- 20 Ağustos 2021
- 1.954
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Buna en güzel çözüm büyük şehirden göçmek
Maalesef başka çözüm yolu göremiyorum. Ev+aidat 5000₺ ödüyoruz. Buna kimsenin dur demiyeceğini de biliyoruz. Ama daha ilginç olanı 1,5-2 milyonluk dairelerin kapış kapış gitmesi. Bu terste bir işlik var️
Şeyi unutmuşsunuz. Asgari ücretle hem geçinip hem de Range Rover alıyoruz tarzı mesajlarıGeleneksel geçinemiyoruz konumuz açılmıştır. Programı açıklıyorum:
-Evet biz de geçinemiyoruz mesajları
-Yurtdışında yaşayan üyelerin burada böyle böyle Türkiye'de nasıl öyle öyle mesajları
-Ayda 500 lira ile geçinen ve her hafta et yiyen ve konunun sonuna kadar linç edilecek bir üyenin mesajı
-Karşılıklı atışmalar
-Mune hanımın geleneksel siyasete girmeyin uyarısı
-Uyarıya rağmen devam eden atışmalar ve en az 2 üyenin banlanması
-Konunun kapanması
Kalın giyinin siz de hanımefendi bakan beyin emri o zaman tasarruf edersiniz fatura çok gelmezŞeyi unutmuşsunuz. Asgari ücretle hem geçinip hem de Range Rover alıyoruz tarzı mesajları
Ya da geçen bir konu da vardı evde tişörtle kış ayında gezmezsek geçinebilirmişiz
Daha çok gurbetçiler, araplar falan abanmış durumda benceBuna en güzel çözüm büyük şehirden göçmek
Maalesef başka çözüm yolu göremiyorum. Ev+aidat 5000₺ ödüyoruz. Buna kimsenin dur demiyeceğini de biliyoruz. Ama daha ilginç olanı 1,5-2 milyonluk dairelerin kapış kapış gitmesi. Bu terste bir işlik var️
Hatta karlı gecelerde bol bol sevişmeyi düşünüyorumKalın giyinin siz de hanımefendi bakan beyin emri o zaman tasarruf edersiniz fatura çok gelmez
Benim oturduğum site full arap. Adamlar için 500-600$ para değil ki. Gurbetçiler de orada yemiyor içmiyor buradan ev alıyor. Valla haklılarda.Daha çok gurbetçiler, araplar falan abanmış durumda bence
Yakında kendi ülkemizde azınlık olucaz diye korkuyorumBenim oturduğum site full arap. Adamlar için 500-600$ para değil ki. Gurbetçiler de orada yemiyor içmiyor buradan ev alıyor. Valla haklılarda.
5 ekmek eder azımsanmayacak kadar çok. Onu da hemen yemeyin azar azar yiyin ordan da hop tasarruf.Hatta karlı gecelerde bol bol sevişmeyi düşünüyorumgeceler daha soğuk malum. Evladımı da montla yatırırım. Ay sonuna her halde 10₺ kar ederiz, onunla da ekmek alırım ksjsjdj
Ekmek 2,5 olmadı mi artık 5 ekmek bile olmuyor5 ekmek eder azımsanmayacak kadar çok. Onu da hemen yemeyin azar azar yiyin ordan da hop tasarruf.
Evet haklısınız takip edemiyorum artık en son 2.5 olduEkmek 2,5 olmadı mi artık 5 ekmek bile olmuyor
Ben artık marketlere gitmiyorum. Sürekli kampanya yapıyor trendol market, getir , hepsi burada. Geçen gün 2lt ayçiçey yağı , torku banada, krema ve üçgen peyniri 25₺ aldım. Bunu da kıskanın diye anlattım djjdjdjdDün markete gittim çamaşır suyu alacağım büyük alayım dedim 3 lt likti bidona baktığımda bidonun 3 te 1 inin boş olduğunu gördüm. Markası domestos. Herkes birbirini minnoş ifadeyle fofenkleme peşinde. Bir de fiyatı 26 lira. Altı üstü çamaşır suyu.
Ay sonuna 10₺ olur. Ondan dolayı aslında ekmek alırız yazmıştım.Evet haklısınız takip edemiyorum artık en son 2.5 oldu
Kadında loş ışıkta güzel oluyormuşKalın giyinin siz de hanımefendi bakan beyin emri o zaman tasarruf edersiniz fatura çok gelmez
Ekmek 2,5 olmadı mi artık 5 ekmek bile olmuyor
Çocuğunu asgari ücretle özel okula yolayan, üstüne birde birikim yapan tayfayı unutmayalım lütfen, çünkü niye domatesi yazın çok alıp konserve yapiyor ve çok tasarruf etmiş oluyor.Geleneksel geçinemiyoruz konumuz açılmıştır. Programı açıklıyorum:
-Evet biz de geçinemiyoruz mesajları
-Yurtdışında yaşayan üyelerin burada böyle böyle Türkiye'de nasıl öyle öyle mesajları
-Ayda 500 lira ile geçinen ve her hafta et yiyen ve konunun sonuna kadar linç edilecek bir üyenin mesajı
-Karşılıklı atışmalar
-Mune hanımın geleneksel siyasete girmeyin uyarısı
-Uyarıya rağmen devam eden atışmalar ve en az 2 üyenin banlanması
-Konunun kapanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?