- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #7.941
oleeeeeeeeeeeeeyy kislarrr tutturmusum bu ay en sonundaaaa hamileyiiiiiiiiimmmmmmm... varmi yokmu diye diye en sonunda var oldugunu ögrendim.. darisi isteyen herkesin basina...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar güzel anneler ben 2 haftadır annemlerdeyim pazar günü dönücem inşallah evime...sizler nasılsınız varmı yeni hamişlerimiz yoksada üzülmeyin her an patlama olabilir ..genelde kışa girerken çok hamiş çıkıyor burdan...
sakaleynmaster canım seni çok tebrik ediyorum listeyi ebru arkadaşımıza devrettim eminim tatlı oğluşunu listeye ekleyecektir...allahım oğlunu sizlere bağışlasın...meleklerinle bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...
oleeeeeeeeeeeeeyy kislarrr tutturmusum bu ay en sonundaaaa hamileyiiiiiiiiimmmmmmm... varmi yokmu diye diye en sonunda var oldugunu ögrendim.. darisi isteyen herkesin basina...
canıım cok sevındım kardesının ıyı olmasına Allah cocuklarına bagısladı ınsallah daha da ıyı olur kayın pederıne Allah yardımcısı olsun sızın de tabııhayırlı akşamlar geçmiş olsun gülücük kendine dikkat et tedavini yaptır belki daha az olur agrıların kızlar size çok güzel bi haberim var kardeşim saglıgına kavuştu pazartesi taburcu oluyo dru zamanla daha iyi olacaksın dedi ameliyat olmaktan kurtulu kendiliginde geçti ama hala uyuyamıo inşallah oda zamanla geçer darısı ttüm hastalara rabbim acil şifalar versin bu haberleri kayınbabam içinde vermek isterdim ama evde hala bi matem havası var adam bi türlü iyileşemedi gittikçe heryeri şişiyo drda bişe yapamıyo kalp yetmezliginde büyüme yapıyomuş tabi bu şekilde organlar çalışmıyo vücut su topluyu hayırlısını versin rabbim tüm hastalara bunları yazarken bile adam nefes almakta zorlanıyo ben size deyim bu adam çok yaşamaz böle giderse ölür ben hiç yakınımı kaybetmedim evin içinde çok korkarım kızımda öle naparız bilmem
tebrık ederım canım Allah kucagına da almayı nasıp etsın ınsallah ne zamandır ıstıyodun bu aradaoleeeeeeeeeeeeeyy kislarrr tutturmusum bu ay en sonundaaaa hamileyiiiiiiiiimmmmmmm... varmi yokmu diye diye en sonunda var oldugunu ögrendim.. darisi isteyen herkesin basina...
teşekkür ederim canım amin amin darısı sizlere opuyorumnanaktan
bu ararda başak35 de doğum yaptı burçinimizde dünyaya geldi :lepi:![]()
hayırlı akşamlar geçmiş olsun gülücük kendine dikkat et tedavini yaptır belki daha az olur agrıların kızlar size çok güzel bi haberim var kardeşim saglıgına kavuştu pazartesi taburcu oluyo dru zamanla daha iyi olacaksın dedi ameliyat olmaktan kurtulu kendiliginde geçti ama hala uyuyamıo inşallah oda zamanla geçer darısı ttüm hastalara rabbim acil şifalar versin bu haberleri kayınbabam içinde vermek isterdim ama evde hala bi matem havası var adam bi türlü iyileşemedi gittikçe heryeri şişiyo drda bişe yapamıyo kalp yetmezliginde büyüme yapıyomuş tabi bu şekilde organlar çalışmıyo vücut su topluyu hayırlısını versin rabbim tüm hastalara bunları yazarken bile adam nefes almakta zorlanıyo ben size deyim bu adam çok yaşamaz böle giderse ölür ben hiç yakınımı kaybetmedim evin içinde çok korkarım kızımda öle naparız bilmem
teşekkür ederim canım amin amin darısı sizlere opuyorumnanaktan
bu ararda başak35 de doğum yaptı burçinimizde dünyaya geldi :lepi:![]()
arkadaslar benım 2. asılama da tosladı nedense hıc sasırmadım anlamıstım olmadıgını da ınsan yıne de belkı dıyo belkı ya ıste bu maceranında sonuna geldık bu ıs benım ıcın kapanmıstır en az bı 6 ay daha dr gormek ıstemıyorum kadına tel ettım sonuc bu mıne hanım dedım bana hıııım kısmet demek tutmamıs adetın 3 gunu gel bakalım dıyo ne tesellı ne bı acıklama hıc bısı yok sankı markete gıdıyorum gıbı ufff gıtmıcem 3. gunu falanda zaten bugun yarın olurum herhalde hafta ıcı annemlerın yanına gıdıcem kısmetse koye annemler 1 aydır ordalar bızı cagırıyolardı bende sonucu ogrenemeden gıtmedım artık gıderım rahat rahat ıste bole canlarım bakalım mevla bıze ne zaman verecek
hepiniz berat kandili kutlu olsun arkadaşlar
aselim seninkide hayırlı olsun rabbim tamamaına erdirir inşallah
mavi canım hiç takma kafana bende 2 kere yaptırdım 7 ay oldu dr beni bekliyo bize direk tüp yapacak tutmayacagını bildigim için hiç gitmek istemiyom sonunda ben üzülecegim aman takma kafana 2 3 güne kalmaz kendine gelirsin kadeşimide babamgil bugün alanyaya götürüyolar şimdi konyadalarmış mevlanaya gitmişler bugünün yüzü suyu hütrmetine rabbim ikisinede akıl fikir verirde dogru yolu bulurlar inşallah rabbim ellerimiz boşa çevirmesin benimde migrenim tutttu igne yaptırcam midem 3 gündür çok fena boşaltıp duruyom
