Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba.kiralık ev tutacağız şuan bakınıyoruz.elektrik, su ve doğalgazı üzerimize almamız lazım malum ev tuttuğumuzda.bunların bedeli tahminen ne kadardır ankara için
hayır ankaradayım.nasıl yani bu 3 şey için bu kadar cüzzi bir fiyat mı gerçekten.istanbulda 1000 lira civarı demişler
ankarada mı 433 lira İstanbul mu?İstanbul'da en az 600 işte 1000 e yakın da olabilir bazı yerler, çünkü semte oranın kw göre değişiyor. Arkadaşım elektriği üzerine alırken 200 ödedi mesela ben daha az ödedim. Doğalgaz zaten 433 lira burada.
ankarada mı 433 lira İstanbul mu?
ya çok sevindim bu kadar cüzzi olmasına.tek başına ev kurmak epey zor
evet ankarada kart sistemi var.çok teşekkürler cevaplar için :)
çok teşekkürlerTutacağınız evde doğalgaz kart sistemi ile çalışıyorsa aboneliği üzerinize almanız çok gereksiz. Neticede borç bırakma diye bir durum yok. Karta ne yüklerseniz onu kullanıyorsunuz. Ben Ankara'da oturduğum her iki kiralık evde de doğalgazı üzerime almadım (kart sistemi vardı) ve asla sorun yaşamadım. Zaten evsahibi de diyor uğraşmayın üzerinize almakla diye...
Elektrik ve su toplam 100-150 TL civarı tutuyor sanırım.