- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ayıbımıza gidiyor bilmiyorum bu gidişle bı yılda aynı oturacaklar :)bizimki kontrat tarihinde tefeyi tüfeyi hesaplar, ''kirayı şukadar yaptım'' der![]()
Hiç artırma yapalım 3 Yıldır aynı oturuyoruz demiyorlar deseler kendileri ne kadar attırırsa o d kabulAllah benim ev sahibinden razı olsun.geçen sene doğum olduğundan artış yapamadık ve artış zamanında gidip durumu izah ettik.Bu sende artışı yaptık.Lakin yapılacak artışı ev sahibimiz değil biz belirliyoruz.Ne kadar bütçeniz varsa,sizide zora sokmayacak kadar der kendisi.
hıc derler mı ah ahh kıracılardan yana bnm kadar dertlı olan varmı acabaHiç artırma yapalım 3 Yıldır aynı oturuyoruz demiyorlar deseler kendileri ne kadar attırırsa o d kabul
Bu gidişle kalıcak bizim artırma işi :)hıc derler mı ah ahh kıracılardan yana bnm kadar dertlı olan varmı acaba
1 ay evde kaldım ıssız oldugum ıcın ne dogru duzgun ders calısabıldım ne kıtap okuyabıldım uyuyamadım bıle gurultulerınden 2 kucuk cocugu var kadın onlardan beter konusması bzm evden net bır sekılde duyuluyorBu gidişle kalıcak bizim artırma işi :)
Biz bu şekilde yapıyoruz ..Yeni yılla olmaz canımcım.Kiraya çıktığın ay baz alınır.
Ne yani adam aralıkta oturmaya başlamışsa,Ocak ayında zammı yapılacak?
vermişler kirayı geçti artık kiraya zam isteği..seneye söylersiniz..Arkadaşlar bizim alt kat kirada ve 3 yıldır aynı kişi oturuyor..
Ilk sene kirayı artırmadık çünkü çok iyi insanlar gerek duyulmadı artırmaya geçen yılda yine artırma olmadı fakat bu yıl 3 yıl oldu artık biz artsın istiyoruz fakat kiracı daha yeni kirayı getirdi verdi yine ayni hiç artıralım mı diye sormadılar zaten ailemde söyleyemiyorum artıralım hani 3 yıl oldu diye ayıplarına gidiyo..
Sizce ne yapmalı nasıl söylemeliyiz ayıp olur mu ?
Tamam işte gönül rahatlığı ile istediğiniz rakamı söyleyebilirsiniz.Zaten 50 lira artırmayı düşünüyoruz ki bizim evin değerindeki evlerden 150 lira gibi bi rakam aşağı oturuyolar
Olması gereken budur canım.sanırım biz müzelik kiracılardanız. zam yapılacağı zaman kiranın gününe bir kaç gün kala eşim arar. biz kontrata devam etmek istiyoruz. Sizin içinde uygunsa diye o da zaten hesaplamış olur o zamana kadar kirayı anlaşıp kapatırız. Sağolsun evsahibimiz de üzmedi bizi şimdiye kadar.
![]()
Kira artışı yeni yılla birlikte olur ..
Bu ay konuşun Ocak itibari ile yasal artış ne ise kira ona göre zamlı ödensin.
Seneden seneye verilmiyor ki bu kira bir yıl beklemeye ne gerek varvermişler kirayı geçti artık kiraya zam isteği..seneye söylersiniz..
senelik olarakmı aylık olarakmı verdiniz evi kirayaSeneden seneye verilmiyor ki bu kira bir yıl beklemeye ne gerek var