hayırlı akşamlar geçmiş olsun gülücük kendine dikkat et tedavini yaptır belki daha az olur agrıların kızlar size çok güzel bi haberim var kardeşim saglıgına kavuştu pazartesi taburcu oluyo dru zamanla daha iyi olacaksın dedi ameliyat olmaktan kurtulu kendiliginde geçti ama hala uyuyamıo inşallah oda zamanla geçer darısı ttüm hastalara rabbim acil şifalar versin bu haberleri kayınbabam içinde vermek isterdim ama evde hala bi matem havası var adam bi türlü iyileşemedi gittikçe heryeri şişiyo drda bişe yapamıyo kalp yetmezliginde büyüme yapıyomuş tabi bu şekilde organlar çalışmıyo vücut su topluyu hayırlısını versin rabbim tüm hastalara bunları yazarken bile adam nefes almakta zorlanıyo ben size deyim bu adam çok yaşamaz böle giderse ölür ben hiç yakınımı kaybetmedim evin içinde çok korkarım kızımda öle naparız bilmem
arkadaslar benım 2. asılama da tosladı nedense hıc sasırmadım anlamıstım olmadıgını da ınsan yıne de belkı dıyo belkı ya ıste bu maceranında sonuna geldık bu ıs benım ıcın kapanmıstır en az bı 6 ay daha dr gormek ıstemıyorum kadına tel ettım sonuc bu mıne hanım dedım bana hıııım kısmet demek tutmamıs adetın 3 gunu gel bakalım dıyo ne tesellı ne bı acıklama hıc bısı yok sankı markete gıdıyorum gıbı ufff gıtmıcem 3. gunu falanda zaten bugun yarın olurum herhalde hafta ıcı annemlerın yanına gıdıcem kısmetse koye annemler 1 aydır ordalar bızı cagırıyolardı bende sonucu ogrenemeden gıtmedım artık gıderım rahat rahat ıste bole canlarım bakalım mevla bıze ne zaman verecek
herkesin kandilini kutluyorum , alllah dualarımızı kabul eder inşallah bu güzel gecede
secemde sanada geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum
arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz, 2.bebeklerimizi kucaklarımıza almak istiyoruz. nitekim benim bu ay da olmadı yaklaşık 10 gün evvelden adetim geldi.
benim şu aralar kafamı kurcalayan bir durum var
14 ay oldu 2.bebeğimze kavuşamasık , allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
benim dr.um rahim filmi çekilmeme gerek yook dedi. ben de olmaya meraklı değilim çokkkk korkuyorum ayrı konu ama yinede aklımda fikrimde hep ya tüpler tıkalıysabu kadar zaman boşa giderse diye de düşünmeden edemiyorum .
benim gibi olup da rahim filmi çektirmeyen ve 1 sene sonunda 2. bebeğine kavuşan arkadaşlarımız var mı acaba , ne olur cevap yazın durumumla ilgili rahatlatıcı ya da yön gösterici yazılara çk ihtiyacım var teşekkürler
merhaba kızlar.. akşam kanamam başladı sabha doktora gittik hemen bebek görünmedi kse boşş.. kendiliğinden düşmesini bekliycez olmazsa perşembe kürtaj..çok moralim bozukk....kötüyüm
herkesin kandilini kutluyorum , alllah dualarımızı kabul eder inşallah bu güzel gecede
arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynı sıkıntıları yaşıyoruz, 2.bebeklerimizi kucaklarımıza almak istiyoruz. nitekim benim bu ay da olmadı yaklaşık 10 gün evvelden adetim geldi.
14 ay oldu 2.bebeğimze kavuşamasık , allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
benim dr.um rahim filmi çekilmeme gerek yook dedi. ben de olmaya meraklı değilim çokkkk korkuyorum ayrı konu ama yinede aklımda fikrimde hep ya tüpler tıkalıysabu kadar zaman boşa giderse diye de düşünmeden edemiyorum .
benim gibi olup da rahim filmi çektirmeyen ve 1 sene sonunda 2. bebeğine kavuşan arkadaşlarımız var mı acaba , ne olur cevap yazın durumumla ilgili rahatlatıcı ya da yön gösterici yazılara çk ihtiyacım var teşekkürler
canım çok korkulacak bişe degil bu yani ben çektirdim hemde 2 kere yani drun öle dememesi lazımdı ben druma çektirdim dedim o ozamandı şimdi kapanabilir dedi tekrar çekti ilk gittigimde hemde ya dru degiştir yada ısrarcı olherkesin kandilini kutluyorum , alllah dualarımızı kabul eder inşallah bu güzel gecede
canım benimde 4 gündür kasıklarım agrıyodu bulantımda vardı arada bi kramp giriyodu dün acile gittim malesef idrar yolları enfeksiyonuymu ne hayallere kapılmıştım ama olmadı pazara gelir benim kırmızılar sende hemen bi dra git tedavine bak kadınlarda çok oluyo biliyosun bu enfeksiyonlar ihmal etme derim 2 ay olmuş bidehayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim bugünün hürmetine inşallah hayırlısıyla gül yüzlü bebekler nasip eder isteyen herkese. arkadaşlar sayenizde ben de 2. bebeği düşünüyorum ama sanırım ramazandan sonra çalışmalara başlıyacağım. doktora da gitmem gerek kasıklarımda 2 aydır sürekli değil ama arada bir ağrı oluyor. inş bişey çıkmaz. Herkesin kandili mübarek olsun tekrardan. iyi akşamlar