- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Merkez olmayan ilçelerde ki sitelerden kiralık bakabilirsiniz. İstanbul’un her bölgesinde çok donanımlı siteler var. Merkez semtlere göre fiyatları biraz daha makul olacaktır.Merhaba kızlar
Şu kira durumları canımı sıkıyor. Evleneceğiz ev bakıyoruz, büyük şehirde oturmak durumundayız. Ben çalışıyorum aylık 9 bin civarı alıyorum, eş kişisi 12 civarı alıyor. Ev alabilecek birikimimiz yok , daha doğrusu altınlar ve kendi birikimimizle 500 bin civarımız olacak . Kredi çekip ev alalım kiraya giden para çöpe gidşyor desek 2+1 bile 2,5 milyon civarı . Öyle bir kredinin aylığı zaten 35 bini buluyor yani imkansız. Kiralar oturmak istediğimiz yerler 10 bin civarı. Açıkçası kötü bir semtte oturmak istemiyoruz güvenli olmasına önem veriyoruz çünkü . Ama düşününce de akşam uyumaya geldiğimiz bir eve birimizin komple maaşının gitmesi can sıkıcı. Kalan para ancak faturalar ve beslenmeye vs yeter, yani bir birikip de yapamayız. Birikim yapamadığımız için giçbir zaman bir ev alamayacağız. Daha düşük kiralı bir yerde oturalım biraz biriktiririz en azından diyoeum bazen ama 5 bin olan daireler bile o kadar kötü geliyorki bana , semt vs korkutucu geliyor bana nedense. Şuan ailemle daha küçük bir şehirdeyiz burda evler daha ucuz haliyle güzel bir semtte güzel bir evde oturuyorum belki bu yüzden abes geliypr bana o evler . Bu durumda olan arkadaşlar, yeni evlenenler , büyük şehirde yaşauanlar. Var mı öneriniz, ne yaparsak daha mantıklı olur, ne yapmak lazım
Oturduğunuz semte çok takılmayın. Zamanla alışırsınız