fakatmuzeyyen tomorrow the world would be the same as yesterday Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 287 Emoji Skoru 276 Puanlar 103 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fakatmuzeyyen #21 bbbcc .!.: evin yeni sahibi olarak sözleşme yenilememe durumunuz var siz bildirim gönderin . ama dediğim gibi mutlaka sözleşmeler hukuku alanında çalışan avukattan yardım alın Genişletmek için tıkla... Tamamdır çook teşekkür ediyorum, avukatla konuşacağız
bbbcc .!.: evin yeni sahibi olarak sözleşme yenilememe durumunuz var siz bildirim gönderin . ama dediğim gibi mutlaka sözleşmeler hukuku alanında çalışan avukattan yardım alın Genişletmek için tıkla... Tamamdır çook teşekkür ediyorum, avukatla konuşacağız
B biyoist Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 2.666 Emoji Skoru 3.305 Puanlar 133 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fakatmuzeyyen #22 Sözleşme tarihinden 1 ay önce noterden ihtarname çekilmesi gerekiyordu aksi durumda kontrat yenilenmiş kabul edilir ve 1 sene daha oturabilir.
Sözleşme tarihinden 1 ay önce noterden ihtarname çekilmesi gerekiyordu aksi durumda kontrat yenilenmiş kabul edilir ve 1 sene daha oturabilir.
A Avenger Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 351 Emoji Skoru 248 Puanlar 33 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fakatmuzeyyen #23 fakatmuzeyyen .!.: Tamamdır çook teşekkür ediyorum, avukatla konuşacağız Genişletmek için tıkla... umarım halledersiniz
fakatmuzeyyen .!.: Tamamdır çook teşekkür ediyorum, avukatla konuşacağız Genişletmek için tıkla... umarım halledersiniz
fakatmuzeyyen tomorrow the world would be the same as yesterday Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2017 Mesajlar 287 Emoji Skoru 276 Puanlar 103 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi fakatmuzeyyen #24 @Mune konuyu kapatabilirsiniz gerekli cevapları aldım.