- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
depozıtoyu vermeyınEv sahibi ailem oluyor. Gerçekten insanlara acımamak gerekiyor. Kirayı ödeyemiyor, avukatım var benim diyor. Bulundukları şehirde tanıdığım yok olsa da şu an kimse yabancılara yaklaşmak istemez.
Evden çıkmalarının benim için bir mahsuru yok ama insan bu kadar mı anı kollar. Dün yatıracağız hesabını ver diyorlardı, şimdi yatıramayız, depozitomuzu ver diyorlar. Kırdıkları yeri de biz geldiğimizde öyleydi diyorlar, neyse ki, video var.
Demek istediğim mesela ben mart ayını ödedim dimi 30 u kira günü.. ya nisan 30 a kadar oturup depozito yu almadan çıkıcam yada depozito yu almak istiyorsam mart 30 yada en fazla2 3 gün sonra ya kadar taşınmam lazım.. yani ya bir ay fazladan oturacaklar depozito yu o bir aya sayacaklar depozito sende kalacak yada depozito yu alıp çıkacaklar.. kontrol ettirin bakam birde faturaları yatırıp sıfırlamışlar mı.. fatura borcu bırakmasınlar size..Benaslindayoum , anlamadım dediğinizi. Martı ödemediler, nisanı ödeden çıkacaklar. Kontrat Mayıs ayına kadardı. 1 ay önceden söylemeleri gerekiyordu. Ben başkalarını bulmuştum ama ev bulamadıklarını, kalacaklarını söylemişlerdi. Bunların yaptığı, sınırlar açılırsa bir an önce tüymek. Pasaport fotokopisini istedim vermedi. O da benim kimliğimi istedi, verdim hemen. Aklı sıra sen ne yaparsan ben de aynısını yaparım demeye çalışıyor. Bu arada biri 3 aylık turist vizesiyle burada, diğerinin de kısa dönem oturum izni mayıs da bitiyor.
Eve zarar vermişlerse bedelini kesin fiyatı neyse verdikleri zararinBenaslindayoum , anlamadım dediğinizi. Martı ödemediler, nisanı ödeden çıkacaklar. Kontrat Mayıs ayına kadardı. 1 ay önceden söylemeleri gerekiyordu. Ben başkalarını bulmuştum ama ev bulamadıklarını, kalacaklarını söylemişlerdi. Bunların yaptığı, sınırlar açılırsa bir an önce tüymek. Pasaport fotokopisini istedim vermedi. O da benim kimliğimi istedi, verdim hemen. Aklı sıra sen ne yaparsan ben de aynısını yaparım demeye çalışıyor. Bu arada biri 3 aylık turist vizesiyle burada, diğerinin de kısa dönem oturum izni mayıs da bitiyor.
Katılıyorum ayrıca gider kapının kilitlerini drgistirirdim şahsen ben öyle yapıyorum her kiracı sonrası kilit değiştiriyorumPardon madem o şehre gidemiyorsun, tanıdığın da yok. Çıktık deyince çıktıklarına nasıl emin olacaksın? Çok garip bir iş oldu bu. Çok uzak bir mesafe mi? Özel araçla ve izinle gidebiliyorsam giderdim ben olsam
Bu yüzden yabancıya kiraya vermiyorum.Benaslindayoum , anlamadım dediğinizi. Martı ödemediler, nisanı ödeden çıkacaklar. Kontrat Mayıs ayına kadardı. 1 ay önceden söylemeleri gerekiyordu. Ben başkalarını bulmuştum ama ev bulamadıklarını, kalacaklarını söylemişlerdi. Bunların yaptığı, sınırlar açılırsa bir an önce tüymek. Pasaport fotokopisini istedim vermedi. O da benim kimliğimi istedi, verdim hemen. Aklı sıra sen ne yaparsan ben de aynısını yaparım demeye çalışıyor. Bu arada biri 3 aylık turist vizesiyle burada, diğerinin de kısa dönem oturum izni mayıs da bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?