kiracı bulamıyorum.bir ah çeksem karşıki dağlar yıkılır

lilith2013

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
791
234
güzelcene bir ev aldım gebze'de .yepisyeni.ferah odalar.geniş mutfak.içinin eşyaları tamam.ama gel gör ki nasipsizim.nerde at hırsızı gibi tipler var onlar geldi.benim de gözüm tutmadığından ev de benim kızım gibi olduğundan herkeslere emanet edemem.5 aydır boş boş bekliyor.yok mu şöyle helal süt emmiş biri gelsin tutsun.valla zam yapmam.uyguna veririm.he?

Sizde bizim gibisiniz :) dublex evi 105e veriyoruz bi türlü satamadık 1 yıldır :KK43: bu şans bize niye gülmez anlamadım :KK61:

kısmet,kısmet..itin öldüğü yerdeki evler kapış kapış ben bulamadım yahu.geçen sene biri geldi.eli yüzü düzgün.üst düzey yöneticiyim falan dedi.o da dolandırıcı çıktı iyi mi?

2+1 üstelik eski ev off bir dünya para veriyorum. sırf merkezi diye. gebze'de olaydım geliim mi derdim :)

eşyalı ev..yeni üstelik.merkezde üstelik. ve ev de yeni.eşyalı olduğunu söylemiş miydim?
anlıyorum ama sonuçta gebze de 600 tl ye sıfır çok güzel kiralık evler var. biliyorum yani. eşyalı olması ise herkesi cezbetmez. mesela ben asla eşyalı ev tutmam. ancak bekar erkekler ya da öğrenciler sıcak bakar eşyalı eve.

güzelcene bir ev aldım gebze'de .yepisyeni.ferah odalar.geniş mutfak.içinin eşyaları tamam.ama gel gör ki nasipsizim.nerde at hırsızı gibi tipler var onlar geldi.benim de gözüm tutmadığından ev de benim kızım gibi olduğundan herkeslere emanet edemem.5 aydır boş boş bekliyor.yok mu şöyle helal süt emmiş biri gelsin tutsun.valla zam yapmam.uyguna veririm.he?
Eşyalı eve herkes sıcak bakmaz maalesef. Bekar ve muhtemelen at hırsızı tipli insanların gelmesi çok doğal.
Hayırlı olsun eviniz bu arada

X