- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zelişiiiiiiiimmm inananmıyorum demek hamilesiiiinnn..:1shok:Şenizopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden..canııımmm çok sevindiiiimm.Şeniz.tebrik ederiiimmm bacııııımmm.a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiiiinnnn.:Saruboceq::Saruboceq:
en son ben kaldım eski guruptan sanırımmafoldumbenmafoldumben..ben hala adet olmadım kızlaaar..listedende çıktım zaten ümidimi kestim ben artık.mafoldumbenmafoldumben.Rabbim kızıma hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin yeter.:Saruboceq::Saruboceq:.öptüm canlarıııımmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ebrum canım arkadaşım çok sağol hemen öyle ümitsizliğe düşmek yok bak ben 20 ayın sonunda kavuştum meleğime sakın pes etme ben inanıyorum seninde mutlu haberlerini alıcaz....
ne güzel bi topicmiş burası ya...benim bebişim 4 aylık daha,ve ben tedavisiz hamile kalamıyorum..biraz büyüyünce bende ikinci bebiş için uğraşmaya başlıycam..o zaman uğrarım aranıza..hamilelere sağlıklı doğumlar,bekleyenlere güzel müjdeler dilerim.....:)
zelişşşşşşş kız 4 gündür yoktum arada hemen hamişş kalmışsınnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canımmmm hayırlı olsunnnn....allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsinnhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ebrum canım arkadaşım çok sağol hemen öyle ümitsizliğe düşmek yok bak ben 20 ayın sonunda kavuştum meleğime sakın pes etme ben inanıyorum seninde mutlu haberlerini alıcaz....
zelişim canım yazmıştım sana diğer başlıkta ama buradan da tebrik ediyorum canım benim tekrar..Allah tamamına erdirsin..bugün da sana mutlu mutlu geziyorum valla..içim kığır kıpırrr...darısı bizee..
sahi kendiliğinden mi oldu canım..herhangibir ilaç falan yok muydu kullandığın zelişim...
ebruşum 8 temmuz idi canım benim adet tarihim..silinmiş sanırım..yazıyordu ama..sen istersen yenisini ekleme 8 ini bekleyelim regl olursam ağustos için veririm yenisini ok?
çok öpüyorum canımmm
bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu hep takipteydim ama nedense yazamadım neyse... bende 2, bebişimi kollarıma almak istiyorum .gerçi aranıza alırmısın benide bilmiyorum ama en son 28 haziranda adet oldum bu ayki çalışmalar nasıl geçer bilmiyorum.şimdiden sevgiler.
Zeliş allahım sağlıklı sıhhatli sonuna erdirir inşallah:Saruboceq:
bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu hep takipteydim ama nedense yazamadım neyse... bende 2, bebişimi kollarıma almak istiyorum .gerçi aranıza alırmısın benide bilmiyorum ama en son 28 haziranda adet oldum bu ayki çalışmalar nasıl geçer bilmiyorum.şimdiden sevgiler.
kesme hayatım ümidini sen bir test yaptır bakalım belki geç döllenme oldu o zaman çıkmıyor testlerde belkide hamilesindir :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv:zelişiiiiiiiimmm inananmıyorum demek hamilesiiiinnn..:1shok:Şenizopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden..canııımmm çok sevindiiiimm.Şeniz.tebrik ederiiimmm bacııııımmm.a.s..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...amiiiiinnnn.:Saruboceq::Saruboceq:
en son ben kaldım eski guruptan sanırımmafoldumbenmafoldumben..ben hala adet olmadım kızlaaar..listedende çıktım zaten ümidimi kestim ben artık.mafoldumbenmafoldumben.Rabbim kızıma hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin yeter.:Saruboceq::Saruboceq:.öptüm canlarıııımmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyy kıyamam.......geçmiş olsun canım kolay gelsinbu arada benim tam 208 hafta oldu ...yaw böle yazınca kötü oluda daa...ben yine 4 sene diyeyim bari kulağa daha hoş geliyooo:umursamaz:
sünnetimizi yaptırdık geldik kızlarr..şükürler olsun çokkk iyi geçti..şimdi temizlik yapıyomm...birazdan misafirler gelmeye başlarr..oğluşumun pipisi çokkkk tatlı oldu..küçüldü diye oğluşum biraz üzüldü..ayyy ben temizliğimi yapayımmm...byyyyy
ne demek hayatım buyur gel vereliniortakinş. en kısa zamanda güzel haberi verirsin :Saruboceq:bende aranıza yeni katıldım daha dogrusu hep takipteydim ama nedense yazamadım neyse... bende 2, bebişimi kollarıma almak istiyorum .gerçi aranıza alırmısın benide bilmiyorum ama en son 28 haziranda adet oldum bu ayki çalışmalar nasıl geçer bilmiyorum.şimdiden sevgiler.
canım yapma allah aşkına üzme kendini böyle ne yaptığını bilmezlerin lafıylaa. şimdi üzülecek zaman değil senin stresszi huzurlu olman gerek .Ya seni üzecek gerecek nsalardan mümkün olduğunca uzak dur vallaha
canım üzülme bitanem ne olduğu belirsiz bir kadının dediğnemi kanıyosun hem fal diye birşey yok sen inanmış birisin bemden daha iyi bilirsin hem allahın gücüne gider yapma bebişinide sıkıntıya sokarsın hiç bişey olmuyacak inşallah rabbimin izniyle kucağına alıcaksın yavrunu inşallah...
canim üzme kendini hamile oldugunu bilmeseydi acaba o kahvede bu konu gececekmiydi ??
bence hayir bunlar böyle iste bi konuyu bildimi üstüne giderler
takma kafana
canım ya sen bir kadının kahve falı bakmasına inanıp kendinimi üzüyorsun ,sakın canım,üzme kendini,kendini bilmez ukala kadın,bebeği bilmeseydi bakalım aynı şeyi söyleyebilecekmiydi!
birşey sorucam size. ilk doğum sezeryanla oldu benim şimdide felaket bir gerilme var yani elimle dokunamıyorum bile dikişime bunun nedenını bılen varmı kızım eylülde 2 yasına gırecek .
bişey daha sorucam ben çalışıyorum kızıma da babannesı bakıyor ama acaba diyorum erkenmı daha eşimde bende istiyoruz aslında eşim daha çok istiyor ben bırakıp gittiğim için dayanamam diye düşünüyorum hala kızımı bırakırken kötü oluyorum 2. yi nasıl bırakırım diye düşünüyorum.
biliyorum belki alakasız oldu ama ne bileyim işte sizinle paylaşmak istedim:uhm: