kiralık ev

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
43
kızlar merhaba.kiralık ev tutacağız şuan bakınıyoruz.elektrik, su ve doğalgazı üzerimize almamız lazım malum ev tuttuğumuzda.bunların bedeli tahminen ne kadardır ankara için

hayır ankaradayım.nasıl yani bu 3 şey için bu kadar cüzzi bir fiyat mı gerçekten.istanbulda 1000 lira civarı demişler

2 ay önce taşındık, eşimden öğrendiğim kadarınca yazayorum elektrik en düşük, sonra su, en yüksek ise doğalgaz yaklaşık 450 tl sırf doğalgaz için aldılar bizden. İstanbuldayız bu arada.

Yok ya istanbulda 1000tl bu imkansiz.bizimkiler esimin ustunda 3 u 80tl elektrik 80tl dogalgaz 50 su.210tl yapiyo.ankara icin bu

Doğalgaz 433 lira onu taksite bölüyorlar ve faturana yansıyor. 3 taksitte.

Elektiriğe 100 TL ödedim ben.

Su 150 olması lazım.

Yani cebiniz de 250 -300 falan olsun. Çünlü iski ve elektrik peşin alıyor. Doğalgaz almıyor ama.

Bu arada ankaraga gelnelda evlerda dogalgaz ve su kartla.biz yeni gectik bu sistema.2 ay oldu gectigimiza.bir elektrik fatura ile geliyo

Iyi semtlarda hepsinda kartli.sadace elektrikni kendi uzeriniza aliyorsunuz bitti.biz dikmendayiz mesela

kızlar merhaba.kiralık ev tutacağız şuan bakınıyoruz.elektrik, su ve doğalgazı üzerimize almamız lazım malum ev tuttuğumuzda.bunların bedeli tahminen ne kadardır ankara için

yalnız bunları üzerinize alabilmeniz için mutlaka ev sahibinin DASK yaptırmış olması gerekiyor
eğer yaptırmamışsa belki onu da sizden isteyebilir - 100 TL civarı

ya biz yeni evleniyoruz düğün bilmem ne çok masraf oluyormuş gerçekten

hayır ankaradayım.nasıl yani bu 3 şey için bu kadar cüzzi bir fiyat mı gerçekten.istanbulda 1000 lira civarı demişler

İstanbul'da en az 600 işte 1000 e yakın da olabilir bazı yerler, çünkü semte oranın kw göre değişiyor. Arkadaşım elektriği üzerine alırken 200 ödedi mesela ben daha az ödedim. Doğalgaz zaten 433 lira burada.

Trakya tarafındayım ben evi tutarken
Doğalgaz 400 ( taksit yapmadılar ama istanbulda yapıyolarmış faturaya yansıtarak diye duydum)
Elektrik 85 tl verdim. Su için de 50 civarıymış sanırım onu almadım üstüme ama.
Yani ortalama 600-700 tl tutar en az.

ankarada mı 433 lira İstanbul mu?
ya çok sevindim bu kadar cüzzi olmasına.tek başına ev kurmak epey zor

ankarada mı 433 lira İstanbul mu?
ya çok sevindim bu kadar cüzzi olmasına.tek başına ev kurmak epey zor

Ankara'da daha ucuz. Ankara'da kart sistemi var sanırım hala. O yüzden ucuz orada. İstanbul öyle değil. Yaktığını ödüyorsun. O yüzden güvence bedeli alıyorlar doğal olarak.

evet ankarada kart sistemi var.çok teşekkürler cevaplar için :)

Tutacağınız evde doğalgaz kart sistemi ile çalışıyorsa aboneliği üzerinize almanız çok gereksiz. Neticede borç bırakma diye bir durum yok. Karta ne yüklerseniz onu kullanıyorsunuz. Ben Ankara'da oturduğum her iki kiralık evde de doğalgazı üzerime almadım (kart sistemi vardı) ve asla sorun yaşamadım. Zaten evsahibi de diyor uğraşmayın üzerinize almakla diye...

Elektrik ve su toplam 100-150 TL civarı tutuyor sanırım.

çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…