- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim ya nerdeyse tüm ilanları ezberledik orda ama bulamadık söyle gonlumuze sinen. Olanlarda ya çok pahalı ya da çok bakımsızsahibinde.com a bakıyor musunuz?
Yaaa kızlar bu nedir yaaa kiralık ev bulamıyoruz bulsakta başkasına o gün kiralanmis oluyor bu ara bi sanssizlik var dönüyor üzerimizde bu nedir yaa emlakcilarda da diyor kiralık sıkıntısı yaşıyoruz diye. Hep satılık var kiralık yokkk
Aynen öyle ya iki kez işte bu dedim hemen aradık hoppp tutulmuş sabahın koymuşlar gerçekten akşamına tutulmuşlarİstanbul da yaşıyor gözüküyorsunuz. Evet , maalesef İstanbul da bu sıkıntı mevcut. Emlakçılarda kiralık daire bulunamıyor. Çünkü kentsel dönüşüm umuduyla binasına risk tespiti yaptıran ve binasını boşaltan çok fazla insan var.
Acilen başka bir eve geçmek gerekliliğinden dolayı sabah kiralık olan ev akşama tutulmuş oluyor.
Evet canim aynen yeni bina çok var bakıyoruz ama hep satılık kiraya vermiyorlar satın almamizda şu an pek mümkün değilGeçen ay biz de bakıyorduk bulamadık.İnsan satın almayıp kiralayacağı için sanki bir sürü ev bulur içlerinden seçer hatta kararsız kalır gibi geliyor ama hiç de öyle değilmiş.
Aynen öyle ya iki kez işte bu dedim hemen aradık hoppp tutulmuş sabahın koymuşlar gerçekten akşamına tutulmuşlar