• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracimdan kurtulmak istiyorum

Pembepancur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
45
19
3
40
Merhaba hanimlar kiraciyim ev aldim.alirken icindeki insansilardan hic supelenmedik.hep musait olamadilar evimin icini gormeden aldim.(arkadaslar oturmus evde daha once israr ettiler kacirmayin diye.)biz tapuyu alinca adam 6 ay telefonlarimizi acmadi.en son dava actik kanunlar kiracinin yaninda malesef.davayi kazandik.kiramizi yatirmiyo 3aydir.yargitaya basvurmus.bekliyoz.cildiracam.

Insanlardaki rahatlığa bak ya. O evde nasıl huzurla oturuyorlar acaba. Satış dediğin 2 günlük iş değil ki illaki önceden uyarı da verilmiştir. Kontratları var mı? Ne zaman bitiyor?

Insanlardaki rahatlığa bak ya. O evde nasıl huzurla oturuyorlar acaba. Satış dediğin 2 günlük iş değil ki illaki önceden uyarı da verilmiştir. Kontratları var mı? Ne zaman bitiyor?
Canim sozlu anlasmislar eski ev sahibiyle.bizimle konusmadilar bile. Bayanin is uerine gittim dakkasinda hastalanmis bizumle bulusamadan evine gitmek zorunda kalmis

Cildiricam ya Allaha havale ettim onlari umarim guzel bir son hazirlar

Canim sozlu anlasmislar eski ev sahibiyle.bizimle konusmadilar bile. Bayanin is uerine gittim dakkasinda hastalanmis bizumle bulusamadan evine gitmek zorunda kalmis

Valla oturanlar çok zor durumda değilse hiç gözlerinin yaşına bakmam. Davayı da kazanmışsınız şimdi elektrik falan kesmeyin, belki bir çakallık yaparlar. Ama ben sizin yerinizde olsam eğer hakikate zor durumda değillerse, atıyorum hasta çocukları falan yoksa kiranın da peşine düşerim. Herkes uyanık ya. Herkes cin olmadan adam çarpma peşinde.

Faturalar onların üzerine mi? Borç takmasınlar bi de.

Evin içini görmeden nasıl satın alıyorsunuz anlamıyorum. Benim de babamın bir arkadaşı böyle içini görmeden uygun fiyatlı bir ev almış. Evi aldıktan sonra içine bi girmiş ki (ilk kez eve ayak basıyor) ev rutubetten geçilmiyor.

Davayı kazanır kazanmaz neden icra takibi ve tahliye yapılmadı onu anlamadım ben? Dava hangi amaçla açıldı, borç mu tahliye mi?

İçini görmeden kiracıli ev almak büyük cesaret. Kiracı ay sonu çıkacak deseler almam. Kira sözleşmesi yok sanırım o zaman nasıl kiracının yanında olacak ki yasa. Evinizi zapt etmiş gibi bisey

Tahliye davasi da actik alacaklarimiz icin icra davasi da actik. Tahliyeyi kaxandik ama devlet hemen cikaramazsin diyo.karsi tarafa sure veriyo.onlarda isi uzatabildigi kadar uzatma pesinde.yargitaya tasidilar isi.(1.5 yil oldu evi alali.beklemekten yoruldum.)

İcuni gormeden almak neden musait olmuyolar diye dusunmemek...kismet heralde.biz kucuk bir ilcedeyiz ev burada baya populer.240 metrekare filan.arkadas duyunca satlik oldugunu hemen bize haber verdi iyilik yapmak icin

İçini görmeden kiracıli ev almak büyük cesaret. Kiracı ay sonu çıkacak deseler almam. Kira sözleşmesi yok sanırım o zaman nasıl kiracının yanında olacak ki yasa. Evinizi zapt etmiş gibi bisey
Bizede ders oldu. Artik bende almam. Sozlu anlasma diye bisey var.

Elektrik su doğalgaz sizin üzerinize değilse ve içerideki kiracıysa bir şey yapamazsınız suyuna elektriğine.
Sizin adınıza üzüldüm ama kiracının ev bulması için yanılmıyorsam verilen süre 2 ay

Elektrik ve su için tapu ile birlikte elektrik ve su idaresine başvurup sözleşmeyi üzerinize aldırın. Sonra da yazlığa gideceğiz, bir dönem oturmayacağız, elektriği kesin, suyu kesin deyip kestirin.

Back
X