- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
canim aslinda düsündügün cok mantikli 250 milyon kadar fark var arada azda degil tabiki ben yurdisinda yasadigim icin istanbulu pek bilmem aslinda ama ablam beylikdüzünde oturuyo bi kac ay oldu tasinali ama inanki cok sikildi ordan sirf ordan kacmak icin isini bile birakmayi düsünüyo isinden dolayi tasinmisti ama cok sikici bir yer bende bu yaz gittim evine dedigin gibi yeni yapilmis sifirdi daha girdiginde ilk bakista temiz guzel gözüküyo ama yinede beklentinin altinda aslinda hazir mutfak vardi dolaplari birbirine sürtüyo,laminantlari bi garip yapmislar aslinda orda ustalar cok kötü calismis tabiki hepsi ayni degildir ama yinede bi daha bakmaya gidersen herseye dikkat et diye yaziyorum aklinda bulunsun ama en önemli sorun ulasim atiyorum ablamin eminönünde bi isi ciksa istanbula gidiyorum diyo:)Istanbulda yasamasina ragmen ve yol 2 saat sürüyo tabi isiniz gücünuz oralara ykinsa daha kolay olur ama alisveris yeri nerdeyse hic yok canim sikildi bi disari cikicam desen pek fazla gidebilicegin yer yok.Hevesini kirmak istemem ama bende bildiklerimi yazayim aklinda bulunsun canim hayirlisi neyse o olsun hakkinda
sizinle aynı fıkırdeyım .beylıkduzu aslında daha yenı yenı gelısıyor .şimdi herkez o tarafları kacısıyor .ılerısı ıcın oradan simdiden ev almak belkı ıyı yatırım olabılır ,ılerkı zamanlarda fıyatlar artıcakmıs dıye bılıyorum.ama sımdıkı durumu ıcın orada kırada oturmak sızın ıcın bıraz sıkıcı olabılır .benım erkek arkadasım aılesıyle bahcelıevler de oturuyor,tum teyzeler beylıkduzune yerlesınce ,erkek arkadasımın aılesı oradan da br ev aldı .evler cok guzel yenı yapıldıgı ıcın ama cok sessız bır ortam.hanı emeklı kesımın rahat edebılecegı bır yer.sıtenın havuzunda havuza gırmıstık .havuz da bıle 3-5 ınsan vardı .cok sessız gercekten cok sıkıldım .bır de havuzun hemen yanında yenı temel atılmıs bır sıte vardı .havuzun karsısında o betonorma ev de pek ıyı durmuyordu