- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Evden çıkınca ve faturalari ödeyince veririm deyin. Anahtarlarini ev sahibine teslim etsinler. Kirdiklarindan eminsen de depozitoyu eksik ver. Ya da faturalardan artan miktarı vericem dersinizKızlar benim şehir dışından gelemeyeceklerimi bildikleri için biz evden çıkıyoruz, depozitoyu ver diyorlar. 2 gün sonra çıkarlarmış. Evde bir yeri kırmışlardı, biz yapmadık diyorlar. Gerçekten de gidemiyorum ne yapacağım? Bu ayın faturaları da gelmedi.
Bulundukları şehirde tanıdığınız biri yok mu? Ayrıca kontratları devam ediyorsa kira ödemedikleri takdirde yasal işlem başlatacağınızı söyleyin. Ya evden çıksınlar faturaları vs ödesinler siz de depozitolarını yatırın ya da çıkmayacağız diyorlarsa yasal işlem başlatın.Kızlar benim şehir dışından gelemeyeceklerimi bildikleri için biz evden çıkıyoruz, depozitoyu ver diyorlar. 2 gün sonra çıkarlarmış. Evde bir yeri kırmışlardı, biz yapmadık diyorlar. Gerçekten de gidemiyorum ne yapacağım? Bu ayın faturaları da gelmedi.
Evden çıkmadan anahtarlari kargolamadan depozitoyu iade etmeyeceginizi söyleyin. Sonrada fatura ve tadilat parasini kesersiniz.Led_BiR_Vele_DisTiri , bu ayın kirasını verdiler. 3 gün sonra 1inde nisanı vermeleri gerekiyordu. Kirayı ödemeden kalmak istediler ben de kabul etmedim. Normalde 1 ay önceden haber vermeleri gerekiyordu çıkarken, çıkıyoruz ver paramızı diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?