yıllar önce apart aldık. Para biriktirme sebebimiz
tüp bebek tedavisiydi. İl dışı ve Özelde yaptıracaktık. Yemedik içmedik apart alacak kadar para biriktirdik. Oğlum tüp bebek, çok şükür ki o zaman maaştan halettik. Paraylada apart aldık.
2 yıl önce eşimin ısrarı sonucu evi düzdük. Bir çok şey sıfırdı. Öğrenciler kaçar gibi evi bırakıp gittiler. Hiç aidat vermemişler. Evi o kadar kötü kullanmışlar ki anlatamam. Yağ içinde mutfak. Dolap kapakları kabarmış, salon laminenti tamamen kabarık. Değişmesi lazım. Musluk bataryası kopmuş. Duvarlar kazık. Eşya sürtmesi gibi değil boynuzlu hayvan girmiş olmalı. Evi öyle görünce ağlayacaktım neredeyse.
Bi ara eşimden ayrılıp o eve yerleşme fikri vardı. Şükür şimdilik iyiyiz. Ama benim için garanti gibi hissettiriyor.
Bir taraftan o dönem gerçekten emek verip sıktık biz. Gezebilirdik , ben yemedim sen ye der gibi millete veriyoruz gibi hissediyorum.
Satasım var satmakta istemiyorum. Tamir ettirmek zorunda kaldık . Parada gidecek. Çok canım sıkıldı.
Bu konuda eşim çok hatalı defalarca aidatla birlikte kirayı bize yatırsınlar dedim dinlemedi. Depozito al dedim dinlemedi. Aidatı avukatla alacakmış , anlaşmışlar.
Ev bize geçirdi şuan
adettime az kaldığı için duygusal haldeyim, saçma geldiyse göz ardı edin