E egeguzeli212 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 223 Emoji Skoru 80 Puanlar 48 Yaş 37 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilay5 #81 nscckts .!.: oyle de boyle de gunaha gırıyorsunuz nasıl olsa derken ? ev alırken neden gunaha gırılıyor kı Genişletmek için tıkla... Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz
nscckts .!.: oyle de boyle de gunaha gırıyorsunuz nasıl olsa derken ? ev alırken neden gunaha gırılıyor kı Genişletmek için tıkla... Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz
N nscckts Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 47.320 Emoji Skoru 127.687 Puanlar 598 Yaş 39 Yer Gaziantep 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilay5 #82 egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... alemsınız ya kıracı yanlıs bırsey yapıyorsa gunaha o gırıyor yanlıs bırseyde de ev sahıbı olarak haklarınız var haklarınızı koruyabılırsınız
egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... alemsınız ya kıracı yanlıs bırsey yapıyorsa gunaha o gırıyor yanlıs bırseyde de ev sahıbı olarak haklarınız var haklarınızı koruyabılırsınız
Paticikk Şışt Alerjim Var Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 634 Emoji Skoru 1.595 Puanlar 43 25 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilay5 #83 Yani avukata danışın illa ki çıkarır avukat siz haklısınız
Bloss Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 5.433 Emoji Skoru 19.761 Puanlar 198 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilay5 #84 egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ?
egeguzeli212 .!.: Ev alirken degil ev alip kiraya verdikten sonra kiracinin yaptiklarindan oturu gunaha giriyorsunuz Genişletmek için tıkla... Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ?
N nscckts Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 47.320 Emoji Skoru 127.687 Puanlar 598 Yaş 39 Yer Gaziantep 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilay5 #85 Bloss .!.: Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ? Genişletmek için tıkla... ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha
Bloss .!.: Nasil ? Kiracının yaptıklarından dolayı ben nasıl günaha giriyorum? Nerede yazıyor bu ? Genişletmek için tıkla... ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha
Bloss Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 5.433 Emoji Skoru 19.761 Puanlar 198 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilay5 #86 nscckts .!.: ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha Genişletmek için tıkla... Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış @nscckts .
nscckts .!.: ben onu soyle yorumladım sanırım kıracıya sovuyor oradan gırıyor gunaha Genişletmek için tıkla... Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış @nscckts .
N nscckts Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 28 Nisan 2014 Mesajlar 47.320 Emoji Skoru 127.687 Puanlar 598 Yaş 39 Yer Gaziantep 26 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi lilay5 #87 Bloss .!.: Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış @nscckts . Genişletmek için tıkla... ya cıkmam evden dıyordur ya kırayı gec verıyordur ev sahıbıde gelmısıne gecmısıne ılgınc seyler soyluyordur ondan gunaha gırıyorum dıyordur o cumleye ancak bu kadar mantık kurabıldım
Bloss .!.: Ama kiracının yaptıklarından ötürü yazmış @nscckts . Genişletmek için tıkla... ya cıkmam evden dıyordur ya kırayı gec verıyordur ev sahıbıde gelmısıne gecmısıne ılgınc seyler soyluyordur ondan gunaha gırıyorum dıyordur o cumleye ancak bu kadar mantık kurabıldım