Kira mi kaynana mi ?

Herkesin kv be kp i Farkli. Ben olsam kendiminkimer ile altli ustlu oturmayi kabul ederim. Hatta genis ve guzel bir evimiz olursam beraber oturmaya bile ses cikarmayabilirim. Cunku benimkilerin agzi var dili yok. Ama sen 2 yil boyunca onlarla hic anlasamamissan hic bulasma bu ise derim. Ayrica arsaya 3 katli ev dikio altli ustlu oturacaksaniz ve kiraya verme durumu olmayacaksa diger kata da ya gorumcen ya eltin gelir hic cekilmez. Ayrica arsa ve ev dikmek icin de sizden yine mutlaka para alirlar ortak olma planlari varsa. Simdiden tavrini koy. Yavastan esini isle. Burda cok mutluyum, annemden uzaga gidersem cok mutsuz olurum, kendi ozelimizi seviyorum altli ustu olursak ozelimiz kalmaz gibi bahaneleri simdiden turet. Ama bunlari yaparken asla esinin ailesini istemedigini belli eden seyler soyleme isi inada bindirebilir. Kendi mutlulugun ve uzuntun uzerinden git. Zaten seni seviyorsa sana kiyamaz. Oraya tasinirsaniz da para biriktirip yeni ev alma hayallerini unut.

Ben konuyu daha okumadan yorum yapacam kesinlikle kirakiz ac kal ama yinede ev üstüne ev kurma bu sürü arkadasim bu dertten sikayetci ve hepsinin sonu kira olmaş

Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
Az ye uz ye ama uzakta huzurla ye. Yakinlik herzaman sikinti.

Evet az cok biliyorsunuz paraci bi kp surekli beraber olmayi bekleyrn bir kv var .. Ve kavgalarla dolu 2 yil esimle
. Suan aramiz iyi .. Nisanliyken 1 seneye kadar ev alacagiz dediler almadilar.. Simdide arsa alip3 katli ev yapacagiz sizede diyorlar .. Maasimiz 2 bin kira 650 .. Oyle boyle geciniyoruz sukur .. Ama esimdr hazir ev olacak oraya gecelim diyor birikim yapip yeni ev aliriz diyor..yeni alacaklari arsa annemlere uzak.ve altli. Ustlu oturma fikrleri var .. Siz olsaniz ne yapardiniz .. Ben asla olmaz dedim ama. Goruslerinizi.merak ediyorim ... O evi kiraya veremeyiz bu da not ..kafam karisik ?
kaynana ile otururdum eğer anlaşıyorsam...ayrı ev 1000 lira demek

Kira...ayrica arsaya yapilacak eve ister istemez icini yaptirmaya yatirim yapacaksiniz fakat hic bir zaman tam sizi evinizmis gibi olmaz lutufmuş gibi olur bence. Kaldi ki sizin bile sayilsa altli ustlu oturmaya gerek yok.

Huzurlu bir hayatınızın olmasını istiyorsanız kirada oturmalısınız. Ev evin üstüne olmaz diye bir tabir vardır. Öyle yada böyle onlara gebe kalırsınız

Bu kaynanalara sesleniyorum gelinlerinizin üzerinden elinizi Çek'in artık. Kocam bana iyi davranır kahvaltı Hazırlar kaynananın morali bozulur eşim karımdan uzak duramıyorum dayanamıyorum der annesi bensiz Nasıl duruyorsun der ya kendi kızına yapılınca da övünerek anlatır aynı şeyleri. Eşim brz kızsa sevinir kadın. Aslında herkes bi kız çocuğu varsa kız evladı varmış gibi davransa yada bigün kız torunu olacakmış gibi davransa hiç problem çıkmicak kendi kızlarının pisliğini gizlerler ama gelinin kursunu arayarak bakarlar ne pislik kokuşmuşlar. Bi de hem Her Turlu pisliği yaparlar hem de o kız beni niye aramıyo derler

Çadırda kal daha iyi!

Allah askina Mune Mune abla bi bana yazdikalrina durduk yere saymaaina bakip ceza verseydiniz .. Demedigim seyi demia gbi ustume geldi savundum bu kadar ben yiyecek ne var pes

Back
X