Kiracımız

Evin mi var, kiracın mı var derdin var.
hicbir seyi cozmuyorsun,hicbir seye faydan yok.. bir kere birine bi konuya yapici bi yorum yaptigini gormedim.. yoneticileri elestirmek sende,milletin moralini bozmak sende..hakkaten sen ne ise yararsin cok merak ediyorum yaa.. bi koca bulsan da rahatlasak.. oh beee rahat rahat banimi yiyebilirim simdi.. bence degdi mi?valla degdi..

Hayır ev sahibiyim. Üstelik kredi ödüyorum. Üstelik muhitinde 1000 tl olabilecek evimi 500 tl ye kiraya veriyorum çünkü ederi bu kadar
iyide sizin evinizin ederi oysa konu sahibinin evinin ederide bu belki ne biliyosunuz

İşte bunu diyorum bende yüksek evet. Yüksek olması demek ederi bu demekle aynı değil. Zaten istanbulda yüksek deyip bunu normalleştirmek sıkıntı
Iyi de ben de benzerlerinin kirası 2.500 lira olan evimi 1.700 liraya kira veriyorum. 800 tl fedakarlık yapıyorum. Ayrıca da bu tutarı 3 parçada ve eksik olarak alıyorum. Siz 500 tl ucuza veriyormuşsunuz ya onun için söyledim. Ben sizin kadar insaflı değilim o zaman.

Bugün herkes saçma yorumlar yapma yarışına girmiş herhalde.

Neden 1700 tl kira olmasın? Siz Türkiye'de yaşamıyor musunuz?
10000 dolar kiraları hiç mi duymadınız? Alan razı-veren razı ise ortada bir alışveriş varsa bu neden insafsızlık olsun?

Kaldı ki 1700 tl günümüz şartlarında iyi bir kira.
Günümüz şartlarına göre değerlendirmiyorum. Ederine göre değerlendiriyorum. Evet maalesef kiralar çok yüksek. Bu emlakçıların ve evsahiplerinin daha çok para kazanmak için ederinden fazla talep edip bunuda insanlara meşrulaştırmasıdır.

Günümüz şartlarına göre değerlendirmiyorum. Ederine göre değerlendiriyorum. Evet maalesef kiralar çok yüksek. Bu emlakçıların ve evsahiplerinin daha çok para kazanmak için ederinden fazla talep edip bunuda insanlara meşrulaştırmasıdır.
simdi benim bi evim var oturdugum mekanda 1000 € veriliyo
Benim evim genis gunes alir tertemiz yapilmis bi ev
ama krediyi 600 € oduyorum napmam gerek evi 600€ vermemmi gerek
yillik vergim 780€
bana bu cvbi verin ben size bi cvpla donucem

Daha önce konuştuk birkaç kez ama yine de noter ihtarından önce bir kez daha konuşacağız. Dediğiniz gibi zam olayı bizim insiyatifimizdeydi. Rica ettiler tamam dedik. Şu an bile biz şu şu gün ödeme yapabiliyoruz ancak deseler sorun çıkarmayacağız. Ama bu ay 5'inde, 14'ündr, 20'sinde; diğer ay tamamen farklı tarihlerde ödeme yapabiliyor.
Her ay 50-100 eksik olması hoş değil yani bu kadar küçük miktarları düşünüyorsa daha uygun bir eve çıkmalı

simdi benim bi evim var oturdugum mekanda 1000 € veriliyo
Benim evim genis gunes alir tertemiz yapilmis bi ev
ama krediyi 600 € oduyorum napmam gerek evi 600€ vermemmi gerek
yillik vergim 780€
bana bu cvbi verin ben size bi cvpla donucem
Biz ev aldık 7 sene önce 120bine şimdi 300 E satılıyor ayıp olur bu kadar kar etmek biz satarsak 200 E satalım :) Nasıl mantık :)

iyide sizin evinizin ederi oysa konu sahibinin evinin ederide bu belki ne biliyosunuz
Canım benim 1700 lira kira olmaz. Bunun bu kadar meşrulaştırılmış olması bukadar insanın nevarki istanbulda hep böyle, ama 2500 lira normalde, şeklinde yorumlar yapması sömürülmeyi nasıl kabullendiğimizi gösteriyor. Üzüldüm gerçekten. Emlakçıların daha çok para kazanmak için ev sahiplerinin açgözlülüğünü kullanıp insanlara da bunu meşru birşeymiş gibi göstermeleri insanlarında bunu normalmiş gibi kabul etmesi. Acınası bir durum. Evet alan razı veren razı. İşine gelmiyosa tutmasın evet haklısın

Canım benim 1700 lira kira olmaz. Bunun bu kadar meşrulaştırılmış olması bukadar insanın nevarki istanbulda hep böyle, ama 2500 lira normalde, şeklinde yorumlar yapması sömürülmeyi nasıl kabullendiğimizi gösteriyor. Üzüldüm gerçekten. Emlakçıların daha çok para kazanmak için ev sahiplerinin açgözlülüğünü kullanıp insanlara da bunu meşru birşeymiş gibi göstermeleri insanlarında bunu normalmiş gibi kabul etmesi. Acınası bir durum. Evet alan razı veren razı. İşine gelmiyosa tutmasın evet haklısın
ben yukarida size bi soru sordum lutfen bana bi cvp verin bende bu duruma gore cvp vericem

1700 kira olur mu diyenlere şaşıyorum. İstanbul dan bahsediyoruz.

Muhitten muhite değişiyor, son derece lüks bir sitede 4000 tl ye kira da var, kötü bir muhitte 700 e kira da. İsteyen istediğini seçer. Şu anda düzgün bir evin kirası en az 1500 zaten.

1700 kira olur mu diyenlere şaşıyorum. İstanbul dan bahsediyoruz.

Muhitten muhite değişiyor, son derece lüks bir sitede 4000 tl ye kira da var, kötü bir muhitte 700 e kira da. İsteyen istediğini seçer. Şu anda düzgün bir evin kirası en az 1500 zaten.
hayir olmaz olamaz :KK11:
rumeysa diyorki Bebektede olsa 1000 tl olur ama 1700 tl ev kirasi olmaz

Arkadaşlar evim İstanbul Göktürk'de. Butik site içerisinde. 3+1 145 m2. Şu an oturduğum yerde bu özellikte bir dairenin kirası 700 tl, ama kıyas yapmak mantıklı değil ki.

hahahahaha cok komiksin gercektende
sanki insanlarla alay ediyosun
evet bi cvp bekliyuorm ben hala yukarda soru sordum size
Ben cevabımı verdim zaten. Kimseyle alay etmiyorum. Alay etseydim cümleme hahahaha şeklinde anlamsız bir harf bütünlüğüyle başlardım.

Ben cevabımı verdim zaten. Kimseyle alay etmiyorum. Alay etseydim cümleme hahahaha şeklinde anlamsız bir harf bütünlüğüyle başlardım.
HAHAHAHAHA anlamsiz bi cumle degil bayan
HAHAHAH gulme sekli :)
siz dunyadanmisiniz acaba ?
ayrica benim soruma cevap gelmedi evimi kacaya vermeliyim size gore onu sormustum tabi cvp vermezsiniz :) :işsiz:

Back
X