• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiracimdan kurtulmak istiyorum

Anaa boylesini ilk kez duydum, ne yani kiraci kirayi odemeyince kimse bisey yapamiyor mu..

benimde ciktigim bi mustakil evim var,3 aydir kirada duan bi sorun yok oduyor ama odemezse isimiz is yani oylemii

tapu fotopinizle birlikte gidip hepsini kestirin durumunuzu izah edin size yardımcı olunacaktır allah bilir bunlar onlarıda ödemiyordur

Merhaba hanimlar kiraciyim ev aldim.alirken icindeki insansilardan hic supelenmedik.hep musait olamadilar evimin icini gormeden aldim.(arkadaslar oturmus evde daha once israr ettiler kacirmayin diye.)biz tapuyu alinca adam 6 ay telefonlarimizi acmadi.en son dava actik kanunlar kiracinin yaninda malesef.davayi kazandik.kiramizi yatirmiyo 3aydir.yargitaya basvurmus.bekliyoz.cildiracam.

Artık çıkaramıyorsun. Çıkarsan bile eşyalarını "parayla" depo tutup erleştirmek zorundasın ve eğer eşyalarına zarar gelirse sen suçlusun.

Based on a true story..:KK61::KK61::KK61:

Bir yakınımın binası var..Içinde sadece kiracılar oturuyor..kaç kiracı milyarlarca kirayı ödemeden gitti..En son bir tanesi de aynasını yapiyordu ki yakınım bu iş acımakla olmayacak dedi..elinde senet avukat avukat gezdi ikaz icra yolu ne ararsan.
Sonuç avukat parası yok takip parası olarak geri döndü kiracı da odemedigi kirayı yanına kar saydı. .
Artık sistem mi değişir,, yasa mi değişir bilemem ama çok mağdur ev sahibi olduğu bir gerçek. .

Merhaba hanimlar kiraciyim ev aldim.alirken icindeki insansilardan hic supelenmedik.hep musait olamadilar evimin icini gormeden aldim.(arkadaslar oturmus evde daha once israr ettiler kacirmayin diye.)biz tapuyu alinca adam 6 ay telefonlarimizi acmadi.en son dava actik kanunlar kiracinin yaninda malesef.davayi kazandik.kiramizi yatirmiyo 3aydir.yargitaya basvurmus.bekliyoz.cildiracam.
Kiracı çıkarmak çok zor artık.

Arkadaslar okadar kolay olmuyor elektrik su kesme isi.bizi savciliga sikayette edebilirmis.ama avukatlarda net bisey demiyor.yakinlarda bulusup bu konuyu konusucaz.kiraciya 2ay degil tam 6 ay veriyo ev bulsun diye.ondan sonra dava acabiliyo sun. Her celse 2-3ay suruyo.velhasil sinirlerinizin saglam olmasi lazim.

Anaa boylesini ilk kez duydum, ne yani kiraci kirayi odemeyince kimse bisey yapamiyor mu..

benimde ciktigim bi mustakil evim var,3 aydir kirada duan bi sorun yok oduyor ama odemezse isimiz is yani oylemii
Malasef canim 2-3 yil filan suruyo anladigim kadariyla

Vhalla bizim ev sahibi gibi biri olcan
5 gun kirayi geciktik diye avukati araciligi ile tebligat gonderiyor :D gozunun yasina bakmiyor vhalla

kiracı ama insan olsa keşke...
Allah kolaylık versin inşallah insafa gelir de çıkarlar

Back
X