Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok o zaman hic dusunmeyin.
Ben bahsettigim evde tam bir ay boyunca uyumadan oksurmustum ve mecburen tasinmistik, ki evin muhiti, apartmanin duzeni vs cok cok guzeldi. Ama astim hastasina her odasina gunes giren ev lazim.
eskiden aydinlatmaya bakan yatak odasi olan bir evde kalmistim,
astimim inanilmaz artmisti,
doktorum da havalandirman asla yetmez, gunes isigi gerekli akarlarin olmesi icin demisti.
Tasindim o evden ve rahatladim.
Yine kuf olusmasi da insani hasta ediyor.
Bunlar olmasa diger konulari ben sorun etmezdim.
Ama deneyimlerimden sonra asla boyle evlerde oturmam diyorum,
para sagligimizdan onemli degil.
İşte benimde anlatmak istediğim bu. Sorun evin eski olması değil. Sorun insanı sağlığından etmesi. Tam benim anlatmak istediğimi yazmışsınız. Benimde Migren ve sinüzitim var. Eski evde otururken ben baş ağrısından kafamı kaldıramıyordum. Ne zaman taşındım o zaman ağrılarım azaldı.
ŞÜKÜR KENDİ ayrı evimiz var ama bu bana sorulsaydı tabiki ayrı ev canım ev üstüne ev olmaz . 1000 liralık degilde daha uygun yer bakın dolu yani iki kişi çalışın . kocanızla evde baş başa olucaksınız rahat giyinmek isticeksiniz hiç biri olmaz kv evinde.