- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Sizce genel bi sorun mu kisiden kisiye degisen bi durum muYaş ilerleyince eyvallahı olmuyor insanın azizim. Sorun yok, büyüyorsunuz..
Bende hep hayatimda insanlari kirmamak adina kendimden feragat etmis biriyim hwp insanlarin gonlu olsun onlar mutlu olsunlar yanlis anlamasinlar aman kirilmasinlar diye diye bu hale geldimBir insana kırgınsan o sana hata yapmış demektir bu kadar üstünde durma.
Mesela ben çok kindar biriyim, hoş mu değil ama en azından iyi yanı daha az hasarla atlatıyorum olayları. Daha az kafa yoruyorum ve o insanlar hayatımdan çıktıkları için rahatlıyorum.
Aslinda oyle dusunduklerinede eminim ama ne bileyim hep karsimdaki insani kirma tedirginligiyle yasadimyanlis anlamada, unutunca onlarda sana enayi gozuyle bakiyorlar. Kirildiklarina arana mesafe koy. Fazla konusma mecbur kalincada sadece mecbur olduhun konutu kisaca konus . hal boyle oluncada arayada mesafeyi koymus olursun.
seni cok iyi anliyorum. ben kendi kendime ben onu kirmaktan korkuyorum ama su an bir sey olsa o beni kirmaktan korkar mi diye dusunuyorum. cevabinin hayir oldugunu bildigimden kendi kendime boyle birisi olma diye konut veriyorum.Aslinda oyle dusunduklerinede eminim ama ne bileyim hep karsimdaki insani kirma tedirginligiyle yasadim
Hatta 10 yillik bi arkadasim vardi bana karsi cok kirici davranislari oldu tek bir kere belli etmemeye calistim alttan aldim ama suan aramiza mesade koydum ozluyorum ama kirginim ve konusmak istemiyorum bi celiskinin icindeyim anlayacaginiz
Aslında dusunce sekli iyiymis bende bakiyorumda ben insanlari kirmayayim diye ozen gosterdikce karsimdakiler dahada dusuncesizce davranmislar banaseni cok iyi anliyorum. ben kendi kendime ben onu kirmaktan korkuyorum ama su an bir sey olsa o beni kirmaktan korkar mi diye dusunuyorum. cevabinin hayir oldugunu bildigimden kendi kendime boyle birisi olma diye konut veriyorum.
Sanki bu durum beni karsimdakinden once nefret ettirecek sonrada kin duymama neden olacakmis gibi geliyorBana kinciden çok hassas biri gibi geldin. Kinci insan senin gibi yüzüne bakamıyorum isteksiz konuşuyorum falan demez.
Aksine her şey normalmiş gibi davranıp intikam gününü bekler
Alttan almak da bir yere kadar.Sizi kırmaktan korkmayan insanlar için fazla hassas düşünüyorsunuz.Sonuçta kalp bu bardak değilki kırılınca yenisini alasınız.Bunun adı kin değil yıpranmışlık.Yerinizde olsam beni dert sahibi yapan çevreyi siler atarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?