Bu saydığınız herşey ev sahibine aittir. Bir musluktan emin olamadım ama tavan, panjur ev sahibine ait. Lavabo tıkanması tesisattan ötürüyse onu da ev Sahibi halletmeli. Konuşup, yaptırıp faturasını gönderip kiradan düŞebilirsiniz. 1 ayda tek kişi bu kadar şeyi bozamazsınız zaten.
Evin catisi yerinde duruyor mu kuzum ?
ne balli ev sahipleri var soyle evleri kiraya veriyorlar..ya kendi yaptirsin ya da sen yaptir kiradan dus biz oyle yapiyorduk
Tabiki de ev sahibi yaptiracak saydiklarinizi.60 yillik binaya 2000 tl ? Keske daha iyi arastirsaydiniz..
Hayirlisi olsun insallah ,anliyorum..Hiç zamanım yoktu. Boşanma davam vardı. Barışırız belki diye düşündüm evi değiştirmedim. Son bir hafta kala davaya evi taşıdım. O 1 haftada buldum evi. Aramadım bile ilk bulduğum eve taşındım.
Kira sözleşmesi yaptınız mı?Mutfak musluğu gece alt taraftan su kaçırmış. Sabah kalktım su olmuş yerler. Öylece duruyor. Altına kova koydum. Ev sahibine söyledim. Tesisatçı çağırmak lazım dedi. Bilemedim açıkçası. Ekonomik olarak bu kadar hasarı kaldıracak durumum yok. 1500 lira veriyorum kira ve bi de bunlara harcama yapmak istemiyorumev sahibimi de çok seviyorum. Onunla bozuşmak yerine kendi cebimden ödemeye raziyim. Ama nedir doğrusu öğrenmem lazım.
Evet sözleşme yaptırdık. Ama esnek dedi ev sahibim. Tamamen senin çıkarlarına uygun olsun her şey dediKira sözleşmesi yaptınız mı?
Ona bakın zaten orda yazıyordur tadilat tamirat işlerini nasıl halledeceğiniz.Evet sözleşme yaptırdık. Ama esnek dedi ev sahibim. Tamamen senin çıkarlarına uygun olsun her şey dedi
Ona bakın zaten orda yazıyordur tadilat tamirat işlerini nasıl halledeceğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?