- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #8.681
selam kızlaarr..opuyorumnanaktan.herkese hayırlı günler diliyorum..f.b.t.l canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki.:teselli:.yeterki Rabbim can sağlığı versin..ne zaman istersen yazarım seni listeye oldumu canım.Şenizyerimseniben.öptüm bacıımm..
azize1 canım beniimm gözün aydın..yerimsenibenŞenizRabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben geçen c.tesi adet olmam lazımdı olmadım.:uhm::sm_confused:.gerçi bir hafta 10 gün geçiyo her ay..onun için merak etmiyom ..ama kızımdan beri unutmuşum.:kedi:.kaç gün geçince belirtiler başlıyodu..bende pek bişey yok ondan umudumda yok açıkçası..geçen ay değilde diğer ay kaynanamın ve annemin ısrarlarıyla bazı otların buğuna oturttular beni..mafoldumbensonra üşütme dediler ama ben pek dikkat etmedim sanırım..geçen ayda azar azar oldu adetim.:sinifsinif:.kaynanam kızdı üşüttün kitlenecek vücudun adetin kesilecek dedilmaz:..şimdi bu ayda olmadım.:çok üzgünüm:.yoksa kaynanam mı haklı çıktı diye korkuyom valla..:çok üzgünüm:.tedirginim bu ara yarın birgün hastaneye gidicem:mymeka::a015:...öptüm canlarıııımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...
canım ya hayırlısı olsunnnn sanki üşütüpte ne yaptın saatlerce suyun içinde durmadınyaaa kısmette varsaaa olur herşeyyy ot mot vesileeee yaniii allah versin nasip etsin yeterkiiiii
bu arada ben hamileyimm 23 aylül son adet 30 haziran doğum sanırım allah nasip ederse ayın 15 şinde doktora gidicem o zamana kadar beklicem erken gitmek istemiyorummm