bakıyor ama acaba diyorum erkenmı daha eşimde bende istiyoruz aslında eşim daha çok istiyor ben bırakıp gittiğim için dayanamam diye düşünüyorum hala kızımı bırakırken kötü oluyorum 2. yi nasıl bırakırım diye düşünüyorum.
biliyorum belki alakasız oldu ama ne bileyim işte sizinle paylaşmak istedim:uhm:

canım yapma allah aşkına üzme kendini böyle ne yaptığını bilmezlerin lafıylaa. şimdi üzülecek zaman değil senin stresszi huzurlu olman gerek .Ya seni üzecek gerecek nsalardan mümkün olduğunca uzak dur vallaha

sagol canim, haklisin stressiz sakin gecirmem gereken bir donem ama boyle densizler izin vermiyor iste.

canım üzülme bitanem ne olduğu belirsiz bir kadının dediğnemi kanıyosun hem fal diye birşey yok sen inanmış birisin bemden daha iyi bilirsin hem allahın gücüne gider yapma bebişinide sıkıntıya sokarsın hiç bişey olmuyacak inşallah rabbimin izniyle kucağına alıcaksın yavrunu inşallah...

canim, inan onun demesiyle degil, sinirden agladim butun gece. iyilikten maraz dogar derler ya, benimki o hesap. ihtiyaci var diye temizlige aldim, su soyledigine bak.

dun gece cok agladim ama bugun daha iyiyim. gelecekten haber verebilecegini sanan ve kendini nerdeyse Rabbim'le bir tutan bu cahil insani Rabbim'e havale ettim. bende her zamanki gibi Rabbim'e sigindim. Rabbim hepimizi korusun insallah.

canim üzme kendini hamile oldugunu bilmeseydi acaba o kahvede bu konu gececekmiydi ??
bence hayir bunlar böyle iste bi konuyu bildimi üstüne giderler
takma kafana

cok haklisin canim, hamile oldugumu, hatta biraz tehlikem oldugunu bilmeseydi nerden gecicekti konusu. bazi insanlar sirf huzursuzluk vermek icin var.

canım ya sen bir kadının kahve falı bakmasına inanıp kendinimi üzüyorsun ,sakın canım,üzme kendini,kendini bilmez ukala kadın,bebeği bilmeseydi bakalım aynı şeyi söyleyebilecekmiydi!

canim, biliyorsun insan ekstra hassas oluyor. valla elime gecse sacini basini yolasim var.

birşey sorucam size. ilk doğum sezeryanla oldu benim şimdide felaket bir gerilme var yani elimle dokunamıyorum bile dikişime bunun nedenını bılen varmı kızım eylülde 2 yasına gırecek .
bişey daha sorucam ben çalışıyorum kızıma da babannesı bakıyor ama acaba diyorum erkenmı daha eşimde bende istiyoruz aslında eşim daha çok istiyor ben bırakıp gittiğim için dayanamam diye düşünüyorum hala kızımı bırakırken kötü oluyorum 2. yi nasıl bırakırım diye düşünüyorum.
biliyorum belki alakasız oldu ama ne bileyim işte sizinle paylaşmak istedim:uhm:

bence dikişin için doktora git. belki bi sorun vardır.o sorunu çözmeden hamile kalman sakıncalı olabilir. benim oğlum da 2 yaşında. 8 haftalık hamileyim. bakalım girdik bi yola.büyür giderler heralde. zaman çok çabuk geçiyor.

Back
X