Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
5 senelik kiracıyım, oturduğumuz ev 140 m2 3+1 çift banyolu, bolca da eşyam var. Ev sahibimizin oğlu evleniyor yaza kadar burdan taşınmamız lazım.
Ben de kiradan kiraya çıkmak istemiyorum, bir miktar birikimimz var ama öyle çok büyük miktar değil... bütçemiz 85 m2 2+1 evlere yetiyor, o da krediyle... bir de bebeğimiz var...
Çok kararsızım ne olur fikir verin, bebekli olup 2+1 küçük dairede yaşayan var mı? rahat edebiliyor musunuz? Sizce yeniden geniş ve rahat bir eve kiraya mı çıkayım yoksa küçük olsun benim olsun mu diyeyim?
teşekkürler şimdiden...
Merhaba,
5 senelik kiracıyım, oturduğumuz ev 140 m2 3+1 çift banyolu, bolca da eşyam var. Ev sahibimizin oğlu evleniyor yaza kadar burdan taşınmamız lazım.
Ben de kiradan kiraya çıkmak istemiyorum, bir miktar birikimimz var ama öyle çok büyük miktar değil... bütçemiz 85 m2 2+1 evlere yetiyor, o da krediyle... bir de bebeğimiz var...
Çok kararsızım ne olur fikir verin, bebekli olup 2+1 küçük dairede yaşayan var mı? rahat edebiliyor musunuz? Sizce yeniden geniş ve rahat bir eve kiraya mı çıkayım yoksa küçük olsun benim olsun mu diyeyim?
teşekkürler şimdiden...
7 tane ev değiştirdim en küçüğü geçen yıl oturduğum 80 mt kare evdi ve canıma yetmişti.bu sene 140 mt bir daireye taşındım aman Allah ısınmıyor.ısınma masrafı en az 400tl'yi gözden çıkarıyoruz.bir tutturamadım ev metrekaresini:).kendi evim 95mt kare en son kiracıyı çıkarıp oraya yerleşmeye karar verdim.bence yaşamak için ideal olan 90,110mt arası.
Bu başlık çok yerinde olmuş. Biraz para biriktiren kiracılar için ciddi bir sorun. :) Bir de bunun merkezi yerde kötü evde mi, şehir dışında iyi evde mi versiyonu var ki evlerden ırak. Ya her gün otobüs çekeceksin ya da daha bakımsız bir ev.
küçük olsun senin olsun. bebeğin daha küçükmüş zaten bu zamanda kira ödemek zor olmalı diye düşünüyorum tabi geliriniz belki yüksektir ama kendi evinde oturmak gibisi olmaz bence.
bu ev sahibide evden çıkarabilir sorun yaşanabilir. sen al kendi evini ilerde daha iyisine sahip olursunuz inşallah.