Kira ödemek istemeyen ev arkadaşlarına ne yapmalı?

Benaslindayoum , anlamadım dediğinizi. Martı ödemediler, nisanı ödeden çıkacaklar. Kontrat Mayıs ayına kadardı. 1 ay önceden söylemeleri gerekiyordu. Ben başkalarını bulmuştum ama ev bulamadıklarını, kalacaklarını söylemişlerdi. Bunların yaptığı, sınırlar açılırsa bir an önce tüymek. Pasaport fotokopisini istedim vermedi. O da benim kimliğimi istedi, verdim hemen. Aklı sıra sen ne yaparsan ben de aynısını yaparım demeye çalışıyor. Bu arada biri 3 aylık turist vizesiyle burada, diğerinin de kısa dönem oturum izni mayıs da bitiyor.

depozıtoyu vermeyın
avukatı varmıs ya
onun avukatına selam soyleyın hıc bır halt edemezler
kıra odemeyen kıracıyı cıkarabılırsınız ustelık eve zararda vermısler
o depozıtoda bu gunler ıcın zaten depozıto sızın hakkınız su durumda
valılkten ızın alın ozel aracla eve gıdın kılıdı degıstırıp kızları evden cıkarın

Demek istediğim mesela ben mart ayını ödedim dimi 30 u kira günü.. ya nisan 30 a kadar oturup depozito yu almadan çıkıcam yada depozito yu almak istiyorsam mart 30 yada en fazla2 3 gün sonra ya kadar taşınmam lazım.. yani ya bir ay fazladan oturacaklar depozito yu o bir aya sayacaklar depozito sende kalacak yada depozito yu alıp çıkacaklar.. kontrol ettirin bakam birde faturaları yatırıp sıfırlamışlar mı.. fatura borcu bırakmasınlar size..

Eve zarar vermişlerse bedelini kesin fiyatı neyse verdikleri zararin

Faturalar ödenmiş geçen ayın ama bu oturdukları ayın faturası 12si 13ü gibi gelir. Aldığım 1000 liralık depozitoyla zaten ne makine tamir edilir ne de buzdolabı. Hem kullanıyorlar hem ödemek istemiyorlar hem de havalarından geçilmiyor.

Uzakta da olsam sizi buradan şikayet edeceğim dedim, bakalım insan gibi çıkacaklar mı. Özel aracım yok, gidemem, otobüs de yok. Valilik eğer çok kişi olursa duruma göre otobüs seferi düzenleyecek galiba.

Hasta gibiyim zaten, başkalarını öldürmek istemiyorum ama evin zararını karşılamasa da ben bu kızları ifşa etmek istiyorum.

Eger ikametgah adresiniz o evse gidebilirsiniz izin alip. Ikametgahin bulubdugu yere yasak yok.

İkametgah orada ama 1.kendimi iyi hissetmiyorum 2.özel aracım yok, otobüs de valilik iznine bağlıymış.

1 aylık kirayı vermeyeceklerse sizde depozitoyu vermezsiniz, hem eve zarar vermişler. Ayrıca kirayı vermedikleri halde nasil avukat lafı ediyorlar anlamadim

Katılıyorum ayrıca gider kapının kilitlerini drgistirirdim şahsen ben öyle yapıyorum her kiracı sonrası kilit değiştiriyorum

Bu yüzden yabancıya kiraya vermiyorum.

Terbiyesizler ya eğer sorun cıkararlarsa twitterdan ifşalayın

Twitterdan değil ama kızları bulduğum siteden ifşalamayı düşünüyorum. Benden çıktıktan sonra da başkalarına şirinlik yapıp evlerine yerleşecekler. Hem kırmış hem de sen yapmışsın, biz geldiğimizde de böyleydi diyor. İnsanlık hali her şey olabilir ama 'kusura bakma, istemeden oldu' dersin olur biter.

Kira alamıyorsaniz depozitoyu kiraya sayarsiniz. Otobüs ile gidip cilingirle anahtari değiştirebilirsiniz.

Otobüs valilik iznine tabii. Artık kaç kişi olunca ne zamana izin çıkarsa. Ben evi görmeden kızların evden bir şeyi çalıp çalmadığına nasıl emin olacağım? Evi görmeden depozitoyu verirsem, üstüne bir de para vermiş olacağım.

Ben sizi eski konunuzdan hatırladım. Orada ortak tanıdıklarımiz vardi arkadaşlarım için kabul ettim ay sonunda gidecekler demistiniz . Orada da fatura için çok tepki toplamistiniz.şuan ülke olağan üstü bir durumda neden 1 ay önce haber vermediye peşine düşmemek lazım. Mart kirasını verdilerse sorun etmeyip kurtulun bence

Kahveci bi hatun, ben kirada değilim, sadece evi görmeden paralarını göndermek istemiyorum. iyi niyetli olsalar bugünü beklemezlerdi, daha dün kalacaz diyorlardı. Eve gittiğimde, eşyasız görürsem, üstüne bir de depozito vermiş olacağım.

Ev arkadaşları kadar kötü bir durum yok gercekten , bu sebeple 2 ev değiştirdim öğrenciyken biri kirayı vermez , diğeri faturaları ödemez . İyileri de var tabiki de böyle kendini uyanık sanan da çok insan var maalesef , en iyisi sizin için , Faturaları ve evde yaptıkları zararları almadan depozitolarini verme. Ayrıca konuşmalarını da ss olarak kaydet . Anahtarları alıp evde ki eşyaları kontrol etmeden depozitoyu verme , eşyalarını bile çalabilirler. Şikayet edebilcegnide söyle zaten karakolda ifade alıyorlar sonra üstünde fazla durmuyorlar zaten karakolda uzlaştırmaya çalışıyorlar , avukatıda olsa bir cacık yapamaz. Umarım atlatırsın bir an önce .

Ya evet,eşyalarımın olduğu odayı da açık bıraktım, kullansınlar diye. Aklıma kötü bir şey gelmedi. Ben pasaport fotolarını istedim vermedi, o benden kimlik istedi hemen verdim. Ben bir şeyler karıştırdıklarını tüymeye çalıştıklarını düşünüyorum.

Yani dedim ya kırk yıl düşünsek aklımıza gelmeyecek şeyleri yaşadığımız bir dönem. Apartmanda yöneticiniz varsa ona söyleyeceksiniz yada bir tanıdığınız varsa ondan rica edeceksiniz hiç mi tanıdığınız yok şehir de olmadı az da olsa tanidigin birisine söyleyin taşınırken gidip baksın evi kontrol etsin depozitonun bir kısmını ona vericeginizi söyleyin.

Evi görmeden deposito vermek ne demek üstelik kira borçları varken.
Ben olsam kalkar giderim çağırırım polisi bir tutanak tuttururum.Özel eşyalarını kapıya koyup kapının kilidini de değiştiririm.Bu ne ya kalkıp gidesim geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…