Kira ve icra

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.719
13.975
248
29
Bir arkadaşım evini devrettiği (geçen sene )halde devrettigi kişiler sözleşmeyi üzerine almamış. 5-6 kirayı hiç vermemisler birkaç kirayı geciktirmisler vs.. tam hakim değilim ama olay bu ev sahibi de sözlesmede ismi yazanları icraya vermiş en son. Şimdi arkadaşımın evde kalmadığının diğer arkadaşlarıyla mesajları duruyor. Hatta WhatsApp grupları var buna dair. Ev sahibine attığı mesajlar da duruyor evde artık ben kalmıyorum diye kalanların numarasını ve ismini de atmıştı onlar da duruyormuş. Bu borcu üstünden atabilir mi ? Bu arada sözleşme bitmiş ama fesh edilmediği için devam ediyormuş

Geçenlerde bir telefon konusu okumuştum burada hat amcasının üzerinde olduğu halde işlenen suç kullanıcıya aitmiş acaba bunda da aynı mantık işler mi ?

Ev sahibi ile yeni deviralan kisi sozlesme imzayalayacakti,kiralik olani kiralayamazsiniz,devr falan yok,evde kalanlarda bunu bildikleri icin muhtemelen hicbirsey odememistir

Kullanıcı kullandığınız kabul etmiş burdakiler kabul ederse icralık onlar olur
Ben de onu düşünüyorum acaba olur mu ?kabul etmeseler bile ispatı mesajları var çünkü
Ev sahibi ile yeni deviralan kisi sozlesme imzayalayacakti,kiralik olani kiralayamazsiniz,devr falan yok,evde kalanlarda bunu bildikleri icin muhtemelen hicbirsey odememistir
Ya yeni yeni ödemeye başlamışlardı öğrenci kafası işte gezmeye gelince para var kiraya gelince yok. Ev sahibi haklı ama yanan benim arkadaşım oldu

Back
X